Ridvad, rullid, nöörid...

Vasta
ZiiN

Re: Ridvad , rullid , nöörid...

Postitus Postitas ZiiN »

Kohe näha, et meister varjab oma tootmissaladusi hoolega! Isegi põrandalaudade naeltepaigutus on selliselt, et väike hiina mehike ei saaks pildipealt ühtegi strateegilist mõõtu kopeerida :lol:
ZiiN

Postitus Postitas ZiiN »

Koukisin voodialt kastist välja Vibe85 nööri ja üritan seda parandada, leidsin väliskattelt 3 kohta mis on kuni sisenöörini katki. T.H väga palju lootust ei andnud, et asi nende 3-mega piirdub aga üritama peab :)
vibe85.jpg
T.H

Postitus Postitas T.H »

Nende nööride hulgast, mida mina olen kasutanud, on visioni omad kahjuks küll kestvuse poolest mitte kõige paremad. Tõsisema kasutuse korral hakkavad vigastused teisel - kolmandal hooajal endast märku andma.
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

:roll: Jep , nende puuritvade tegemise juures on paljugi minule veel arusaamatut . Panin nendest ritvadest mõne pildi ka muule maailmale vaatamiseks ja sain vastukaja , mis pani mõtlema . Kui bambuse tegemise juures nagu mingit suurt salatsemist ei ole , siis puuritvade tegemise juures ei juleta isegi küsida kuidas ja mida teed , kõige julgemad küsivad , et näita aga pilte valmis ritvadest , ja tunnistavad , et tegemise kohta nad ei julge küsidagi . Kõige hullemaks asja juures on osutunud materjali saamine. Ridvad on sarapuust ja tundub , et seda sarapuud on ju kõik kohad täis ... aga minu statistika näitab , et ühe ridva saad kui oled läbi lappanud 600 kantmeetrit hakkepuitu. Õnneks käib see lappamine periooditi minu töö juurde ja ma ei pea seda eraldi ega käsitsi tegema. Ja kogemata leidsin noti , millest sai 6-jalase ühes tükis ridva toorikuid 2 tükki. Kas teist niisugust notti veel kunagi leiab ?... ei tea öelda. " Tänu" siis niisugustele imelikele asjaoludele katsun rääkida neist ritvadest küllalt vähe. Võib-olla kunagi kui ridvad on käigus olnud juba pikemat aega tekib plaan rääkida neist ka pikemalt .Seniks aga ... ehk aeg-ajalt mõni pilt .
Manused
6`6" , kaheosaline , #5
6`6" , kaheosaline , #5
Külasepa  taotud  juhtrõngas...
Külasepa taotud juhtrõngas...
AndriPro

Just sellesama pragunemise pärast ei ole mul enam ühtegi visioni nööri . Lennutamise poole pealt oleks visionil nii mõnigi nöör , mida osta tahaks , aga üheks hooajaks , paremal juhul kaheks.... jätan ostmata. Krt , isegi mingit nimetud paelad , mida müüakse mõne euroga kestavad aastaid....
T.H

Postitus Postitas T.H »

Üks korralik salajämm tuleks kiiremas korras teha küll.Olgugi,et paljajalu veel heinamaale asja ei ole.Vähemalt saab jälle maailmaasju arutada.
AndriPro

Mul on uued soojad saapad :D nii et kasvõi hommikul kell seitse ... :lol:
T.H

Postitus Postitas T.H »

Reklaamiaeg - mul ka uued saapad,Salmo annab vahepeal asju poole hinnaga.Kellaaeg sobib, päeva veel täpsustame. ;)
otu

Postitus Postitas otu »

tahan ka salaja käia ja tulla ja minna niiet keegi ei tea miskit ...
AndriPro

Ühel ridval on juba rootsikeelne jutt , teisele peaks ka kirjutama .... :roll: aaa kui lisaks sinna maakeeli midagi "teravat" :lol:
Manused
Foto0696.jpg
Vasta