Ridvad, rullid, nöörid...
Re: Ridvad , rullid , nöörid...
Sihukesed nöörid tahavad head tokki . Kõikseparem kui võtad tokiks mõne nliiduaegse alumiiniumist suusakepi
Suve algul siis tekkis väike huvi klaasfiibri vastu. Netist tundusid valmis ridvad kallid tellida. Uurisin puurisin kõige odavamaid variante ja eeskätt Hiinast. On muidugi üks mees Jaapanis, kes sõna otseses mõttes televiisori ees käsitsi klaasfiibrit rulli keerab, aga 200 euri vs 20 euri tooriku eest ma hetkel otsustasin Hiina masstoodangu kasuks. Ka reel seat ja line guide'id said hiinakad, kõikse odavamad. Siiski, nii odav lõbu ka ei olnud - materjalide ja kulleriga koos tuleb hinnaks kuskil 80 raha.
Mõeldud tehtud, kuu ajaga sain jupid kätte ja suvel siis panin asja kokku!
Sanktsioonide hirmus panen mõne mobiiliga tehtud pildi siia üles, vabandan kvaliteedi pärast aga fotokaamera jäi teise linna.
Ritv on siis 7 jalga ja 3 tolli, hinnanguliselt 3-4 klass ja puhas klaasfiiber.
Rolandiga vehkides tegime klaasfiibrist makaroniridva nalju, nii sai nimeks Al Dente. Enda raskuse all juba vajub ots sorgu, võrreldes süsinikuga natuke teine ritv siiski.
Peal on 100g väike 3 klassi alumiiniumist rull ja nööriks DT4.
Mõnus nokitsemise projekt, kes teab äkki peab mõne veel tegema.
Mõeldud tehtud, kuu ajaga sain jupid kätte ja suvel siis panin asja kokku!
Sanktsioonide hirmus panen mõne mobiiliga tehtud pildi siia üles, vabandan kvaliteedi pärast aga fotokaamera jäi teise linna.
Ritv on siis 7 jalga ja 3 tolli, hinnanguliselt 3-4 klass ja puhas klaasfiiber.
Rolandiga vehkides tegime klaasfiibrist makaroniridva nalju, nii sai nimeks Al Dente. Enda raskuse all juba vajub ots sorgu, võrreldes süsinikuga natuke teine ritv siiski.
Peal on 100g väike 3 klassi alumiiniumist rull ja nööriks DT4.
Mõnus nokitsemise projekt, kes teab äkki peab mõne veel tegema.
Viimati muutis andur, 11.09.2014, 22:45, muudetud 2 korda kokku.
Mul alumiiniumini veel arenguruumi, praegu olen tasemel raudkang s4, mõnede makaroni ja spagetimeeste arvates piisavalt jäik A juht ja õpetaja TH (keda ma küll nüüd ei saa enam ju 100% usaldada, tal ka küünealused bambusepurused nüüd) kõllas, kuulas mu nuuksumise ära ja arvas, et võiks sellist pulli teha, et seesama nöör klass kergemana soetada, mida ma ka teen nüüd. Mingi aeg pidi selliste soolikate ja DT-te joonele panek toimuma minijämmina.AndriPro kirjutas:Sihukesed nöörid tahavad head tokki . Kõikseparem kui võtad tokiks mõne nliiduaegse alumiiniumist suusakepi
Kui vanad rebased aru pole saanud, siis iga algaja tahab oma valesti ostetud nöörikollektsiooni ise kujundada, seda ju kuuleb paanikõnede ajal , mis ässadel tolmukorra alla kogutud.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Häh , see s4 mõni jäik dildo ... Sa peaksid mu peerlessi proovima . Ja peerlessile ei ole vaja nööre valida , lihtsalt võtad esimese paarikümneeurose ja sellega võib kõik putukad üle Koiva läti leppade otsa riputada. Klass kergem on muuseas hea mõte , eriti kui mõnes kohas annab veidi vette minna.
Vii , ole hea ja pane mulle mailile oma postiaadress . Saan homme-ülehomme Zpey korda . Tähendab homme hommikul on näha kas tahab veel ühte lakikihti. Kui tahab , siis ülehomme.
Andur on nüüd küll ilusa asja valmis meisterdanud, jääb vaid kiidusõnu jagada!
Nöörijämm, S või XL suuruses pakub väga huvi, mul on üks Guidline #7 kaigas, mis pärast bambusesuve tundub kui teivashüppe teivas, paindub vaid keharaskuse all, selle tahaks sügiseks vormi ajada, muidu jääb tolmu koguma aga sobivat nööri ei leia.
Nöörijämm, S või XL suuruses pakub väga huvi, mul on üks Guidline #7 kaigas, mis pärast bambusesuve tundub kui teivashüppe teivas, paindub vaid keharaskuse all, selle tahaks sügiseks vormi ajada, muidu jääb tolmu koguma aga sobivat nööri ei leia.
Anduri ritv oli väga ilus (liigagi) . Lisaks ilule heitis nagu tõsine klaasfiiber . Huvi pärast peaks hileveli plangud tellima , et kas on samad. Tundus kuidagi , et on . Mis jämmimisse puutub , siis kuu lõpus jääb jämm ära nähtavasti , tuleb niisugune kinnine firmapidu . Aga oktoobris peaks ühe raudsilla jämmi tegema veel.
üks soomlane nöörinimelise nööriseeria disainind
http://jaakot.fi/siimat/naru.html
kahekäetokiesitlusmuuvi
https://www.youtube.com/watch?v=V9_usxtHkO8
http://jaakot.fi/siimat/naru.html
kahekäetokiesitlusmuuvi
https://www.youtube.com/watch?v=V9_usxtHkO8
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
On neid siin tasapisi testitud . Immutatud ja lakitud ja puruks murtud ..... Otsustasin , et järgmisega hakkan kala püüdma.
Sai vast hea . Nüüd tuleb "küpsetada"... aga mitte palju , nii parasjagu , siis immutus ja lakk. Minu siiamaani suurim kättesaadud merikas on saadud just sellise ridvaga . Nüüd tuleb sellest teha lendõngeritv.