4. leht 9-st

Re: Tilliga või tillita....

Postitatud: 03.06.2015, 19:40
Postitas T.H
Suitsu turb ja haug - juba aastakümneid pole suurem asi,lihtsalt harjumusest teen ;)

Re: Tilliga või tillita....

Postitatud: 03.06.2015, 23:05
Postitas AndriPro
Ma tegin paar laisa mehe saiakest . Tulin läti piiri pealt , puhastasin kala , mõni soolakristall peale , ufosse söed hõõguma , lepapilpaid peale . Lasin kergelt sooja ja suitsuse õhu kalast läbi , kahvliga ajasin liha luude pealt saia peale ja hea , jube hea. :roll: Ananassiviil oleks kõrvale sobinud , aga laisk mees ei viitsinud konservi avada .

Re: Tilliga või tillita....

Postitatud: 04.06.2015, 07:52
Postitas sepaonu
norra saam ütleks, et gáffe ja vuodjaláibi bokte guolli
j3.jpg

Re: Tilliga või tillita....

Postitatud: 04.06.2015, 08:31
Postitas ZiiN
Kah mul gurmaanid! :lol:
df.jpg

Re: Tilliga või tillita....

Postitatud: 04.06.2015, 14:35
Postitas AndriPro
Retsept : Võtad 2 keedetud muna tuunikalakonservi kohta , ajad munad kahvliga peeneks ja segad tuunikalaga ära . Siis lisad maitse järgi Helmanni majoneesi. Lased natuke seista.
Määrid seda tuunikala võiet saia peale ja annad kassile . Kass sööb selle ära ja kui kass järgneva tunni jooksul ära ei sure võid ise ka süüa. :lol:

Võtan nüüd Gillumi ridva ja lehmapeletaja ... ja lähen läti piiri peale kalale. 8-)

Re: Tilliga või tillita....

Postitatud: 14.06.2015, 00:29
Postitas ZiiN
Ei ole siin tillitada midagi... vahelduseks võib ka mittepoekala süüa. Pool saiapeale, pool sushivahele!
fv.jpg

Re: Tilliga või tillita....

Postitatud: 06.07.2015, 16:01
Postitas AndriPro
"Doonau lõhe" sidruni , küüslaugu ja TILLIGA.
Retsept.
Ridvaks valid #7 "kaugelepaugutaja" ja lähed püüad niisuguse keskmise kala , no 3 ja kopik peale.
Kala puhastatud , hõõrud soolaga ja pannile . Kalatükkidele peale sidrunilõigud , küüslauk ja till .
Mina hautan madalal tulel üpris pikalt , ei prae pruuniks.

Re: Tilliga või tillita....

Postitatud: 06.07.2015, 18:02
Postitas ZiiN
Eelmise aasta kartul, koorega kohv, päevinäinud sidrun ega sinna jah väga üle 3 eurost kopikatega kala juurde ei osta... kass on ikka elus veel? :lol:
PS! küüslauk ja till on väga omal kohal! ;)

Re: Tilliga või tillita....

Postitatud: 06.07.2015, 18:49
Postitas AndriPro
Viimane kass suri 2 :roll: krt või oli 3 aastat tagasi , ei riski enam uut võtta :lol:

Re: Tilliga või tillita....

Postitatud: 06.07.2015, 21:35
Postitas ZiiN
Mõistan sinu muret... mul täna röögatuse peale köögist tuli tuvastada, et raudne kass on peale 10 kuulist pikutamist üles ärganud. Mis siis edasi? Karv maha dubbinguks ja lihakeha koos rohke tilli ja küüslauguga ahju? :roll:
mm.jpg