Ridvad, rullid, nöörid...

Vasta
AndriPro

Re: Ridvad , rullid , nöörid...

Postitus Postitas AndriPro »

Tänane töökojaõhtu läbi , töökoda korralikult tubaka ja bambusepõletusetossu täis...
Garrisoni sidusin kokku ja hööveldamisootele
Hardy CC France pressisin ära , saab hakata musta hööveldust tegema
Gillumi tõstsin pressimiseks lauale
Ja siis tekkis sportlik huvi , et mitu ritva mul praegu tegemises on? Proovisin näppude peal kokku lugeda , krt näppe tuli puudu :lol: . Võtsin siis mõõtude "aabitsa" appi .... 9 bambust ja 3 puust ritva . Puust ritvu oleks veel 4 olnud , aga peale lahtilõikamist selgus , et üks toorik on musti oksi täis (õnneks vist ). Panin siis pe... toolile , kiskusin paar suitsu ja rehkendasin välja , et tempot tuleb vist tõsta kui kevadel kalale tahan minna :roll:
Manused
Foto0607.jpg
AndriPro

Ei meeldinud mulle puust ritvadel need tänapäeva silvernikkel juhtrõngad . Täna sain uued , tuleb hakata vahetama 8-) Vanast metsatõstuki puksist raiuti pronksised ribad , need tõmmati traadiks ja tehti rõngad . Mina juhtisin seda keerukat sepatöö protsessi ja disaineri au kuulub ka mulle :)
Manused
PB190008.JPG
AndriPro

Lauawabrikus võtab töö aga tuure juurde... Hommikul kell 7 käib juba kõva pilbaste pressimine , õhtune vahetus lõpetas täna kell 22.00.
Lisaks tegemisel ritvadele tekkis kalalkäies mõte ... :roll: " För min hemlig jokk " ridvale tuleb teha kõrvale " För min hemlig jokk " II , fiberglass . 8-)
Manused
Foto0609.jpg
sepaonu
Kontakt:

Postitus Postitas sepaonu »

salajane tokk salajõele ? 8-)
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
AndriPro

Koos tüdrukuga käiakse salaja , salajasel jõel , salajase tokiga .... 8-) Krt , kadedaks teeb :)
AndriPro

Liited sellest ajast kui laevad olid puust ja mehed rauast .... Ridval tuleb vahetada käepide ja rullikinnitus ... ja küll see ritv veel sikutab.... nii mõnegi kala kaldale.
Manused
Foto0611.jpg
AndriPro

Asjaosalistele vaatamiseks... Võiks juba täna lahti lasta , aga lasen homme . Sidemed peale ja nagu uus. :)
Manused
Foto0612.jpg
T.H

Postitus Postitas T.H »

Varsti saad veel ühe poolfabrikaadi kätte millega mängida, mul tulevane kaheraudne kodus ;) Igatahes broneerin ennast meistri järel järgmiseks testijaks.
AndriPro

Nonii , nonii ... :roll: T.H , nagu hiljaaegu ühes meie jutuajamises selgus on sul testimata ritvade nimekiri päris pikk . Selle broneeringuga pikenes see nimekiri veelgi . Nädalavahetusel trein ühe käepideme ja saab veel ühe bambuskaheraudse ja nimekiri pikeneb jälle..... Asi hakkab juba jämmimise järele haisema :)
T.H

Postitus Postitas T.H »

Oleme aastaid ennegi jämmind ja jämmime kindlasti edaspidigi ja seda ,et meil teemad otsa lõppeks pole vist karta. Tore on see, et aeg-ajalt on nendest jämmidest hakanud ka teised huvilised osa võtma. Ilmselt pole kogu aeg segast peksnud ja see paneb tuleviku peale kuidagi lootusrikkamalt vaatama, või kuidas?
Vasta