Kalalkäigud.
Re: Kalalkäigud.
Käisin vaatasin mere ära, kalad saavad ilusti karjamaal ujuda
Päevapäästja ei pea alati maailma kõige suurem olema, vahel piisab sellisestki
Ei saa just kalade vähesuse üle kurta aga erilist söögiisu neil täna polnud.
Ei saa just kalade vähesuse üle kurta aga erilist söögiisu neil täna polnud.
Loomulikult näris sellist, näeb välja ju nagu korralik amps rohtu
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Selle kohta võib öelda , et need turvad on ikka tõesti igasugu s....sööjad
Nüüd siis tean,kuidas mu putukaid nimetatakse!
T.H tüli norid või ? Pole ma su putukate kohta midagi öelnud . Turbadest rääkisin . Endal oli see suvi kaks juhust kus sai turbade maitseeelistusi naerdud. Nümfi sidusin , nr 2-le striimeri konksule , tina keerasin sinna sisse parasjagu , #9 ritv jaksas ikka kuidagi ära heita ... ja kõlbas turvale. Teine kord sidusin turvaluuale nonii 10 cm pikkused kummijalad tiiva alla .... ära võttis selle kah.
Ole nüüd,mis tüli õige sõber ongi aus ja otsekohene ja hea kui vahel vinti veel pealegi keerab.Ja nagu räägitakse,siis konstruktiivne kriitika olla alati teretulnud
Sortisin putukakarbis ja leidsin ühe putuka , mida turb ei tahtnud. Üks must väike zonker . Suvel sai ühel päeval seda zonkerit korda kümme lipsu otsa seotud . Püüdsin musta liitsiga , turb võttis , sidusin musta zonkeri otsa , ei kõlvanud , sidusin uuesti liitsi , võttis .... Ma ei tea , no korda kümme sai vahetatud. Peaks selle zonkeri T.H sulle andma , äkki sinu turbadele kõlbab. Mul siin poolenisti läti turvad
Küll ta kõlbab,miks ei.Aga läti turbadega on lihtne,üks mida võtavad on liits ja teine zonkers