PUTUKAD 2014

Vasta
sepaonu
Kontakt:

Re: PUTUKAD 2014

Postitus Postitas sepaonu »

AndriPro kirjutas:;)
sellistega ei saa, anna mulle, tõestan ära
AndriPro kirjutas::roll: valgusfoori värvid ..... hakkavad toimima siis kui hiirekõrvad juba puudel küljes ja muudkui aga toimivad suvi läbi sügisesse välja paremini ikka hästi päikselistel hommikupoolikutel. Sabast mõni fiiber vähemaks , tiivast mõni karv vähemaks , me ei larista kauaoodatudkalli materjaliga. :)
eks ma katsun areneda ja õppida koonerdama :lol:
Tegelikult tõmbasin TH antud näidistest ka suht koopiad, noniivõrdkuivõrd, võimaluste piires, a mässulisus ikka mingit oma joru ajab, ma küll värvide olemust ja asetust võrdlen ja vaatan mis putukaid mul koguneb, näe neid kollarohekanti sihkesi, selles suuruses, näe nihke mul ka olemas, käperdan enda ja originaali karvu, üritan suurusjärguga mitte pange panna, nendest pisielementidest mida ma löögipunktideks kutsun, neist mul oma teooria. Pole kogemust ja ei oska ka seisukohta võtta, et kui ma nüüd mingit putukat tahan teha, laias laastus peas valmis nägemus ja no näiteks ma tahaks natuke punast lisada, et kas on vahet, et kas punane on osa kerest, osa alustiivast, või esineb sabas. Seisukohapuudumise illustratsioon
karvad.jpg
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
andur

Postitus Postitas andur »

Kas te seote putukaid nö ühekaupa? St palju te sama värvi putukat ja suurust korraga seote? Mul on putukakadu nii suur, et näiteks hakkasin faasani saba nümfe siduma ja sidusin kogu sule ära :D Selliseid ilusaid vist nii palju ei tohi oksa loopida, piisab paarist kolmest, et ära proovida?
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

:roll: Punane... On väga suur vahe kus see on , missugune punane on ja miks see punane just seal on.

Mitme kaupa mina putukaid seon ? Hmmm , no kuni 3 korraga , tavaliselt ühekaupa. Eelmine aasta jäi jõkke ja puu otsa kokku 4 putukat (kuna hästi ei mäleta , siis arvan et pakkusin üle ) . Varem sai testimiseks neid tuhandeid seotud , nüüd on eesmärgid pisut muutunud .
sepaonu
Kontakt:

hämamine värvidega jätkub
slf3.jpg
otu

Postitus Postitas otu »

Mängisin veits dubbinguga,sai meelega seotud "rasvaselt".Torud ju krt nagu varblased ja püüavad küll,lõhed minestavad kui siukest tuusti näevad... :lol:. TMC mulle konksuna hirmsasti meeldib,eriti see,et traat konksu silma tagant tagasi keeratult diagonaalis peenemaks lõigatud. Ei jäta vastikut "muhku" kehale mida niidi ja keha materjali jätketega siledaks peab lihvima.Aga sinna kuhu ta mõeldud on ka aegu,kus vesi madal ja põhja kivid liiga lähedal.Teinekord lastakse tammist vett sellise pahinaga et kala voolust välja ronib ja ca meetri sügavas pea seisvas vees puhkab.Mõte selles,et 2/0 sobiva suurusega konks aga teinekord jääb raskeks.Iga kümne heite tagant liidrit või heitenööri mitte ei viitsi vahetada... Vahest tummisem keha või tiib hoiab paremini ujumas.Proovin mõned torud siiski ka teha.Lõhpüügil kolisin lantidelt toruputukatele vast kümmekond aastat tagasi.Konksudega ei mänginud,sest tina taga ujutades oli putuka kadu ikka märkimisväärne ja seotud torud ikka väga lihtsad.Praegu vibaga vehkides huvi topelt suurem.Ja ja ja...palju paremad näevad nad välja ka! Iseasi muidugi,kas sellest kasu on... :D Torud ju ikkagi aegajalt kala välja tõid.
Manused
2014-03-06 20.02.57.jpg
sepaonu
Kontakt:

kõik on valesti ott, värvid valed ja vale koha peal, a ilus putukas on, kiidan
ma kolesuurte lõhekonksude vahele tegin jälle kirbusitamõõtu
n3.jpg
n5.jpg
n6.jpg
n2.jpg
vat kui on palju pilte, siis saab ju palju öelda, et mis valesti :lol:
umbes 15tk sidusin, osad kuuliga, osad tinaga
otu

Postitus Postitas otu »

No kuda mul siis jälle nii s...ti läks? Et kohe kõik valesti!! :oops: Küll tegin voodi alla sinisest samlast lõkke ja võtsin vasaku jala soki sidumise ajal jalast ära.Ikka läheb valesti ja miskit jääb tegemata ... :lol: A mul siis suur lõhekonks,püüab suuri lõhesid. Sul nn.kirbusitakonks ja püüab ... mida? ;) Mulle muidu Su selle pildi pealt,kus kolm tk. kõrvuti see alumine suurem täitsa meeldib! Mida dubbinguks kruttisid,kas hüljes või miski muu? Andri mis sinu konksudel kehaks,kas miski pehmem vill,lõng?Siuke kena sile jääb.
sepaonu
Kontakt:

otu kirjutas: Mulle muidu Su selle pildi pealt,kus kolm tk. kõrvuti see alumine suurem täitsa meeldib! Mida dubbinguks kruttisid,kas hüljes või miski muu?
see pilt kus kolm valge foami sees, seal minu oma ainult see valgusfoor, teised TH putukad, ma neid copisin ka, kuskile isegi toppisin neid copide pilte, a põhiliselt üritan värve ikka virutada :lol: omal moel ehk õiged värvid vales järjekorras.
Minule spey konksu putukas ei meeldi, ma ei saa ka aru, et milleks ta hea on.
Mida kirbusitt püüab saab teada ainult ühel moel 8-) püüda tuleb. Tegelt mul ka see probleem, et ma suuri tuuste ei saa vist kõiki #5ga visatud, järgmine tokk mul alles #8 ja väga palju ma sellega püüda ei viitsi, sellepärast tegin salatilaadseid väikseid ka, et ära klaarida igast asendist viiega.
AndriPro

Mul tulevad kõige paremad putukad kui enne sidumist tossutan oma" sidumispingi" magusat sigaritossu maast laeni täis , siis tõmban kahlamisesaapad jalga ja seon... :lol: Kehadeks enamusjuhtudel antron . On ka vanu sokke ja käsitööpoest ostetud mingit sünteetilist lõime.
Sepp , minu viimasel pildil kaks ülemist on vallesmannid , nendega ei saa põikesepaistelise ilmaga kohe päris kindlasti ja alumine roosa GH , no sellega ei saa peale päikeseloojangut ja sompus ilmaga ..... :lol: :lol: :lol:
AndriPro

Sepp , aga eile õhtul tulid kaks ainukest kala musta tuustiga , millel oli see :roll: tuumapõrsaroosa pea. ;)
Vasta