Ridvad, rullid, nöörid...

Vasta
AndriPro

Re: Ridvad , rullid , nöörid...

Postitus Postitas AndriPro »

Tenkara tegemise käigus tuli mõte , et üks lendõng võiks ka olla liimimata bambusest . Pisut pusimist ja nüüd tuleb siis niisugune komplekt lendõng +tenkara .Plangud on valmis , kaalud on head ...isegi väga head.Liited on lendõnge ridvad valmis , tenkara ridval ... asi tahab pisut mõtlemist...
Manused
Foto0003.jpg
Kaheosalise 7-jalase  plangud  pisut  alla  100 grammi.
Kaheosalise 7-jalase plangud pisut alla 100 grammi.
Kolmeosalise  11,5 jalga  tenkara  plangud pisut  alla  150 grammi.
Kolmeosalise 11,5 jalga tenkara plangud pisut alla 150 grammi.
AndriPro

Liited küljes ... paari päeva pärast saab kuduma hakata.
Manused
Foto0001.jpg
Foto0002.jpg
Foto0003.jpg
Ilves

Postitus Postitas Ilves »

Andipro sa aina teed neid ritvasid endale juurde ja aina koguneb. On sul ritvasid ka, mida sa ei kasuta enam ja oled nõus ära müüma? Sain eelmine aasta Prandi jõel ka proovida ühe härrase bambusest ritva ja tunne oli väga mõnus. Andsin ridvale hoo sisse ja tunne oli, et rohkemat nagu polnudki vaja. Väga mõnus oli heita selle ridvaga.
AndriPro

:roll: Kusagil ma juba korra ütlesin .... et põlegi teisi õieti . :lol: Üldiselt jah , ei tegele ridvamüügiga.
ZiiN

Postitus Postitas ZiiN »

Sai soetatud ühe uhke firma tipetihoidja aga rahule ma sellega kuidagi ei jäänud... et pikk jutt lühikeseks teha siis selle toote puhul vahetaks mina firma nimes L-i P-ga. Mõtlesin, et äkki suudan midagi mõnusamat endajaoks teha... ametinimes ka kirjas, et insenär või miskit. Alguses läks ikka tuksi ka aga siis tuli välja lahendus mis sobis nii mulle kui 3D printerile. Tegin Sepaonu õpetuse järgi kummid ka poolidele ümber ja nüüd olen tulemusega rahul! Suurust saab vastavalt omale soovile suuremaks või väiksemaks kohandada. Topsi sisse võib ladustada tipetirõngaid või muud vajalikku. Mõned ideed on veel kuidas funktsionaalsust parandada, niiet tootearendus jätkub :)
Kui kellegil on parandusettepanekuid või soovib ka endale printida siis võin jooniseid jagada.
spool1.jpg
spool2.jpg
spool3.jpg
ZiiN

Postitus Postitas ZiiN »

Ahhjaaa... selle uhke firma tipetihoidja võin nüüd mõnele massohismi kalduvusega kaaskalastajale lahkelt ära anda :lol:
sepaonu
Kontakt:

Postitus Postitas sepaonu »

Vanasti oli kalastus.commis üks abo nimeline multirullispets, sellel oli allakirjutuse tekst selline, et kõik asjad inseneride nikastused saab tavainimene ära parandada 8-)
Seda miku nikastust vaadates tekib mul mitu küsimust. Kui ma õieti aru saan, siis tipetipool kahe kõrgema äärega moodustub alles siis, kui kaks identset jubinat oled omavahel kokku pannud, siis saad alles tipeti peale panna, no aga lahti ei saa enam võtta? Mismoodi poolimine toimub ?
Mul omal üks akudrelli jubin selline tehtud, et pistan jubina akudrelli, ots koonus, surun selle pehme koonuse tipetipooli ja suristan suurest poolist selle täis, sama skeemiga saan heitenööre kah ridvarullilt tehasepoolile tagasi.
Seda viiest ja kümnest plokki vaadates tekib minul ka küsimus, et mis mõõdud sinna peale siis lähevad ja millal neid vaja läheb ?
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
ZiiN

Postitus Postitas ZiiN »

Vot sellist infot tahtsingi, et mida võiks veel paremaks teha... kuna ise olen siiamaani virk olnud ja käsitsi poolid täis kerinud siis trelliga kerimiseks peaks tegema ühe kuuskant augu ühe otsatüki sisse, ilmselt piisab ka ümmargusest õige suurusega. Kokkuminevad tükid on tehtud nulltolerantsiga ehk mingit loksu kuskile ei jää, igaveseks fikseerimiseks panin enne kokku lükkamist tilga superliimi. See kui mitut pooli kellegil on vaja on nii individuaalne... minul piisab esialgu 5-est... 0,12 0,17 0,20 0,25 ja 0,30 siis saab kirbusta kuivast kuni haugikateni püütud. Aga netist disainiideed otsides nägin ka friike kellel oli 10+ pooli ja eraldi floro ja mono kõik suurused. Pooli kõrgus on 50 mm ja sügavus 10 mm laius 6mm... ilma kõrgemasse matemaatikasse laskumata ütlen et 50 meetrit 0,25 läheb ilusti peale :)
ZiiN

Postitus Postitas ZiiN »

Printisin auguga kaaned, nüüd on kerimine tõesti nauditav ja augud lisavad veel natuke mugavust.
pool3.jpeg
pool2.jpeg
sepaonu
Kontakt:

Postitus Postitas sepaonu »

Ma mingi heitja pole, stast asendist heidab ju igaüks viletsamalt, nagu välismaa teemas juttu oli, siis paalia on probleemne kala, selgeveelised järved samuti probleemsed. Natuke harjutasin põlvili heitmist, harjusin nööriga, see mul märja heitmiseks järvedes mõeldud, kuna slow inter, siis putukad rasked pole, a harjutamiseks panin 4mm kuuliga 4sel konksul põhimõttel, et kui sellega hakkama saab, siis lendavad muud ka.

https://www.youtube.com/watch?v=fh1okvZ ... e=youtu.be

Natuke tahan katsetada sellel olennähtamatu teemal, et kas kasu ka on, kavatsen põlvitada ja teine teema on klaasnöör ehk läbipaistev, see #5sele tokile ostetud, no on ikka päris vastik jälgida seda lendamas, halligi ei näe küll.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Vasta