Kalalkäigud.
Re: Kalalkäigud.
Ei passi ainult mereääres... Proovisin korra kas bambuspilbas jõulisemaid kalu ka kannatab, U kujuliseks läks küll aga ragisema ei hakanud Teeks natuke vaiksemat ilma siis võiks mõne haugi ka proovida sinna külge haakida või siis ridva garantii lõppeb?
Täna tegi õhtul korra tuulevaiksemat ilma, sai kohe kiirelt mereäärde mindud. Nimedepanemisel oleks täna juba telefoniraamatu pidanud kaasa võtma
Kogreparv surus kaldaäärde ja haugid olid nende kannul... ainuke viga oli neil, et mina surusin ennast 2 parve vahele, mida pimedamalt läks seda suuremaks läksid ka kalad
Sepaonu järgmine kord vast võid juba oma vanni koju jätta ja püstijalu kala püüda
Kogreparv surus kaldaäärde ja haugid olid nende kannul... ainuke viga oli neil, et mina surusin ennast 2 parve vahele, mida pimedamalt läks seda suuremaks läksid ka kalad
Sepaonu järgmine kord vast võid juba oma vanni koju jätta ja püstijalu kala püüda
Hea uudis, et kala randa pressib. Eks see perseli maas püük pole suurem asi, kuigi jälle lisavõimalus, kui kalani ei ulatu. Vahest olen kayakiga püügikohta aerutanud, vann ninapidi randa ja kahlama. Viimane kord kayakis neid pisirabelejaid tagasi lastes kirusin omajagu, ega vannis ruumiga pole priisata, ma nööri ei viitsi rullile kerida, lappan sisse, siis paned haugitati ettevaatlikult jalge vahele, kõvasti pigistada ei taha teist, ettevaatlikult katsud lõualaiutajad suhu panna, a tema hoolitsusest ei hooli, tema tahab karata, ühed lõualaiutajad lendasid üle parda viimati, nööri limastab ära, segi ajab, fuih, muljusin eile nuppe netis ja ostsin miskid lõuarauadZiiN kirjutas:Sepaonu järgmine kord vast võid juba oma vanni koju jätta ja püstijalu kala püüda
http://www.ebay.co.uk/itm/321162834911
et prooviks siis väljapool vanni neid tagasi lasta, a pole kindel et sellise kolaga toimetamine meeldib, kuigi kalale oleks vast parem, kui paadis karata. Täna peaks rapla külast katsuma uued lõuaavajad ostma ja peenike nöörijupi järgi panema.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Selle aasta viimane forellijaht lõppes nii nagu arvata oli, suure 0-iga. Aru ma ei mõista, kuidas sellises kohas kala ennast ei näita.
ilus jõgi, mis jõega tegu?
Septembripuhkuse selgroog sai täna murtud... ilm lubas jälle 12 kaliibrilise asemel 10 klassi pihku võtta... ausaltöeldes oli hetki kus sai lihtsalt kivipeale istutud ja päikest võetud, meri oli peegelsile:
Aga kalad olid täitsa kodus... võtmine oli rohkem selline uudishimulik mekkimine aga mõned kollid siiski endale uue nime said ja olid ka mõned vanad tuttavad Re: Kalalkäigud.
Sai täna kalad välja renditud ja ise allvee, pealvee ja õhufotograafiaga tegeletud, et turist ikka rahule jääks
Sepal ei tulnud kalaga poseerimine kuidagi välja, alati veerand sekundit enne pilti lahkus kala teadmata suunas.
Aga kalu ikka oli, kuigi väga pirtsakad täna
Kogenud turistina arvan, et loomulikult valede kohtade peale viidi, peale kolme kala konksutamist öeldi veel, et nüüd lähme mujale, seal oli muidugi pommikindlalt luupeavaba koht, müttasime mudas ja vesi oli kogrekollide poolt sogaseks aetud, pidin tükk aega niuksuma, et vana viletsa koha peale tagasi viidaks, sealt sai üks 1,8 söögikala alibiks võetud, ilusaid möödarabamisi nähtud ja päikseloojangueelne aeg oli ulmeilus, kaamera jooksis kokku, a õnneks nüüd kodus tervenes. Igal juhul oli ilus päev meres. Natuke veetõusu oleks vaja, siis võiks kahlamissügavuses ka mujal rohkem kala viskeulatuses olla, hakkab looma. Tegija putukas oli
http://www.flyfisher.ee/download/file.p ... &mode=view
http://www.flyfisher.ee/download/file.p ... &mode=view
Sepp vaata oma soovidega ette... seal kohas kus sa eile põlvini vees püüdsid oleks saanud täna juba ilma käte abita mereveega nägu pesta Aga kaldaäärsed rohud on ilusti veeall kõik. Kui meri natuke rahuneb, siis hakkab juba põnevaks minema!
Minul täna juba 7 mes merepäev järjest... seekord 12 klass ja lendkalad Kui kellegil on sidumismaterjalide hulka viuparti vaja siis võib julgelt teada anda... muidu lähevad suled auku!
Homme veel vaatan mis päev toob aga üritan oma mölale kuidagi pidurid peale saada ja jälle korralikuks tööinimeseks hakata! Re: Kalalkäigud.
Mina töötan, kui tuulab, järgmine nädal teeb vaiksemat ilma, siis jalutan, lähed järgmine vahe, siis juba konksutatud kalu püüad