Ridvad, rullid, nöörid...
Re: Ridvad , rullid , nöörid...
noo jääme siis antiiki ootama
Rull mahutab #3DT , minul on seal poolik # 6 DT . Kui õieti mäletan , siis rull kaalus 110 grammi. Sellisega kannatab kalale minna , tegelikult võiks rull olla veel paarkümmend grammi kergem.
Juhtrõngas sai ka paika . Homme söödan mõõdud masinasse ja tark masin ütleb mulle kus ülejäänud rõngad olema peavad. 5 rõngast , peaks piisama , st. tipurõngas + 4 . Kui rõngad paika saavad , saab ka teada , mis nööri siis täpsemalt tahab. Toime sai enam- vähem superparabool , st et nööridega ei peaks see ritv "pirtsutama " , kõlbavad nii pinnaka kui ka striimerinöörid.
Juhtrõngas sai ka paika . Homme söödan mõõdud masinasse ja tark masin ütleb mulle kus ülejäänud rõngad olema peavad. 5 rõngast , peaks piisama , st. tipurõngas + 4 . Kui rõngad paika saavad , saab ka teada , mis nööri siis täpsemalt tahab. Toime sai enam- vähem superparabool , st et nööridega ei peaks see ritv "pirtsutama " , kõlbavad nii pinnaka kui ka striimerinöörid.
Paarkümne grammiga läheb keerulisemaks aga üks 58g + Vibe 5/6 täitsa vedeleb
4 - 5 wychwoodile mahub 5 - 6 vibe täispikkuses ?
Mahub aga bäkinguga koonerdasin ja üle 15 meetri ei pannud
Tark massin ütles maakale , et pane tipp + 5 rõngast... Krdi massin , tahab maakast targem olla
Õhtul sai veel töökojas nokitsetud....
Õhtul sai veel töökojas nokitsetud...
Kas just antiik tuleb , ei tea , aga materjal kahe Hardy ridva kopeerimiseks on valmis . Kui praegune ridvaports saab jalust hakkan tegema Koh - i - noori ja CC France ritva . Üritan nad teha originaalidele nii lähedale kui võimalik . Kõik originaalmõõdud on olemas , kõikide vidinate paiknemine , materjalid , mõõdud olemas. Valmis tehtud pilpad ripuvad lae all. Töö saab olema pikk ja vaevarikas , selle olen endale juba selgeks teinud. Mingit ritvade valmissaamise aega ei oska isegi umbes pakkuda.allu0 kirjutas:noo jääme siis antiiki ootama
Intro 2015 , kõik rõngad küljes , sidemed lakitud . Mõne põltsamaa mahla eest olen nõus kirjutama ridvale mõne roppuse Ja veel paari mahla eest olen nõus sellega heitma