Ridvad, rullid, nöörid...

Vasta
sepaonu
Kontakt:

Re: Ridvad , rullid , nöörid...

Postitus Postitas sepaonu »

sepaonu kirjutas:Mina kahtlustan, et ebola viiruse kõrval on liikvele läinud ka bambo(o)la viirus 8-)

Käisin eile privaatsel nöörijämmil, mille algne idee oli mind ka natuke koolitada viskamise oskas aga asi lõppes sellega, et vana fox muudkui vahetas nööre ja ritvasi ja klasse ristpistes, klass kergem, klass raskem, sellepeale, tolle peale, ei, korra veel tagasi see nöör, uuesti, kauem, külgtuules, vastutuules, ühesõnaga ei julgenud piiksatada kah vahele, etagamina, oma tokk kah osales, ahmisin silmade ja kõrvadega teadust sisse ja salvestasin salajasele kõrvadevahelisele kõvakettale, väga huvitav oli.
Mul kiiret pole selle asjaga aga arvatavasti tahaks ma ühte nööri heitepea osa teha 1-1,5gr kergemaks, tasapaksul osal jupi välja võtta ja nii ühtlaselt, kui võimalik kokku panna uuesti, kas keegi sellisel moel on proovinud?
https://www.youtube.com/watch?v=y5sjoGhgEew
klipis jooksunöör liidetakse peale, ehk viimane tasandus/üleminekkoonus pole mulle vajalik.
Ma haugihooaja lõpus jäin tõbiseks ja vesi hakkas tahkeks muutuma ja veel sada häda tuli peale ja soetatud Airflo Forty Plus Sniperit ei saanudki proovida, täna proovisin, jäin rahule, arvan sellega hakkan püüdma. Ennem, kui hakkan oma pikeboostereid lõikuma, pakuks, kas keegi ujuvat ei taha miski muu nööri või kola vastu vahetada.
http://www.tightline.ee/vi-idoc_edit+i10787012
Ma arvan teise pikeboosteriga, mis on inter teen selle kergendamiskatse ära millalgi.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

Veel ühel orgil rõngad küljes ... Oleks no paar jalgagi pikem võiks selle kohta juba ritv öelda :lol:
Manused
Foto0711.jpg
AndriPro

Mul juba hommikune tund aega heidetud .
Intro 2015 ... Puhtatõuline pinnakaritv , #4 DT või #5 WF . #4 DT-ga on heitekaugus sama mis 8-9 jalastel . Ritv siis 6`6". 8-)

Kraaviritv ei läinud minu matemaatikast kõrvale :D , #5 DT või lühikese peaga #6 WF . Minul läks harjumisega paar minutit. Lühikese peaga (8m) #6 WF , liider +lips max 1.50 , võib-olla natuke harjuda /harjutada ja tegija missugune. 8-)
Laupäevaks on ridvad lõplikult valmis , lakid korralikult kuivanud.
AndriPro

Sepp , see booster on siis #9 nagu ma aru saan ?
sepaonu
Kontakt:

Kui ma õieti asjast aru saan, siis seda boosterit ongi ainult #9 olemas, jah 9.

Nagu üks spetsialist ennustas, siis püüda sain, a tekkis igatsus kiiremini tuulega võidelda, mul kannab ära küll 8ne tokk selle ja viskepikkuse üle ei nurise, a no aeglaseks võtab küll toki, paindub ikka keresse ära, see sniper õige kaaluga tundub olema mu tokile, interist olen huvitatud, seda prooviks alguses sulatades jätkata, kui prse läheb siis võib aint aasa panna ja koonusleadriga asi õigeks teha. Üldiselt tundus, et mulle istub kõige paremini koonusleadrit mitte kasutada, otse nööri kohe hambavastane fluoro panna medrapluss jupp ja umbes poolemedraseks jääb, siis uus pikk panna, vahin praegu netist fluorosi ja trosse kevadeks, uut nänni vaja katsetada.
AndriPro

Mul krdi limalõuad viisid eile kaks lõheputukat ära :evil: . Plaanis on neile üks "massimõrv" orgunnida :evil: . # 9 ei taha mu bambus , # 8 tuleb kusagilt võtta , nähtavasti seesama sniper ... või mis ta oli.

Töökojas said täna õhtul komplekti kaks kahekäelist . Lakiga mängida veidi ja nädala lõpuks on need ka päris valmis.
Manused
Foto0714.jpg
sepaonu
Kontakt:

mul see snipervõimistaoli
https://mistpool.com/product_info.php?products_id=2119
ujuvana, lugesin soome poole pealt haukisiimat teemast neid tegelikke kaalusi ka ja kellel millega toimib ja kes vingub ja kes rahul jms Airflol sniper40 miski arendus ka tulemas või juba on. Luupäid tuleb korrale kutsuda jah, ma muljusin kah omikuse kohvi kõrvale nuppe ja ostsin fluorot juurde ja terastrosse ja termorüüse jms kama, et hooaja algus ei tuleks üllatusena 8-)
ZiiN

Postitus Postitas ZiiN »

peab ka vist passis sünniaastat hakkama üle vaatama, kui nii hommikul vara kohvi joon :lol: aga Sepp kui satud miski hea koha peale kust leiad terast või titaani millest haugiputukale "tailing-hooke" teha siis võid jagada ;) ma pole miskit mõistlikku veel leidnud.
sepaonu
Kontakt:

Kannata natuke ziin, las mu kola jõuab kõik kohale, siis võin igast asjast lõigata sulle juppe, saad ise otsustada ja katsetada, et mis sulle sobib, ei tule niiöelda pimesioste, kui miskit sobib, siis mul peaaegu kõik ostud salvestatud, leiab siva, kui linki vaja. Sa vist rohkem toruputukat eelistad, mina millegipärast kardan neid, jään esialgu konksuputukate juurde, rakendused vähe teised, õigemini putukavahetus.
ZiiN

Postitus Postitas ZiiN »

Ma olen proovinud siin tandemit ka teha jäigast trossist ja seda veel üle käinud termorüüsiga... ikka on nagu liiga pehme ja liiga raske. Peaks olema võimalikult peenike, võimalikult jäik ja võimalikult tugev. Ühe titaani ostsin hiinast aga selles oli täpselt 1 omadus neist 3-mest puudu :D
Vasta