Otu, kas sul Microsoft Office (Picture Manager) on. Kui on siis ava oma pilt selle programmiga. Programmis otsi ülemisest reast Pilt > Muuda suurust > Eelmääratletud laius x kõrgus > meilisõnum suur (314 X 235) pikslid või paned sulgudes oleva arvu kasti kohandatud laius X kõrgus ja peakski pilt foorumi mahtuma. Kui sellest aru ei saanud siis küsi teadjalt küll ta aitabotu kirjutas:bäääääääää...pildid ei mahu üles jälle
PUTUKAD 2014
Re: PUTUKAD 2014
Ma soovitaks hoopis InfranView'i programm endale selgeks õppida. Tasuta väike ja lihtne programm mis töötab igas arvutis, ka viimase juku peal, saab elementaarsed töötlused (teravus, värvid, heledused jms) ära teha.
Kõige mugavam programm millega piltide suurust vähendada, ilma, et peaks kvaliteeti või pildi mõõtmeid vähendama.
Selle programmiga on võimalik salvestada pilt nii, et igasugune muu info (exif) jäetakse pildiga kaasa panemata, kuupäevad, kaamerad jms sodi mis on pilti sisse kirjutatud aga mida pildi kuvamiseks vaja ei lähe.
Vähendab pildi suurust oluliselt, kuid kvaliteet jääb samaks.
Lisaks on võimalik ette anda kataloog pilte, millele kõigile rakendatakse samad töötlused, vähendamised jms muudatused. Seega mitusada pilti saab korraga väiksemaks teha, ümber nimetada, vms(batch conversion)
Kõige mugavam programm millega piltide suurust vähendada, ilma, et peaks kvaliteeti või pildi mõõtmeid vähendama.
Selle programmiga on võimalik salvestada pilt nii, et igasugune muu info (exif) jäetakse pildiga kaasa panemata, kuupäevad, kaamerad jms sodi mis on pilti sisse kirjutatud aga mida pildi kuvamiseks vaja ei lähe.
Vähendab pildi suurust oluliselt, kuid kvaliteet jääb samaks.
Lisaks on võimalik ette anda kataloog pilte, millele kõigile rakendatakse samad töötlused, vähendamised jms muudatused. Seega mitusada pilti saab korraga väiksemaks teha, ümber nimetada, vms(batch conversion)
Kolm päeva Narvas vehkimist ja kogu püüdjate seltskonna peale(landimehed) ainuke kala.Ja jälle seda va tuumapõrsa roosat mida taheti mõni aeg tagasi.Putukast küll suuremat järgi polnud aga ilmselt miski seesugune toimis.Läbi sai võetud ikka kogu karbitäie värvid.Vesi kõrge ja selge,päev vääääääga päikseline.Lõpetas putuk kahjuks kuskil kivi taga jõe põhjas.Proovisin uut teha,,seekord nr.2 asemel 2/0. Ja muidugist oli tarvis juurde aretada ... ei tea kas oli mõtet.See lihtne roosa ju rääkis enda eest paaril korral teiste värvide vahel.Järgmine nädalalõpp proovin.
Roosa kehaga Lappapuuro , toimib . Aga ... vesi selge ja päev pääääikest tääääis... suur parmahne belle peab sellisel päeval kas või korrakski vette saama .... mine sa tea...
Maids, viska see putukas korra veeklaasi ja vaata, kuidas vees istub.
Juba proovitud, tiba viltu, aga konks ikka allapoole
See viltu tuleb liiga pikast hacklest, niisama näpuvahelt paned vette, siis väga hull võibolla ei tundu, viskamisega võib hullem olla. Sul lühema fiibriga sulge lihtsalt polnud? Saba vist buckist sul, metssiga parem. Tuleta meelde kellel metssea nahad seina peal, käärid tasku, kiirvisiit, turja pealt võta.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Ma ka just selliseid sidusin siin üks päev. Jämmil sai küll mohikaneid proovitud aga see ikka tõeline pusimine. Selline vahust kere ja hackle tuleb veidi lihtsamini. Ma sidusin isegi kaks sulest tiiba ka peale, endal ilusam vaadata, eitea kas kala neid näebki. Kas istumist võiks parandada kõhu alt häkkli lühemaks pügamine või aitab lihtsalt õige karva pikkusega häkklisulg?
Ilma häkklita peaks ka töötama, nagu üks mu jutuubi lemmikuid McPhail seob: https://www.youtube.com/watch?v=m2WLc0AGbbk
Ilma häkklita peaks ka töötama, nagu üks mu jutuubi lemmikuid McPhail seob: https://www.youtube.com/watch?v=m2WLc0AGbbk