Ridvad, rullid, nöörid...
Re: Ridvad , rullid , nöörid...
Trossi osas olen omaarust ennast rahuldava lahenduse leidnud aga jupikese traati tandemite tegemiseks läheks kaubaks küll Nii julge ma veel ei ole, et floro külge putukas panna... kunagi ei tea millal see elukoll otsa hüppab
Vaatasin järgi, paksus on arvel standard, siit ostetud
https://mistpool.com/product_info.php?products_id=1783
pole ise mängind veel tõsiselt sellega, kahtlen üldse, et kas ja kui palju tegelikult kasutama hakkan seda, miski soovunelm oleks selline, et kui need näksijad närvi ajavad, siis lisakonks juurde ja võidurõõmus otsajäämine, vaja katsetada, kas töötab ja kas meeldib, lõikan sulle seda, proovid
krt....praegu imestan, et tavaliselt tulevad head ideed hommikul troonil istudes, uitmõte kolksas praegu pähe, et kohapeal saaks arstida nii konks juurde, et valmis traadiasi aasaga konksu peale, rüüs takka, et paigal püsiks.mh? Torumeesmuidugi naerab, onju
Pildil 811 #2/0
https://mistpool.com/product_info.php?products_id=1783
pole ise mängind veel tõsiselt sellega, kahtlen üldse, et kas ja kui palju tegelikult kasutama hakkan seda, miski soovunelm oleks selline, et kui need näksijad närvi ajavad, siis lisakonks juurde ja võidurõõmus otsajäämine, vaja katsetada, kas töötab ja kas meeldib, lõikan sulle seda, proovid
krt....praegu imestan, et tavaliselt tulevad head ideed hommikul troonil istudes, uitmõte kolksas praegu pähe, et kohapeal saaks arstida nii konks juurde, et valmis traadiasi aasaga konksu peale, rüüs takka, et paigal püsiks.mh? Torumeesmuidugi naerab, onju
Pildil 811 #2/0
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Tänaseid tegemisi...
Ei sepp ma ei naera midagi... iga järgmine insenärlik lahendus võib olla parem kui eelmine, niiet tuleb jälle kogu mõttemaailm ümber kujundada. Ootan huviga uusi lahendusi! Ennast kummitavad need haugi "naksamise" päevad siiamaani, niiet tuleb vist varsti merre luurele minna kui jää läinud. Mõnda aega muidugi tuleb seal veel "särge" püüda
Kusjuures floroga on lood sellised,et need nolgid ongi kõige ohtlikumad. On läbi hammustatud esimese kala poolt ja on vastu pidanud ka viis kala. Igaljuhul peale igat rabamist tasub lipsu olukorda kontrollida. Aga peab mainima,et püüda mõnusam kui trossiga. Kasutan 04 ja 05 florot. Florolips ei anna küll täit kindlust haugihammaste vastu,aga kuhu jääb siis põnevus?ZiiN kirjutas:Trossi osas olen omaarust ennast rahuldava lahenduse leidnud aga jupikese traati tandemite tegemiseks läheks kaubaks küll Nii julge ma veel ei ole, et floro külge putukas panna... kunagi ei tea millal see elukoll otsa hüppab
Ma sama meelt T.H.ga, masinõnglejana fluoroga suht palju püüdnud, vahest kolmeseid tugevaid kalu tulnud jigitades 5-10 ilma sidumatta, siis ilmselge nolk võtab peale otsajäämist paari sekundiga läbi. Ma proovisin trossidega, leader+tross, kõige rohkem meeldis lihtsalt lennuka nööri otsa pandud käedlaiali fluorojupp, konksuputukaga kõik tasakaalus, mugav, lihtne vahetada sõlmega jms Mulle ei tundu 0,6 liiga paksuna, jäikuse poolest kuidagi loomulik jätk nöörile, siduda jah jämedat sitavata, a 2-3 keeruga lihtsustatud rapala või liikumatuks pingutatud uni(kui vead võrdselt igasse kolme suunda, siis jookseb kinni liikumatuks)
Ziinil vist see asi ka, et mingeid suuremaid epopäid pole märganud, äkki trossiasi sellepärast kah meeldib, et see toru ju pigem ujub ja takistab uppumist, tross juurde, äkki paremini vee alla läheb, paremini tasakaalus, mh ?
Ziinil vist see asi ka, et mingeid suuremaid epopäid pole märganud, äkki trossiasi sellepärast kah meeldib, et see toru ju pigem ujub ja takistab uppumist, tross juurde, äkki paremini vee alla läheb, paremini tasakaalus, mh ?
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Tõele au andes, siis tänu trossilõksudele on kaotatud putukaid ja kalu pea samapalju kui florolipsu läbi. Nii,et kumb etem, see igalühel isiklik lähenemine.
trossilõksud ja pöörlad olen sellel põhjusel oma rakendustest ka elimineerinud ja kasutuses on "loop to loop to hook lahendus". ja kui ikka tross on mõne eriti kurja haugi hammaste vahel krussi läinud siis vahetan ta välja.. samas olen märganud, et kõvera trossiga teeb mõni putukas eriti ilusat vigase kala mängu... niiet võta siis kinni mis on õige ja hea
Uppumise kohapealt on torukad laisemad jah... nüüd viimasesel hauginööril on ka 3 jalane uppuv ots, et neid stabiilsemalt veeall hoida... aga mu karbis ikka mõni pärisputukas ka, niiet kõik ei ole veel kadunud
Uppumise kohapealt on torukad laisemad jah... nüüd viimasesel hauginööril on ka 3 jalane uppuv ots, et neid stabiilsemalt veeall hoida... aga mu karbis ikka mõni pärisputukas ka, niiet kõik ei ole veel kadunud
Andri,need tipuagaadid oleks saabastele ikka üliedevad
Sain neid agaatrõngaid täna nii saabaste jagu umbes , esialgu panen nad ritvade külge , suvi läbi püüki näitab kas jäävad ridvarõngasteks või tuleb järgmine talv ritvade asemel tegema hakata saapaidT.H kirjutas:Andri,need tipuagaadid oleks saabastele ikka üliedevad