Uudised sidumispingist.....
Re: Uudised sidumispingist.....
Postikana tõi hommikukohvi ajal sihkse mokaga pingi.
Pildil on mokas #17 102Y Enne ostu võrdlesin Renzetti Traveler 2000ga, samas hinnaklassis mõlemad, a otsustasin siiski JT Harmonic kasuks, konks näha sidumise ajal(alguses ma ei tahtnud teda näha, kuna lõhkusin niiti kogu aeg kisa otsas, nüüd tahan näha), netis surfates leidsin ka aint positiivset vastukaja. Proovisin ka #2 konksu mokas ära, suuremat mul pole, kuuldavasti võtab vastu #20-6/0
Pildil on mokas #17 102Y Enne ostu võrdlesin Renzetti Traveler 2000ga, samas hinnaklassis mõlemad, a otsustasin siiski JT Harmonic kasuks, konks näha sidumise ajal(alguses ma ei tahtnud teda näha, kuna lõhkusin niiti kogu aeg kisa otsas, nüüd tahan näha), netis surfates leidsin ka aint positiivset vastukaja. Proovisin ka #2 konksu mokas ära, suuremat mul pole, kuuldavasti võtab vastu #20-6/0
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Sügise alguse puhul .... Vivaldi , pisut uuemas kuues.... http://www.youtube.com/watch?v=DIGfO2Dgc9Y
Silm juhtus kogematta peale ..... AndriPro , postitusi 1005 .... mehel on ikka täielik mölapidamatus....
Kastingu hooaeg on läbi, hakkan vaikselt siduma
Jock Scott 2/0
Jock Scott 2/0
Green Parrot 2/0
Mida arvate Danica Danvise-st? Tasub soetada? Kui ei mida selle asemel vaadata?
Kes vene keelest jagu saab ..... Minu lemmikuid juba pikka aega... www.mihail-zadornov.ru/ Vigaseks võib ennast naerda ....ja samas ...kui mõelda...
Reedeõhtune pärl lätimaalt http://www.youtube.com/watch?v=Gs93N5oPM4E#t=74 .
Pika aega ei ole saanud putukat siduma , ega ritva tegema . On üks teine hobi käsil .
Ilusad katused..... Küla 22-st hoonest on 11 minu restaureeritud/ taastatud.See on hea tunne , peaaegu sama hea , kui kalal käimine.
Ilusad katused..... Küla 22-st hoonest on 11 minu restaureeritud/ taastatud.See on hea tunne , peaaegu sama hea , kui kalal käimine.
Plaan soetada endale EUMER Quick Release Vice. On kellelgi kogemusi?