PUTUKAD 2014

Vasta
AndriPro

Re: PUTUKAD 2014

Postitus Postitas AndriPro »

Häkel ikka korralik pikk siduda ja siis kääridega kurgu alt maha lõigata . Istub vees nagu nuku ja püüab mis kole.
sepaonu
Kontakt:

Postitus Postitas sepaonu »

Mina ütleks oma kogemusest, et loomulikult sidumisega alustades teed seda mida suudad ja käepärasest materjalist, kuna sul pole head valikut, pole jõudnud osta või pole raha osta, no vahet pole, pole veel lihtsalt, ühtlasi arvad, et no sinnapoole, ehk kärab, kõik loksub paika, kui püüad oma putukatega, selgub, et mõni saigi hea, mõni ebastabiilne, mõni lihtsalt ei püüa ja järgmised seod siis oma kogemustele toetudes. Minul on selliseid putukaid küll, mida ma olen liigitanud peale esimest hooaega pointless putukateks, kui konksupuudus hakkab kummitama, siis sealt karbist lõikan puhtaks.
Hackle tippude peale toetub putukas, liiga pikad fiibrid allpool, siis ebakõla, et see kere jõuaks vee piirile tuleb tipud vette suruda, ega nad minna ei taha ju, hakkavad vastu, kallutavad keret. Ilmselt osad on seda meelt, et sule fiibrit kuival putukal ei lõigata. Samas superpupal lõigatakse sektor välja, hirvecaddisel osad lõikavad, mida ma ka ise olen teinud(olgu või vale kellegi arvates) ja püüdsid kala väga hästi. Mina lõikaks alt, kui pole parajat sulge või vee ääres selgub, et jura, ebastabiilne, oluline on ikkagi, et saad püüda. Mul taskus üks multitool ja väga korralikud pisikäärid seal, olen arstinud küll vee ääres putukaid, hõredamaks tiiba enamasti, pole õige selles mõttes, et siduda tuleb kohe õieti, a kui ei tea, kui palju on paras, siis jõe ääres selgub ja arstidki natuke, järgmine kord seod parajama. Öeldakse ju ka foorumis, et harvemaks, lühemaks jms, a kui ei usu, siis tõde selgub jõe ääres. Esimese karbitäiega rõõmustad, et vaata kui tubli, nii palju sidunud, teise karbitäiega rõõmustad, et kle mul häid ja testitud killereid juba ka teiste hulgas, jnejne.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
ZiiN

Postitus Postitas ZiiN »

Naljapäev küll sai küll mõned tunnid tagasi läbi aga mõned killukesed siiski. Sai sõbraga ülemeelikus tujus mõned tšernoboli viidikatapjad seotud, ei tea kas tuleb tross ka vahele panna?
Manused
dry.jpg
sepaonu
Kontakt:

Mina soetasin foorumisoovituste peale flyrite kuiva dubbingut ja olen väga rahul sellega, kiitsin ka andreile seda, vaatan, et hankinud oma netibutiiki seda
http://www.tightline.ee/vi-idoc_redir+i14582503+il
kahjuks ainult komplektidena, loodan ise, et kunagi näen seal ka eraldi nutsakuid valikus.
Madis
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

sepaonu kirjutas:See viltu tuleb liiga pikast hacklest, niisama näpuvahelt paned vette, siis väga hull võibolla ei tundu, viskamisega võib hullem olla. Sul lühema fiibriga sulge lihtsalt polnud? Saba vist buckist sul, metssiga parem. Tuleta meelde kellel metssea nahad seina peal, käärid tasku, kiirvisiit, turja pealt võta.

Oli ikka, aga ei tahtnud raisata. Lihtsalt harjutamise mõttes tehtud putukas. Konks on nagunii sitt, liiga raske kuiva jaoks minu arust.
Kui vette kastan siis alti viskan õhku tagurpidi, niisama sõrmevahelt lasta ei pruugi õiget tulemust saada.
Kui tahan lõikan kääridega häklit vähemaks, täitsa savi mida foorumis sellest arvatakse :lol:
sepaonu
Kontakt:

kuna olin eile üliagar ja sidusin homseks omaarust piisava koguse uputamiseks, siis tänase vaba aja sisustasin mõne ajupeeruga, siin üks kolme külje pealt
kolm1.jpg
kolm2.jpg
kolm3.jpg
saba poolt must mallard, must floss, keere oranzikaskuld tinsel duublina, paabukeemiadubbing, kate slf hanks duubeldatud, mingil hetkel arvasin, et miks ka mitte tinsli lõpud hantli ümber mässida, väga popp ja noortepärane, pea juures natuke musta hüljest, mu meelest ei näe paha välja, kui selgub, et ujub normaalselt, siis võibolla isegi ujutan.
Madis
Kontakt:

Ei saanud eile unele, jäi kummitama see häkli maha lõikamise teema. Kui ei tohi häklit lõigata siis tuleb just seda teha.
Mõtlesin siis välja putuka mis on üleni häklist tehtud, saba, tiivad, kere (lühikeseks lõigatud häkkel). Koostis 4 häkklisulge, niit ja konks. Tegemist kuiva putukaga. Järgmisele teen natuke pikemalt seda kereosa.
Manused
black hackler
black hackler
black hackler
black hackler
sepaonu
Kontakt:

alumisel vist selline asi juhtunud, et järg käest läinud, paanikakeerdusi palju ja pea liiga pikk saanud, niit ja konks ei uju
sa võiksid kohe ise natuke paremad pildid panna, arusaadavam oleks
m.jpg
mina muidugi paremaks seda pilti teha ei saa
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

Sepp , kuule sa oled ikka maakas . Öeldi ju selgelt , et ei huvita mida foorum arvab . Kui häklit ei soovitata lõigata , tuleb just lõigata . :roll: Nojaa kuiv putukas .... peab ta siis ujuma ? :lol: :lol: :lol:
Madis
Kontakt:

Väga õige tähelepanek sepp, uue putuka teen sellesuhtes paremini. Natuke tuleb kerehäklit ka paremini valida. Aga ka see variant ujub päris hästi.

Andri, masin teeb reeglite järgi asju. Käistöö ilu peitub just selles, et ei pea reeglite järgi tegema. Iseasi kui mingit funktsionaalsust on vaja saavutada.
Vasta