PUTUKAD 2015

Vasta
sepaonu
Kontakt:

Re: PUTUKAD 2015

Postitus Postitas sepaonu »

neli kollast bucki karva julgesin iseseisvalt juurde panna, ei tea mis nüüd saab
koer.jpg
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
T.H

Postitus Postitas T.H »

Nüüd on p......Nüüd võib kala saada, mõeldud oli ju teistpidi ;)
otu

Postitus Postitas otu »

kle see sul nymphide kõrval kõige ilusam tuust mida ma näinud! krt hakka või järgi tegema ...
sepaonu
Kontakt:

mh, pole vaja, tee ikka tegijate pealt maha
http://www.flyfisher.ee/download/file.p ... &mode=view
fox on alustiib, mul põldki nii peenikest ja ilusat
peaks versioone ja karbikonksudele ja 175 peale jms erineva suuruse ja kaaluga siduma, sain küll piisava peotäie kingituseks, a ennem ikka afin ise omale järgi teha, et kinnituks. Tegelikult ikka tasub pildistada suht tihti, krdi hea pärast vaadata, kui miski putuka nulli ära püüad, et rsk mihke see oli.
Jarlo

Postitus Postitas Jarlo »

Siin härrad ridamisi teevad, pildistavad ja postitavad mingeid peeneid kalamagneteid. Ma siin vahelduseks täitsin eesti karbipüügi rekordimehe soove ja sidusin talle karbitäie ujuvaid musti ja koledaid tegelasi. Häda pidi olema, et varakevadel ei kipu ei boilikest ei maisikest ampsama, pidi hoopis pinnakihis kullest ja muud elavat jahtima. No johhaidii, on ikka koledad:
midagi ämbliku laadset
midagi ämbliku laadset
kullese laadne toode
kullese laadne toode
puruvanad
puruvanad
vii

Postitus Postitas vii »

Jarlo, sellel kesmisel pildil oleval punkaril keera juuksetutt ahtri poole on ehk kenam :roll:
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

Kuule Särje - sepp ja kuulge teised särjepüüdjad ... siduge siia särjeputukate top 10 :roll: või 15 . Forellikotletid ja harjusevobla on ikka jamad , särge tahaks. Ja siis võiks keegi mind veel kuhugi särjevee äärde viia ja särjepüügikoolituse teha. Mul on spets särjetokk isegi , õigemini 2 tokki valmis hööveldatud . # 3 6jalga ja #3 6 jalga 6 tolli .
allu0

Postitus Postitas allu0 »

kui keegi andrile särje TOP 10 siia paneb siis minule palun latika TOP 10.....latika ritva mul küll ei ole aga mul on parim kõik ühes ritv :P
sepaonu
Kontakt:

Ma proovisin selle indikaatoriga õngitsemise üleeelmine kevad ja sügis ära, no kõige efektiivsem jah valge kala püügiks sügavamast, a mulle ei meeldinud, liiga õngitsemislaadne, sttagi ei tunne, vahi korki, olgu pealegi ta nimi indikaator. Eelmine kevad proovisin vabaujumisega vimba, säinast, särge , no sain, a kärbsetõuguga ja korgi-tinaga õngitsemise lähedalegi ei saa. Siirdekala on enamasti põhjalähedal väga kitsal alal ja pole ennast nõus natuke ülespoole nihutama. Ma palju õngitsenud , täiesti tavaline asi on, et üks rebestab, teisel nutuvõru ümber suu, teadjamees annab hädas mehele oma mõõdu, rakendused kõrvuti, väike korgi nihutamine, ka 3cm võib viga olla juba. Minu meelest enamus kohti ei sobi vabaujumisega nymfimiseks selle pärast, et liiga sügavad ja liiga kiirevoolulised ja vabaujumisega ei saa pidurdada, mis on kõige levinum võte kevadisel õngitsemisel, kohe hakkab ju putukas tõusma.
Mul omal siin külavahel ideaalne särjekoht, rohune paisupealne, keskel paras vool, sügavust ainult meeter, no särge ennast kah nagu putru.
https://www.youtube.com/watch?v=JpteMsSchMk
et kui ma märkasin, et olen eelmine aasta püüdnud 8 aprill, vähemalt klipi üles laadinud ja üleeile vist käisin ja kala oli aktiivne, siis ongi õige aeg ja koht, enne kude aktiivne, tunneb rõõmu kevadest ja tuleb küll vabaujumisega, no jah natuke juhid ja natuke võtad näpu peale. Mul on sellised lateksivaglad toiminud
http://www.flyfisher.ee/download/file.p ... &mode=view
suht suvaliselt neid vahetanud ja proovinud erivärvilisi, rohekamad, kollakamad, eri asju kraedeks ka toppinud, kõike on toksinud. No väike ebausk on tekkinud, et natuke cdc-d kaeluses teeb head. Proovisin suuremaid ka, a edutult, pärast jäin mõttesse, vat puruvana ju praegusel ajal külmas jões igavene kribu, kuskil soojas kraavis võibla suuremaks kasvanud, a meil siin ülemjooksul kribudekribu ja suht sügaval veel taimede küljes, pakuks, et mul vist siin kõige rohkem #12 peale seotud funkab, võibla 10 ka kohati.
sepaonu
Kontakt:

näe keegi on üritanud, a konks väike võetud, puntras mant konksukaarel
http://www.perhokalastajat.net/keskuste ... =78491&t=1
suur.jpg
Vasta