Ridvad, rullid, nöörid...

Vasta
Birgit

Re: Ridvad , rullid , nöörid...

Postitus Postitas Birgit »

Mul on miskisugust tumehalli värvi foam'i ca 2x2m, võin vajadusel proovitüki saata.
Jarlo

Postitus Postitas Jarlo »

mul ka lõheputukatele karpide otsimise teema aktuaalne. Vaja oleks selliseid, mis ka kahlamisjope taskusse mahuks.... Lähen mingi päev vaatan, mis Tightlines pakkuda on.
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

Villu , tahan mõlemaid karpe. Birgit , sul on seda foam`i 2x2m :shock: , teeks kuidagi sõbralikult , pooleks? :oops:
Birgit

AndriPro kirjutas:Villu , tahan mõlemaid karpe. Birgit , sul on seda foam`i 2x2m :shock: , teeks kuidagi sõbralikult , pooleks? :oops:
Neid foam’e on igast erinevaid sorte, ma ei tea, kas just see Sulle sobib, seepärast võin algatuseks väikese proovitüki saata. Ja kui sobib, saab edasi mõelda kuidas me 4ruutu laiali jagame
ahti28

Postitus Postitas ahti28 »

Omal kasutuses selline karp,materjaliks pärn ja sisu tavalisest toruisolatsioonist.Ega ta kõige parem pole aga lihtsasti kättesaadav ja putukad hoiab paigal.Lisaks veel lihtne välja rookida ja uus liimida.
Manused
20130125_202016.jpg
20130125_201938.jpg
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

On seda toruisolatsiooni endalgi käigus , Tahaks pisut tihedamat , saaks nii teha , et ei peaks konksu sisse torkama , vaid teeks sälgud , kuhu vahele lükata. Villu , Birgit kirjutage mulle mailile [email protected] , mis maksab jne...
villu

Postitus Postitas villu »

Birgit kirjutas:Mul on miskisugust tumehalli värvi foam'i ca 2x2m, võin vajadusel proovitüki saata.
Birgit, kas sul seda foam'i on veel natuke? Kui paks? Mõte on siduda mõned uued surfilauad. Pole kusagilt midagi sobivat leidnud. Liiga õhuke ei sobi.
Birgit

villu kirjutas:
Birgit kirjutas:Mul on miskisugust tumehalli värvi foam'i ca 2x2m, võin vajadusel proovitüki saata.
Birgit, kas sul seda foam'i on veel natuke? Kui paks? Mõte on siduda mõned uued surfilauad. Pole kusagilt midagi sobivat leidnud. Liiga õhuke ei sobi.
Foami veel jagub, paksus on 7mm, putukasõpradele maksuvaba. Kui minu foam liiga pehmeks jääb siis soovitan vaadata http://www.uniplast.ee sporditooteid, nende väike müügimaja asub Tallinnas, Kristiine keskuse vastas, seal saab erinevaid foam'e näppida ja ehk vajadusel ka näidisjuppe küsida. Nende ujumislaud, istumisalus jms on tehtud tihedamast vahust ning on jäigem kui mu oma. Ma pole ise ühtegi surfilauda teinud ja ei oska kommenteerida, kuidas üks või teine foam selleks paremini sobib.
sepaonu
Kontakt:

Postitus Postitas sepaonu »

see materjal, mida uniplast kasutab on favolon, maakeeli kinnise pooriga poroloon. Magamismatid, sauna persealused, vibu kergmatid jms, erineva paksuse ja tugevusega. Ma raplakandi maakas ja nende tootmises käinud. Sauna persealuste stantsi kõrvalt võiks seda favoloni võtta ilmselt. Mu meelest nad miskit materjali toovad sisse ja miskit liidavad omavahel ka kohapeal. Kunagi võtsin ühelt tädilt seal tootmises kuumapuhuriga liitmise kiirkursuse. Ma võin ükspäev sealt läbi minna, vaadata, kas sisse saan ja mis neil on. Seda ma ei tea muidugi, milline foam oleks ideaalne ja mida üldse kasutada saab, kui neil kihilist või üldse erinevaid materjale.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Birgit

Eks need vahud jagunevadki peamiselt kaheks, avatud ja suletud pooriga. Põhiline vahe selles, et suletud hoiab vett eemal, avatud imab sisse. Ma olen putukate parkimiseks mitmeid foam’e kasutanud, favoloni jäävad konksuaugud hästi näha, pikemaajalise kasutuse järgi näeb välja nagu šveitsi juust, see siis ehk esteetilisest poolest miinuseks. Muidu on favolon väga mõnus materjal, lihtne töödelda ja nagu Sepaonu ütles, saab ka ise kokku sulatad. Ma seda nii mõnekski muuks asjaks kasutanud.
Vasta