Tilliga või tillita....
Re: Tilliga või tillita....
Suitsu turb ja haug - juba aastakümneid pole suurem asi,lihtsalt harjumusest teen
Re: Tilliga või tillita....
Ma tegin paar laisa mehe saiakest . Tulin läti piiri pealt , puhastasin kala , mõni soolakristall peale , ufosse söed hõõguma , lepapilpaid peale . Lasin kergelt sooja ja suitsuse õhu kalast läbi , kahvliga ajasin liha luude pealt saia peale ja hea , jube hea. Ananassiviil oleks kõrvale sobinud , aga laisk mees ei viitsinud konservi avada .
Re: Tilliga või tillita....
norra saam ütleks, et gáffe ja vuodjaláibi bokte guolli
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Re: Tilliga või tillita....
Retsept : Võtad 2 keedetud muna tuunikalakonservi kohta , ajad munad kahvliga peeneks ja segad tuunikalaga ära . Siis lisad maitse järgi Helmanni majoneesi. Lased natuke seista.
Määrid seda tuunikala võiet saia peale ja annad kassile . Kass sööb selle ära ja kui kass järgneva tunni jooksul ära ei sure võid ise ka süüa.
Võtan nüüd Gillumi ridva ja lehmapeletaja ... ja lähen läti piiri peale kalale.
Määrid seda tuunikala võiet saia peale ja annad kassile . Kass sööb selle ära ja kui kass järgneva tunni jooksul ära ei sure võid ise ka süüa.
Võtan nüüd Gillumi ridva ja lehmapeletaja ... ja lähen läti piiri peale kalale.
Re: Tilliga või tillita....
Ei ole siin tillitada midagi... vahelduseks võib ka mittepoekala süüa. Pool saiapeale, pool sushivahele!
Re: Tilliga või tillita....
"Doonau lõhe" sidruni , küüslaugu ja TILLIGA.
Retsept.
Ridvaks valid #7 "kaugelepaugutaja" ja lähed püüad niisuguse keskmise kala , no 3 ja kopik peale.
Kala puhastatud , hõõrud soolaga ja pannile . Kalatükkidele peale sidrunilõigud , küüslauk ja till .
Mina hautan madalal tulel üpris pikalt , ei prae pruuniks.
Retsept.
Ridvaks valid #7 "kaugelepaugutaja" ja lähed püüad niisuguse keskmise kala , no 3 ja kopik peale.
Kala puhastatud , hõõrud soolaga ja pannile . Kalatükkidele peale sidrunilõigud , küüslauk ja till .
Mina hautan madalal tulel üpris pikalt , ei prae pruuniks.
Re: Tilliga või tillita....
Eelmise aasta kartul, koorega kohv, päevinäinud sidrun ega sinna jah väga üle 3 eurost kopikatega kala juurde ei osta... kass on ikka elus veel?
PS! küüslauk ja till on väga omal kohal!
PS! küüslauk ja till on väga omal kohal!
Re: Tilliga või tillita....
Viimane kass suri 2 krt või oli 3 aastat tagasi , ei riski enam uut võtta
Re: Tilliga või tillita....
Mõistan sinu muret... mul täna röögatuse peale köögist tuli tuvastada, et raudne kass on peale 10 kuulist pikutamist üles ärganud. Mis siis edasi? Karv maha dubbinguks ja lihakeha koos rohke tilli ja küüslauguga ahju?