Jämmime või ?

Vasta
Birgit
Postitusi: 311
Liitunud: 19.04.2012, 10:06
Asukoht: Harju-Raplamaa

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas Birgit »

Tuli meelde, et ruumis ei ole head valgust sidumiseks, hoiame silmi, sidumishuvilised võiks kaasa võtta laualambi, pikenduskaablid kuluks ka marjaks ära.
Kimps
Postitusi: 63
Liitunud: 06.12.2014, 00:36

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas Kimps »

Minuga siis tulemas veel üks lennukahuviline. Hea on tõdeda, et huviliste nimekiri nii pikk.
soul
Postitusi: 2
Liitunud: 15.03.2015, 09:54

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas soul »

Paluks mind nimekirja lisada, kui kellegil üks sidumispink ja tööriistad üle siis ehk keegi(Jarlo?) saaks võhikule selle kaasa haarata.
lauri
Postitusi: 82
Liitunud: 20.04.2012, 11:10

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas lauri »

kui keegi Tartust minemas, siis võin oma pingi ja vidinad kaasa anda, ise ei saa kahjuks kampa lüüa.
otu
Postitusi: 171
Liitunud: 06.02.2013, 13:52
Asukoht: Tallinnavurle

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas otu »

Uhhohh ... jämmjämmjämm ... Võibolla jõuan ka akna taha piiluma.
Jarlo
Postitusi: 356
Liitunud: 21.04.2012, 22:18

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas Jarlo »

soul kirjutas:Paluks mind nimekirja lisada, kui kellegil üks sidumispink ja tööriistad üle siis ehk keegi(Jarlo?) saaks võhikule selle kaasa haarata.
Minuga tuleks ka üks huviline kaasa, kes muidu üldjuhul jämmidel põõsa all ainult magamas käib...seega otseselt varuriistasid enam saaval pole. Aga võin enda asjad vajadusel anda, katsun rohkem kuulamisega tegeleda :)

Nii et korraldajad, paneks ühe nime veel kirja: Rain
ZiiN
Postitusi: 558
Liitunud: 14.03.2013, 10:54

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas ZiiN »

Sain haiglast välja ja olen ka tulemas! Kui on huvi, siis võin kaasa võtta vahendid heitenööri loopide keevitamiseks ja nööri jätkamiseks. Vaatan sidumiskastid ka üle, äkki on mingit ülearust pahna kopitama jäänud :D
sepaonu
Postitusi: 1487
Liitunud: 18.08.2012, 09:29
Asukoht: ingliste
Kontakt:

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas sepaonu »

Mina olen rahul, sain oma lähemate sõpradega suheldud ja uutega räägitud, möödaminnes muidugi multipiznes, nöör nööri vastu, rauakola kopraliha vastu, salajane putukatiivaheinapallinöörõigestoonis , vajalik materjal omale, kellegile talle vajalik materjal jne. Õues toimunud plaanivälisest nöörisirgenemisjämmist sai natuke osa. Igast kolmesest salasekti koosolekust möödudes ajasin kõrva kikki ja vahest ka prääksatasin midagi sobimatut, ühesõnaga hingasin seda jämmi täiel rinnal sisse 8-)
Sirvisin seda materjali mis minu kaameratesse sattunud oli, üks andri seotud putuka filmimine sisuliselt prses, kaamera liiga kaugel olnud reziimis, arvan andri on süüdi ja nügis kaugemale :roll: :D Muu mis peale jäi on ok, esimese alustusosa hääl natuke nõrgake, kohe ei taibanud lähemale ronida, teised klipid on kõvema häälega, kuna siis juba taipasin. Olenematta sellest et suht meelevaldselt ja möödaminnes käimapandud käepealt filmitud lutsuga võiks selle kõigile vaatamiseks üles panna. Ma nägin päris paljusi pildistamas, saadate äkki mulle neid pilte, pistan video külge, saab klipp rohkem ühisem ja näeb mis sektsioonides toimus. Ei pea ainult putukapildid olema, keegi vast klõpsas lihtsalt tegevust, keegi klõpsas materjale võimisiganes. [email protected]
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Uitaja
Postitusi: 27
Liitunud: 02.02.2016, 11:36

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas Uitaja »

Minu poolt ka suured tänud korraldusmeeskonnale!!! Ja kes iganes need võileivad tegi, aitäh!!! Mulle meeldis, et üritus ei olnud selline liiga distsiplineeritud ja rohkem vabas vormis. See muidugi tekitas olukorra kus Andri ühel pool sidus lõhekaid ja teisel pool Sepa rääkis tööriistadest, siis olin nagu kits kahe heinakuhja vahel. A muidu väga muhe üritus ja tore seltskond. Tarkust tuli ka veidi lisaks :)
wing
Postitusi: 6
Liitunud: 04.02.2016, 13:10

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas wing »

sedaet, maani kummardused.

Kõigi ees kes korraldasid ja tarkust jagasid - eriti Sepaonu, Andri, Tom ja need, kelle nimed mulle meelde ei jäänud :).

Vaatan heldinult oma esimesi seotud putukaid ja leian, et ma juba tean nüüd peaaegu kõike putukasidumisest (mõned väiksed lüngad välja arvatud ;) )

peaaegu kõik netist saadaval olevad Joann Wulffi ja "casts that catch fish" videod vaadatud, peagi õue harjutama.

Eriline tänu veelkord sepa sõbrannale, kes need imemaitsvad (eriti see juustu-küüslaugu) võikud meisterdas.


respect inimestele, kes viitsivad ja tahavad sellise ürituse korraldamise ette võtta ja läbi viia.
Vasta