Putukasidumise võistlus.
Re: Putukasidumise võistlus.
Et laristamist piirata panin sulle mõne sule kõrvale, vast saad jõuludeni hakkama ja teed siia mõne ilusa näidise
Paned võistluse kinni, on Andri Wulff ja kõik näidised sinu .Muidugi võib juhtuda, et nagu võistlustel ikka, jagatakse ka lohutus auhindu
Toetan ka üritust, avapauguks hall koll.
Sellepärast sidusin, et sain sihkestega
http://www.flyfisher.ee/download/file.p ... &mode=view
eelmine kevadtalv kala.
niit utc 70
konks kamasan B800 #6, tinaga raskustatud
saba spey hackel
keres mõnes kohas samad värvid, mis eelmine aasta toimisid slf dubbing kollane ja roheline
kere põldpüü ja cdc sulest mähitud sulg sule kõrvale
enne kurguhacklet üks mustapruuniga kana üleminekuks
kurguhackel must kana
hambahari pärast pildistamist ja peale igat ärakuivamist.
Loomulikult oleks lihtsamalt saanud, a kõiki lollusi peab vähemalt korra ise proovima, kunagi selliselt püüst ehitatud keret nägin, siis mälu järgi tegin pähh ja ähh, nüüd igavusest proovisin ja oma ajupeeruna lisasin cdc.
Sellepärast sidusin, et sain sihkestega
http://www.flyfisher.ee/download/file.p ... &mode=view
eelmine kevadtalv kala.
niit utc 70
konks kamasan B800 #6, tinaga raskustatud
saba spey hackel
keres mõnes kohas samad värvid, mis eelmine aasta toimisid slf dubbing kollane ja roheline
kere põldpüü ja cdc sulest mähitud sulg sule kõrvale
enne kurguhacklet üks mustapruuniga kana üleminekuks
kurguhackel must kana
hambahari pärast pildistamist ja peale igat ärakuivamist.
Loomulikult oleks lihtsamalt saanud, a kõiki lollusi peab vähemalt korra ise proovima, kunagi selliselt püüst ehitatud keret nägin, siis mälu järgi tegin pähh ja ähh, nüüd igavusest proovisin ja oma ajupeeruna lisasin cdc.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Sepaonu, see putuk on tõeliselt võimas,kui võtta kolm konksu ja kogu mant nende peale ära jagada, siis oleks karbis sama materjali kuluga kolm tegijat Teisalt jälle, kuidagi tuleb ju sellest materjali kogusest mis sul on kah lahti saada.
Otsin jätkuvalt oma Narva tapjale,mida enam ei ole,asendajat ... mitu ilusat kala välja toonud toru värvid on meeles aga sarnast pole suutnud uuesti siduda. Seekordne üritus läheb võistlema vabariigi parimatega aga tegelikult ikka rohkem kriitikat otsima. Tegelikult mõtlesin ta 2015 Putukad teemasse alustuseks lükata,sest tegemist ikkagi samm edasi aretusega murdjast aga lubati miskeid putukaid ... ja uhke nimega seljasügajat ...
Konks: TMC 7999 2/0
Niit: Ultra Silk
Tag: Small oval tinsel gold, Red floss
Tail: Light Lilac Amherst Phesant tippet
Butt: Black ostrich herl
Rib: Medium silver oval tinsel
Body: Large flat gold tinsel
Throat: Dark purple guinea fowl,mallard
Underwing: Natural tippet,Light lillac Amherst tippet,Purple squirrel hair
Wing: Pink,Red,Puple,Light blue bucktail,Golden Phesant tail fibres,Bronze mallard
Horns: Kingfisher blue turkey
Head: Black
Kuidagi võõras keeles tuli,loodan see satikat võõramaks ei tee
Konks: TMC 7999 2/0
Niit: Ultra Silk
Tag: Small oval tinsel gold, Red floss
Tail: Light Lilac Amherst Phesant tippet
Butt: Black ostrich herl
Rib: Medium silver oval tinsel
Body: Large flat gold tinsel
Throat: Dark purple guinea fowl,mallard
Underwing: Natural tippet,Light lillac Amherst tippet,Purple squirrel hair
Wing: Pink,Red,Puple,Light blue bucktail,Golden Phesant tail fibres,Bronze mallard
Horns: Kingfisher blue turkey
Head: Black
Kuidagi võõras keeles tuli,loodan see satikat võõramaks ei tee
Õigust räägid tom, näe laristasin haugituustidele ämbritega fläsa, nüüd koonerdamisputukaid pean siduma.T.H kirjutas: Teisalt jälle, kuidagi tuleb ju sellest materjali kogusest mis sul on kah lahti saada.
Igal aastal tahaks midagi uut ka proovida. Mõtlesin, et kevadepoole vesi enam jääkülm pole, siis ujutan pisitinseleid ka karvatuustide kõrval. Tegin paanikakõne tinselispetsialistile kivikale ja kerjasin püügiputukaid näidisteks. Eelmine talv kerjasin tommi käest lõhekaid. Soovitan teistel ka sama teha, sest pilt on üks asi ja putukas teine asi. Saad ikka näpuvahel uurida, karvu lugeda, oma äpu koopiaga kõrvuti panna ja mõttepause teha, ka ujutada ja võrrelda.
niit utc 70
konks Phoxinus Rapier #4
saba peale väike tuust helepruunvalget bucki
kere/saba ice wing fiber pearl UV Hue (maakeeli tagasihoidlik sinkjasvioletne pärla sees)
peapool natuke kollast slinkylaadset fiibrit
Pea must slf hanks
Silmad poesilmad aga tuunisin nad rõõmsa konna silmadeks
Pea immutatud bugbondiga ja lakitud Hard As Hull Head Cemendiga, ühesõnaga hull värk
Putuka kogupikkus 45mm
Ujutamise käigus selgub, et äkki vaja natuke kääridega näksida.
Putukas jõekale ja mõeldud varakevadel püügiks. Nii umbes jääminekust märtsi lõpuni.
Edasiarendus putukast mille kohta Ziin ütles, et: "Mis putukas see veel on, see ei meenuta ju kedagi." Ja lubas mul nööri läbi lõigata kui ma veel mõne kala sellega peaks saama , mis muidugi juhtus järgneva paari minuti jooksul.
Konks - #8-12
Saba - jänes
Keha - jänes
Keere - hõbe traat
Häkkel - english partridge
Nii lihtne putukas ongi.
Edasiarendus putukast mille kohta Ziin ütles, et: "Mis putukas see veel on, see ei meenuta ju kedagi." Ja lubas mul nööri läbi lõigata kui ma veel mõne kala sellega peaks saama , mis muidugi juhtus järgneva paari minuti jooksul.
Konks - #8-12
Saba - jänes
Keha - jänes
Keere - hõbe traat
Häkkel - english partridge
Nii lihtne putukas ongi.
Lihtsates toimivates putukates on tohutu võlu, see Mardi jänes on hea näide. Neid võib teha selliseid ja ilma häklita ja kuuliga jne.Toimivad sindrid ka pea terve hooaja vältel. Ja muidugi sepa putukad - need tekitavad alati toredat elevust. Lihtsad lahendused pole tema jaoks
Tegelikult olen ma ainult pool aega lollakas , päriselus ma ma lülitan seda lollused välja nuppu ja kohati olen isegi normaalne, no muidugi mitte kõigi arvates. Kusjuures vahest harva oskan ma tagasihoidlik ja taktitundeline olla, näiteks vaatasin mardi putukat ja jätsin mühatamatta, et kas kõike ei saanudki jänesest tehtud vä Ma tegin eelmine talv mõned kõik jänesest dubbingloopiga panin karvast hackle.
Jänesega on mul selline suhe, et paljukiidetud Hare's Ear Nymph pole mulle õnne toonud. Samas jänese naturaalset karva ja jänesedubbingut kasutan meelsasti. Kõige rohkem meeldib mulle sihke putukas, mida ma kutsun soft hackleks ja kui vahest ütlen ämblik, siis kohe lisan juurde, noh tead see softhäkkel, nuteadküll. Mu meelest on see jube suur hall piiridetta maa
https://www.google.ee/search?q=soft+hac ... d=0CB0QsAQ
Mina pole nendega jõekat püüdnud, kõik valge kala tuleb kolinal jääst jääni eestis. Põhjas harjus. Septembripaaliad põhjas ka ämblikuga.
Mida iganes sinna kerele ehitada, sabaga, sabatult, paljas traat, dubbingud, paned softi ette, püüab. No mitte kõik ja alati, suurus oluline, värv kah, mu meelest kohe teisel kohal inimkonna leiutistest peale carlsbergi õlut.
Kui sobivas mõõdus kana, kuldnoka, püü vms sulge pole, siis on selline silmamoondaja trikk olemas
https://www.youtube.com/watch?v=CbODB9ZtYkU
äkki keegi saab abi sellest.
Jänesega on mul selline suhe, et paljukiidetud Hare's Ear Nymph pole mulle õnne toonud. Samas jänese naturaalset karva ja jänesedubbingut kasutan meelsasti. Kõige rohkem meeldib mulle sihke putukas, mida ma kutsun soft hackleks ja kui vahest ütlen ämblik, siis kohe lisan juurde, noh tead see softhäkkel, nuteadküll. Mu meelest on see jube suur hall piiridetta maa
https://www.google.ee/search?q=soft+hac ... d=0CB0QsAQ
Mina pole nendega jõekat püüdnud, kõik valge kala tuleb kolinal jääst jääni eestis. Põhjas harjus. Septembripaaliad põhjas ka ämblikuga.
Mida iganes sinna kerele ehitada, sabaga, sabatult, paljas traat, dubbingud, paned softi ette, püüab. No mitte kõik ja alati, suurus oluline, värv kah, mu meelest kohe teisel kohal inimkonna leiutistest peale carlsbergi õlut.
Kui sobivas mõõdus kana, kuldnoka, püü vms sulge pole, siis on selline silmamoondaja trikk olemas
https://www.youtube.com/watch?v=CbODB9ZtYkU
äkki keegi saab abi sellest.
Sepa tegemistes meeldibki mulle see, et mees proovib, katsetab, ei pelga reegleid murda.Vahel läheb rappa, leiab endale sobiva tee ja kõik jälle korras.Ja mis veel, kui midagi pekki läheb, siis julgeb seda ka tunnistada. Näed, mõtlesin nii, aga tegelt on hoopis teisiti, suht haruldane omadus tänapäeval.