Mulle tundub, et kui see sepa viimane putuk siduda ujuvaks, natukene tumedama tiivaga, siis võib sellest lapimaal abi olla "musta venelase" invasiooni ajal. Ujuv siis ilusa ilmaga ja seesamune uppuv külma ilmaga kui jõgi tundub välja surnud.vii kirjutas:Andri, kui siduda Sepaonu viimasel pildil olev putuk ujuvaks kas saaks hea või vägahea putuka.
Putukad 2013 hooajaks
Re: Putukad 2013 hooajaks
ilus venelase sidumise õpetus
http://www.youtube.com/watch?v=KIOnnkkwNiM
Sellist asja märkasin, et norrakatel üks eelistatuim kuiva sääse konks tmc 102y knapeki kõrval, ma algajana ei oska öelda, kui suur vahe tuleb traadist ja konksu kaalust, igal juhul paanikahoos tellisin omale neid sadakaksigrekeid.
http://www.youtube.com/watch?v=KIOnnkkwNiM
Sellist asja märkasin, et norrakatel üks eelistatuim kuiva sääse konks tmc 102y knapeki kõrval, ma algajana ei oska öelda, kui suur vahe tuleb traadist ja konksu kaalust, igal juhul paanikahoos tellisin omale neid sadakaksigrekeid.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Konksu eelistuse juures määrab ikka suurema jao hind. Ise kasutan pinnakakonksuna põhiliselt Partridge Captain Hamiltoni.On ka igasugu muid asju käigus olnud aga see kapteni konks on ikka hoopis teine tera.
Vat, need putikud ..., ei mina eelistan kalu mitte kaldalt korjata vaid püüda. Nüüd ma tean miks jões kalu vähe. Kui sellised putikud vette visata on kala kaldal.sepaonu kirjutas:siit loe vii tolle putuka kohta
http://stevenojai.tripod.com/prince_nymph.htm
Mina jõudsin selleni norra foorumit uurides, üks põhjas elav mees näitas oma paaliakillerite karpi, osad princelaadsed, osad versioonid, osadel hackle asemel kummijalg, päris neid ma siduda ei saa, pole kõiki värve/materjale, enamus toone pruunid/vasksed/sügavpunased, a harjutamise mõttes proovisin nendega, mis oli.
Pilt pole parimate killast-või oli see taotluslik?
Erinevatest kalastustehnikatest loodan enim õnnele...
Tõstsin sidumispingi pisut kõrvale, putukad lambi alla ja klõpsasin , pildi tegemisega polnud nagu midagi pistmist.... Üritan paari niisugust suvist paketti kokku siduda, on lubatud mõnele mehele... Mõtlesin veel , et kas sobib ühehaaraliste peal , või peaks siduma kahelistele?
Andril on päris ägedast sipelgapesast pilti tehtud, neid annab juba mõnel mehel testida
Mis ühte või kahte haru puutub, siis mina usun et suurt vahet pole, püüavad ju teised elemendid. Koolas eelistavad kaheharulist sellel põhjusel, et kaheharuline pidi kiires voolus stabiilsem olema ja väidetavalt otsa jäämise % ka suurem. Mina neil vahet teha veel ei oska, seon ise mõlemate peale. Äkki peale reisi oskab mingeid eelistusi juba väljendada...
Mis ühte või kahte haru puutub, siis mina usun et suurt vahet pole, püüavad ju teised elemendid. Koolas eelistavad kaheharulist sellel põhjusel, et kaheharuline pidi kiires voolus stabiilsem olema ja väidetavalt otsa jäämise % ka suurem. Mina neil vahet teha veel ei oska, seon ise mõlemate peale. Äkki peale reisi oskab mingeid eelistusi juba väljendada...
huvitav, mulle tundusid kaptenid pisut liiga pehmed, sirgusid liige kergesti. konkse on mul ka igasugu erinevaid aga hetkel vist meeldivad Kamasanid kõikse rohkem, kunagi sai neid hea hinnaga suurtes kogustes ostetud.AndriPro kirjutas:Ise kasutan pinnakakonksuna põhiliselt Partridge Captain Hamiltoni.On ka igasugu muid asju käigus olnud aga see kapteni konks on ikka hoopis teine tera.
Täitsa õige jutt Lauri , üpriski pehmed on . Sikutad kusagilt põõsast välja , keerad konksu uuesti kõveraks ja püüad edasi . Ükski kala ei ole veel konksu sirgeks saanud. Mõnikord seon lipsu kohe spets 0,2-0,22 et oleks hea ja julge putukat sikutada.