Tilliga või tillita....

Vasta
Mikk

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas Mikk »

Haugil.
Haugil.
Nädalavahetusel sai haugil käidud ( mitte lennukaga) , vaid talvepüügil.
Mikk

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas Mikk »

marinaadis
marinaadis
Haug sai fileeritud, tükeldatud, soola ja pipraga maitsestatud ja siis muna ja jahuga pannile.
Marinaad : vesi + äädikas+ sibul + porgand+ loorber, pipraterad, sool ja suhkur. Jammi! ;)
T.H
Postitusi: 978
Liitunud: 19.04.2012, 21:15
Asukoht: Tartu

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas T.H »

Ahvenad on ahjus ilusasti pruunistunud. Nüüd läheb kaste peale, veel 10 min. ja head isu. Lendõngendusega pistmist niipalju, et kalad saadud küll jää alt aga paljud neist omaseotud nümfiga.
Manused
IMG_2137.JPG
AndriPro
Postitusi: 3058
Liitunud: 19.04.2012, 07:35
Asukoht: Kahro küla mees olen.

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas AndriPro »

Võtad kaks kala 1-1,5 kilosed , puhastad ja lõikad pooleks . Sabapooled soolad , keerad kilesse , võtad supipoti lund täis , surud sabad sinna potti lume sisse , paned kaane peale ja jätad selle supipoti 3-4 päevaks õue , lumehange. Neist saab tõsine hommikusöök mõne päeva pärast.

Peapooled lõikad steikideks , ahju , sool ja pipar . Keedad kartulid , teed kaste rõõsast või hapukoorest . Lisadena kindlasti ananassiviil ja poolik virsik. Mõnikord olen lisanud ka midagi rohelist , nt tilli :)
Manused
P2090685.JPG
sepaonu
Postitusi: 1487
Liitunud: 18.08.2012, 09:29
Asukoht: ingliste
Kontakt:

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas sepaonu »

tillita
päikse.JPG
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
sepaonu
Postitusi: 1487
Liitunud: 18.08.2012, 09:29
Asukoht: ingliste
Kontakt:

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas sepaonu »

kalalkäigu teemas vilksatab säinast
Vormsi heeringas
võtad säinad, rapid seest ja soomuse
(no ma olen filee tõmmanud, kuna mulle see lihtsam tundub, kui rappimine)
tükeldad kala kuubikuteks
võtad kilo kala kohta kaks sidrunit, tükeldad koos koorega kuubikuteks
soola, pipart, sibulat maitsejärgi, ma pole pannud, a mõni paneb suhkrut
segad kogu mandi läbi ja purki, ööpäeva pärast hakkad sööma
kui selline tunne on, et kohe ei jõua enamust ära süüa, siis valad õli peale, et ei kuivaks liiga ära
Mida kauem seisab, seda pehmemaks läheb, lõpuks on ruoootsipärane moostüüpi soolakala.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
T.H
Postitusi: 978
Liitunud: 19.04.2012, 21:15
Asukoht: Tartu

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas T.H »

Pilt spetsiaalselt Andrile- kausitäis viidikaid. ;)
Manused
IMG_2308.JPG
T.H
Postitusi: 978
Liitunud: 19.04.2012, 21:15
Asukoht: Tartu

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas T.H »

Nädalavahetuse grill. Retsept- lendõngeforell, sool, süsi, märjad lepalaastud, 40 min kannatust ja valmis ta ongi.
Manused
IMG_2377.JPG
AndriPro
Postitusi: 3058
Liitunud: 19.04.2012, 07:35
Asukoht: Kahro küla mees olen.

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas AndriPro »

T.H , see grillitud forell on nagu pool retsepti :) Mida kõrvale hammustati ? (leiba ? puuvilja?) Millega kogu see kraam kurgust alla loputati ? :roll:
T.H
Postitusi: 978
Liitunud: 19.04.2012, 21:15
Asukoht: Tartu

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas T.H »

Kõrvale on praegu aiast igatsugu rohelist saada, aga alla , vot alla läheb kas whisky või whiskey- ga ;)
Vasta