Fotokonkurss
Re: Fotokonkurss
Sepa, silm on Sul terav. Rull tõesti Danielsson F3W, ritv Vision Extreme. Kas on rulliga kogemust, oskad midagi pajatada? Aga eilse juures parim oli tõesti see tunne, kui suures tuules siis heide välja tuli.
Mul lihtsalt on mõned, sellepärast märkasin, f3w olnud aastapluss, mitte midagi ei oska öelda, pole sellist kala saanud, et kalapidurit testida, kärriniblaka kiskusin kohe ära, originaalseeriast dry on kolmas aasta, sellel tuli mingi jube ja häiriv kõrin sisse ja mina teda arstida ei osanud, ostsin lõpuks uued jubinad, praegu uuesti vaikne ja rahul ka sellega, iga püügi järgi tuleb ämblik lõdvaks lasta, muidu need kummikettad väsivad loperguseks. Kahekäelisel ka daniel, a see on saanud ainult trennis käia. Soome foorumi info kohaselt lahendatakse kõik garantiiküsimused härrasmehelikult, suht levinud rullid soomes, üldine imago mu meelest, et lollikindlad.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
tamma kirjutas:Kuna fotokonkurss on nii aktiivselt käimas, siis panen pildi siia, mitte kalalkäikude teemasse. Miks pilt eriline, vähemalt mulle? Sest tegemist mu elu esimese lendõnge kalaga. Juba aasta tagasi heietasin lendõnge mõtteid, aga tänavu siis tegin mõtte teoks. Sain ka ühe oskaja tuttava nõusse, kes tuli kaasa ja andis head nõu heitetehnika osas. Asi paranes (nii umbes väga jubedast kehvaks). Üldiselt on siiani kõik kiirelt külge jäänud, olge see teivashüpe, snuuker või trummimäng, aga krt, see lendõngega jõel heitmine, see meenutas ikka prantsuse keelt. Lihtsalt tuleb õppida, niisama ei tule midagi. Ikka rütmis 7 täielikku kräppi, 1 normaalne, 7 täielikku kräppi, 1 normaalne. Jama lugu oli see, et neid pinnas käijaid oli niigi vähe ja juba peale 2 kräppi (hiljemalt) lõpetasid toitumise. Nii et need viimased kräpid ja 1 normaalne seega enda lõbuks siis. Lõpuks leidsin ühe aktiivse toituja ja otsustasin altvoolu talle veest läheneda. Vees hea lage ja suudan piisavalt nööri välja saada, et viisakam heide teha. Üks kord tuli siis tõesti korralik heide, presentatsiooni oli nagu päris ja … noh, juhtus see, mis juhtuma pidi. Käis pauk ja kala oli otsas. Püüdsin võimalikult kiirelt nööri rullile saada ja siis ujutasin teda edasi-tagasi. Kahva ei olnud, teisel katsel sain sõrmed lõpuste taha. Tulemuseks 45cm ja 1,005 kg. Ja muidugi väga positiivne emotsioon. Nii et kui ritv poleks risti suus, siis oleks näha ka kõrvuni suud pildil. Miski ütleb, et erinevalt prantsuse keelest, lendõngega ma veel puutun kokku.
Esimeseks ikka väga karm kala:)ma oma esimest "pauku" alles ootan.Tehnikaga olen vast umbes täpselt sama kaugel kui sina.Kohati tundub nagu oskaks juba midagi,aga tegelt......Edu igatahes
Ei tea, kas kuiva puutuka aeg äkki kätte jõudnud vä
Kahlasaapal läks pael lahti kahlates, pärast oli saapa sees selline meremadu