Ridvad, rullid, nöörid...

Vasta
allu0

Re: Ridvad , rullid , nöörid...

Postitus Postitas allu0 »

noo jääme siis antiiki ootama :)
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

Rull mahutab #3DT , minul on seal poolik # 6 DT . Kui õieti mäletan , siis rull kaalus 110 grammi. Sellisega kannatab kalale minna , tegelikult võiks rull olla veel paarkümmend grammi kergem.

Juhtrõngas sai ka paika . Homme söödan mõõdud masinasse ja tark masin ütleb mulle kus ülejäänud rõngad olema peavad. :roll: 5 rõngast , peaks piisama , st. tipurõngas + 4 . Kui rõngad paika saavad , saab ka teada , mis nööri siis täpsemalt tahab. Toime sai enam- vähem superparabool , st et nööridega ei peaks see ritv "pirtsutama " , kõlbavad nii pinnaka kui ka striimerinöörid.
Manused
Foto0698.jpg
Foto0699.jpg
ZiiN

Postitus Postitas ZiiN »

Paarkümne grammiga läheb keerulisemaks aga üks 58g + Vibe 5/6 täitsa vedeleb :lol:
ww.jpg
AndriPro

:shock: 4 - 5 wychwoodile mahub 5 - 6 vibe täispikkuses ?
ZiiN

Postitus Postitas ZiiN »

Mahub aga bäkinguga koonerdasin ja üle 15 meetri ei pannud :D
AndriPro

:shock: Tark massin ütles maakale , et pane tipp + 5 rõngast... :shock: Krdi massin , tahab maakast targem olla :evil:
Manused
Foto0700.jpg
AndriPro

Õhtul sai veel töökojas nokitsetud....
Manused
Intro 2015-le  kopeerisin  rõngad  eelmise  aasta   lõpus  tehtud  samasuguselt  klaasfiibrilt.
Intro 2015-le kopeerisin rõngad eelmise aasta lõpus tehtud samasuguselt klaasfiibrilt.
Kahekäelisele  klaasfiibrile  märkisin rõngad  praegu  käigus  oleva  ühekäelise  järgi . Murdsin  ajusid  , et  kas  Mats kirjutatakse  rootsi  keeles Mads  või  ei....
Kahekäelisele klaasfiibrile märkisin rõngad praegu käigus oleva ühekäelise järgi . Murdsin ajusid , et kas Mats kirjutatakse rootsi keeles Mads või ei....
AndriPro

Õhtul sai veel töökojas nokitsetud...
Manused
Viimase  , st  10,5 - jalase , kahekäelise  liited  tõrvasin  ära...
Viimase , st 10,5 - jalase , kahekäelise liited tõrvasin ära...
Ja  hakkasin  vaikselt  rõngaste  komplekte  valmis  sättima . See  töö  lõpeb  järgmisel  nädalal  kui  minuni  jõuab  viimane  ports  agaatrõngaid.
Ja hakkasin vaikselt rõngaste komplekte valmis sättima . See töö lõpeb järgmisel nädalal kui minuni jõuab viimane ports agaatrõngaid.
AndriPro

allu0 kirjutas:noo jääme siis antiiki ootama :)
Kas just antiik tuleb , ei tea , aga materjal kahe Hardy ridva kopeerimiseks on valmis . Kui praegune ridvaports saab jalust hakkan tegema Koh - i - noori ja CC France ritva . Üritan nad teha originaalidele nii lähedale kui võimalik . Kõik originaalmõõdud on olemas , kõikide vidinate paiknemine , materjalid , mõõdud olemas. Valmis tehtud pilpad ripuvad lae all. :roll: Töö saab olema pikk ja vaevarikas , selle olen endale juba selgeks teinud. Mingit ritvade valmissaamise aega ei oska isegi umbes pakkuda.
AndriPro

:D Intro 2015 , kõik rõngad küljes , sidemed lakitud . Mõne põltsamaa mahla eest olen nõus kirjutama ridvale mõne roppuse :D Ja veel paari mahla eest olen nõus sellega heitma :lol:
Manused
Foto0710.jpg
Vasta