Army & Navy stores, Vitoria st, London - kahjuks mudelinime ei ole suutnud kindlaks teha...
Enamus nöörid üpris kindlasti piraatkaup (näiteks riodel pole loope) ja neid piraate saab otse hiinast veel odavamalt....ZiiN kirjutas:Mulle ka samasugune #7 nöör meeldib... õnneks võtsin varugaTäpselt sama hetkel müügil ei näe aga teistpidi värvidega on olemas: http://www.ebay.co.uk/itm/FLY-FISHING-L ... SwXeJYIOZv
Pildi järgi mingid tindiplekid peal aga vaevalt et see kala huvitab
No siis oled 7 kasti õlut sees, tegin vahet - Rio nööridel on loopid otsas, selle müüja riod on ilma loopidettaZiiN kirjutas:Tore kui sa üpris kindlasti tead sedaminul on neid "otse hiinast" nööre ka piisavalt käevahelt läbi käinud, samuti on olemas ilusate brändide originaalnööre niiet teen sulle 7 kasti õlut välja kui sa neil piraatnööridel ja originaalidel vahet suudad teha
![]()
Nagu ka kirjeldustes öeldud on tegemist näidiste, kerge värvidefektiga ja demonööridega. Erinevatest välismaafoorumites on arutatud samamoodi kuskohast need nöörid pärit on jne. Mind nende päritolu enam ei huvita, olen nende nööridega juba paar aastat püüdnud ja kavatsen pääääris mitu aastat veel püüda.
Ma jälle suudan igast originaalist paari minutiga vuffli toota, sest lõikan tehase otsa maha ja panen suka.ZiiN kirjutas: ma suudan neist paari minutiga "originaale" toota
See jutt jääb mulle arusaamatuks, värvid on valed aga koduka värvide järgi tuvastatavadMadis kirjutas: Ise ostan Mill-end nööre müüjalt nimega mdi_products, tal on kõik nöörid Airflo praak, värvid on valed aga muidu nöörid ok. Hinnad alla 10 naela ja enamus nöörid suudab värvide ja suuruste järgi Airflo kodukalt ära tuvastada.