Tilliga või tillita....

Vasta
T.H
Postitusi: 978
Liitunud: 19.04.2012, 21:15
Asukoht: Tartu

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas T.H »

Suitsu turb ja haug - juba aastakümneid pole suurem asi,lihtsalt harjumusest teen ;)
Manused
IMG_2691.jpgc.jpg
AndriPro
Postitusi: 3058
Liitunud: 19.04.2012, 07:35
Asukoht: Kahro küla mees olen.

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas AndriPro »

Ma tegin paar laisa mehe saiakest . Tulin läti piiri pealt , puhastasin kala , mõni soolakristall peale , ufosse söed hõõguma , lepapilpaid peale . Lasin kergelt sooja ja suitsuse õhu kalast läbi , kahvliga ajasin liha luude pealt saia peale ja hea , jube hea. :roll: Ananassiviil oleks kõrvale sobinud , aga laisk mees ei viitsinud konservi avada .
Manused
Foto0014.jpg
sepaonu
Postitusi: 1487
Liitunud: 18.08.2012, 09:29
Asukoht: ingliste
Kontakt:

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas sepaonu »

norra saam ütleks, et gáffe ja vuodjaláibi bokte guolli
j3.jpg
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
ZiiN
Postitusi: 558
Liitunud: 14.03.2013, 10:54

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas ZiiN »

Kah mul gurmaanid! :lol:
df.jpg
AndriPro
Postitusi: 3058
Liitunud: 19.04.2012, 07:35
Asukoht: Kahro küla mees olen.

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas AndriPro »

Retsept : Võtad 2 keedetud muna tuunikalakonservi kohta , ajad munad kahvliga peeneks ja segad tuunikalaga ära . Siis lisad maitse järgi Helmanni majoneesi. Lased natuke seista.
Määrid seda tuunikala võiet saia peale ja annad kassile . Kass sööb selle ära ja kui kass järgneva tunni jooksul ära ei sure võid ise ka süüa. :lol:

Võtan nüüd Gillumi ridva ja lehmapeletaja ... ja lähen läti piiri peale kalale. 8-)
ZiiN
Postitusi: 558
Liitunud: 14.03.2013, 10:54

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas ZiiN »

Ei ole siin tillitada midagi... vahelduseks võib ka mittepoekala süüa. Pool saiapeale, pool sushivahele!
fv.jpg
AndriPro
Postitusi: 3058
Liitunud: 19.04.2012, 07:35
Asukoht: Kahro küla mees olen.

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas AndriPro »

"Doonau lõhe" sidruni , küüslaugu ja TILLIGA.
Retsept.
Ridvaks valid #7 "kaugelepaugutaja" ja lähed püüad niisuguse keskmise kala , no 3 ja kopik peale.
Kala puhastatud , hõõrud soolaga ja pannile . Kalatükkidele peale sidrunilõigud , küüslauk ja till .
Mina hautan madalal tulel üpris pikalt , ei prae pruuniks.
Manused
Foto0002.jpg
ZiiN
Postitusi: 558
Liitunud: 14.03.2013, 10:54

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas ZiiN »

Eelmise aasta kartul, koorega kohv, päevinäinud sidrun ega sinna jah väga üle 3 eurost kopikatega kala juurde ei osta... kass on ikka elus veel? :lol:
PS! küüslauk ja till on väga omal kohal! ;)
AndriPro
Postitusi: 3058
Liitunud: 19.04.2012, 07:35
Asukoht: Kahro küla mees olen.

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas AndriPro »

Viimane kass suri 2 :roll: krt või oli 3 aastat tagasi , ei riski enam uut võtta :lol:
ZiiN
Postitusi: 558
Liitunud: 14.03.2013, 10:54

Re: Tilliga või tillita....

Postitus Postitas ZiiN »

Mõistan sinu muret... mul täna röögatuse peale köögist tuli tuvastada, et raudne kass on peale 10 kuulist pikutamist üles ärganud. Mis siis edasi? Karv maha dubbinguks ja lihakeha koos rohke tilli ja küüslauguga ahju? :roll:
mm.jpg
Vasta