sellistega ei saa, anna mulle, tõestan äraAndriPro kirjutas:
eks ma katsun areneda ja õppida koonerdamaAndriPro kirjutas: valgusfoori värvid ..... hakkavad toimima siis kui hiirekõrvad juba puudel küljes ja muudkui aga toimivad suvi läbi sügisesse välja paremini ikka hästi päikselistel hommikupoolikutel. Sabast mõni fiiber vähemaks , tiivast mõni karv vähemaks , me ei larista kauaoodatudkalli materjaliga.
Tegelikult tõmbasin TH antud näidistest ka suht koopiad, noniivõrdkuivõrd, võimaluste piires, a mässulisus ikka mingit oma joru ajab, ma küll värvide olemust ja asetust võrdlen ja vaatan mis putukaid mul koguneb, näe neid kollarohekanti sihkesi, selles suuruses, näe nihke mul ka olemas, käperdan enda ja originaali karvu, üritan suurusjärguga mitte pange panna, nendest pisielementidest mida ma löögipunktideks kutsun, neist mul oma teooria. Pole kogemust ja ei oska ka seisukohta võtta, et kui ma nüüd mingit putukat tahan teha, laias laastus peas valmis nägemus ja no näiteks ma tahaks natuke punast lisada, et kas on vahet, et kas punane on osa kerest, osa alustiivast, või esineb sabas. Seisukohapuudumise illustratsioon