PUTUKAD 2015

Vasta
AndriPro

Re: PUTUKAD 2015

Postitus Postitas AndriPro »

Sidusin mõned putukad ja nüüd lähen kalale :D
Manused
Foto0002.jpg
otu

Postitus Postitas otu »

A püüad ikka wollyga onju? :lol:
AndriPro

Wollyga ikka püüan ....aga sinna on aega veel :roll: kuu või rohkem . Kõigepealt klinkud ja caddised , siis mudleritega , kusagil ühepäevikutega koos või peale neid , olenevalt mis veed on , tuleb võtta pihutäis wollysid ja läti piiri peale elama minna. Mikroliitsid /wollyd lähevad juba paari nädala pärast käiku. ;)
otu

Postitus Postitas otu »

Einoh ma siin lugesin ju, et spetsialistid soovitavad wollisid ja et üleüldse peale wolly polegi teisi tuuste vaja. 8-) Ja igas satikas om oma wolly sees ... Tammerwolly näiteks :lol:
AndriPro

Viimasel ajal tuleb jah neid spetsialistide soovitusi uksest ja aknast sisse . Ei jõua mina nende soovituste järele kalal käia . Üleüldse peaks siia ühe teema tegema " Oma ala spetsialist soovitab " . 8-)
AndriPro

Täna sidusin tammertinseli :) kuna eelmine oli armetuks näritud.
Tammertinseli tegi Petri "Player" Lahtinen ja oma nime sai ta Tampere Tammerkoski järgi.

niit: oliiiv või valge on paremad olnud.
saba : valge nutria
keere : kuldne ovaaltinsel
keha : fire orange antron
kurk : roosa kana (võib olla küllalt jäik sulg )
tiib : valge bucktail , angel hair (hõbe) , lilla bucktail , must bucktail.
pea : käredas või sügavas kuulpea , vaiksemas vees must niidipea.
Selline on minu "veidi kohendatud" retsept . Püüda võib niisama lasta voolul kanda , võib vaikselt stripata , ühesõnaga võib teha igasugu pulli.
Manused
Selle  viin  veel  täna  ujuma...
Selle viin veel täna ujuma...
Madis
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

Sidusin esimest korda klinkhammerit. Nr16 Varivase Curved Shank peale. Paras keberniit :x Oma ala spetsialistid soovitasid neid siduda. Aga mis lendõngitsejad sellistest arvavad?
P4230220.jpg
ZiiN

Postitus Postitas ZiiN »

Dim-i soovitusel tegin veel minimalistlikumad versioonid Tiemco TMC 212Y konksu peale. Kalade tagasisidet pole veel saanud aga lähipäevil peab ära proovima, sest kala näitas ennast pinnas juba päris aktiivselt. Kalade arvamus on ainus mis loeb! :lol:
Khammer.jpg
Khammer.jpg (21.35 KiB) Vaadatud 7558 korda
AndriPro

Madis , kas kehaks on seotud villane lõng ? Vähemalt pildil paistab nii. Kui on , siis need on klinku njümfid.

Ziin , kalade arvamus on ainus mis loeb . :roll: Aga väga paljudel putukasidujatel , lennukameestel on koolirahad makstud ja see kalade arvamus teada saadud .
otu

Postitus Postitas otu »

Ma arvan ka,et Madise klinkul keha tsipa tummine ja paar keerdu häkkelit võid juurde keerata. Ziinil võiks keha vähe pikem olla (siis putukal mitte Ziinil). 8-) Ja eks ta ole õige jah, et tõelised kriitikud ei räägi, vaid söövad või ei söö ... Peab ujutama ja saabki teada. Selle foami kasutamisest mul tarkus puudub. A Sepa tegi millagi miskit eksperimenti foami ja hirvekarvaga,kas ujutas ka pole kuulnud.
Manused
Selja peal lendas selliseid mehi juba hulgi,paar mulksu käidi pinnas ka.
Selja peal lendas selliseid mehi juba hulgi,paar mulksu käidi pinnas ka.
Minu vusserdised pole kellegile eeskujuks aga väikseks näiteks mitmetest võimalustest ikka, kehaks turkey biot.
Minu vusserdised pole kellegile eeskujuks aga väikseks näiteks mitmetest võimalustest ikka, kehaks turkey biot.
Vasta