PUTUKAD 2016
Re: PUTUKAD 2016
Siiaraamatust jäi silma üks kuldbibio, kus keskmine ärrituspunkt oli kuld, nu sidusin, pärlapunktiga sidusin, tavalise punasega kah ja loomulikult kala närib ainult roosat vasktraati konks on k175 #14, kraanikausitest näitas, et upub jõudsalt selle konksuga, hackel kukk, dubbing hüljes
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Sidusin paari värskeid läti piirile .Ilma nendeta jääks pooled kalad saamata...
Kevik töötab kevadel hästi, roosa pruuni veel killer
Viimati muutis Madis, 28.04.2016, 12:26, muudetud 1 kord kokku.
Sepaga vist ühel lainel...operatsioon "ryssfluga". Juhuks kui taevas okupeeritakse, siis saab äkki paar oma spiooni vahele sokutada.
Lugu sihuke . Kui mõni algaja tahab neid putukaid , siis annab mulle aadressi , kallan selle mollitäie ümbrikusse ja saadan ära. Kõlbavad harjutamiseks ja küll nendega veel kalagi saab. Kui keegi ei taha , viskan prügikasti.
Ise olen 5284842 , [email protected] või ps .
Eriti pole kere värvi näha, millegipärast kahtlustan tumedat. Russel on konkreetselt oranzid reied. Ma olen oranzi kerega mitmete putukatega õnnelikuks saanud, julgustaks muudele ka katsetuseks keresse panema, caddistele, sipelgatele. Eks ajast kah sõltub, ma varajasest hooajast põhjas midagi ei tea, juuli teine pool ja august käinud. Kuna kogu aeg ei viitsi neid kalu järjest rebestada, siis olen ikka muude kerevärvidega ka pakkunud, saab kõigega, kui kala aktiivne, a oranz on minul olnud peajagu teistest värvidest üle, ka siis, kui russest ega caddisest pole haisugi, arusaamatu, mis ta selles oranzis leiab. Tuleb meelde esimene aasta, no jube põnev ikka esimest korda lennukaga põhja minna, jube palju kala sain, praegu mokaotsast mõmisen, et kle jube paljul ja jube paljul on ikka jube vahe vahel Mina usun miskitesse fiibriotsadesse vees, vahet pole, kas sulg või miskit muud, natuke arenenud ka selles osas, et palju on paras, liiga tihedalt ja palju ei topi enam. Peaks veel ühe teemana suuri streaking caddiseid proovima, mulle see punn väga ei meeldi aga no ujub küll vägevalt, stripatav iga ilmaga, äkki suurena seotult annab minisusliku mõõdu välja T.H hiir oleks muidugi vägevam.Jarlo kirjutas:Sepaga vist ühel lainel...operatsioon "ryssfluga". Juhuks kui taevas okupeeritakse, siis saab äkki paar oma spiooni vahele sokutada.
Andri,
saatsin Sulle meili kah, et ma võtan hea meelega kõik vastu, mida raatsid saata.
saatsin Sulle meili kah, et ma võtan hea meelega kõik vastu, mida raatsid saata.
Luban olla hea prygikast. Kui midagi ei kõlba voi üle võid julgelt saataAndriPro kirjutas: Lugu sihuke . Kui mõni algaja tahab neid putukaid , siis annab mulle aadressi , kallan selle mollitäie ümbrikusse ja saadan ära. Kõlbavad harjutamiseks ja küll nendega veel kalagi saab. Kui keegi ei taha , viskan prügikasti.
Aiavilja 9-7 Paide
Järvamaa 72712
E-post [email protected]
Mob. 53441191 (kui ei toimi pane kolm numbrit ette)
Nii , stopp nüüd . Esimesena reageeris Matu .Putukad lähevad talle . Aga ma koristan sidumispinki edasi....
Kõik maailma vihmad on vist siia maakonda jõudnud, masendav sopaauk.