PUTUKAD 2015

Vasta
Jarlo

Re: PUTUKAD 2015

Postitus Postitas Jarlo »

Panen siia paar pilti karpide sisust, mis 1,5 nädala pärast võiks Tallinnast veidi ülalpool mõne kala tuua, naiivitarina üritaks neid pakkuda forellile, harjusele ja paaliale. Eks kohapeal selgub, kas riisidieedist päästab lendõng või reisikaaslaste spinningud. Igaüks saab nüüd soovitada veel ühe putuka sidumiseks, milleta ta 1300 km reisi ette ei võtaks :geek:

Need siis printsiibis peaksid ujuma veepinnal, suurused #10-16
IMG_4200.JPG
Siin on hulgas ka paar vabrikutoodangut, mis kunagi alustades sai ostetud... panin need igaks juhuks meeleheiteputukaks karpi
IMG_4201.JPG
Need nii hästi ei uju ja eeldatavasti saab sellest põhikarp
IMG_4202.JPG
Siia veel lisaks vaja tõsta teisest karbist wolly laadseid tegelasi
IMG_4203.JPG
tarvo
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas tarvo »

Jarlo, ma soovitaks eelkõige paaliale siduda paar ujuvat red tag'i ;)
sepaonu
Kontakt:

Postitus Postitas sepaonu »

Mulle need kummikoibadega putukad meeldivad põhikarbist, seon ise ka neid prooviks, greylinglandi lehelt vahtisin, elk hair caddist võid siduda, juuli lõpus eelmine aasta oli caddist näha küll, näris kah kõiki caddiseid, rootsi tundra vist lumekuningriik see aasta. Üks putuk, mille peale ise mõelnud olen on mudler, äkki isegi mõne punnitaks karpi.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
ZiiN

Postitus Postitas ZiiN »

Meil ka minek täpselt nädala pärast, tegin klõpsu paarist karbist... pugerid, lõhekad ja suurem kaup on veel eraldi aga need veel vajavad korrastamist. Vaatan, et üsna suures osas kaup Jarloga kattub. Kirevaid toone mul natuke vähem ja caddised teise kujuga. Ehk siiski on see ÕIGE ka karbis olemas :roll:
kuiv.jpg
märg.jpg
Aga ma tean, et ühed mehed soendavad vaikselt juba autot niiet, korralik invasioon on tulemas. Äkki siis saaks info ka kuidagi liikuma, et üksteist jooksvalt aidata? :)
sepaonu
Kontakt:

Tehke mulle head meelt ja ükskõik millist uppuvat närima hakkab, siis võtke see maha ja pange see imelihtne kummikoib otsa, krt ma tahan teada, kas närib seda või mitte :D
Mul on omal kolmveerand reisi osas kõik selge, millega proovida, mis loogiline, kogemus olemas eelmisest aastast, veed nähtud, püütud ja siis tuleb kaks vaalakõht tüüpi suuremat järve, kui serva peal elu pole, siis paanika, mida sinna tundmatusse pilduda :?:
Jarlo

Postitus Postitas Jarlo »

Ziiniga jah karbid üllatavalt sarnased :) Ziin, info vahetamine on teretulnud... palju sellest kasu on, see sõltub juba pigem omavahelisest distantsist.

Sepp, saad oma kummijala testi... sellel eeldusel muidugi, et kui hakkab närima :P Paalia loigud on mulle kõik ühed suured küsimärgid, erilisi lootusi ei pane, tuleb mis tuleb
Birgit

Postitus Postitas Birgit »

Võtke asja rahulikult - pool putukatest on niisama ballastina kaasas, teisest poolest leiab mõned toimivad, seda kõikseparemat on vaid üks või on see üldse koju ununenud :) Putukategemisel arvestage, et suurvett saate järgmise kahe nädala jooksul niikuinii.
Kuna sulavett tuleb kõvasti sisse siis on veed külmad ja paaliat peaks olema lihtne tabada, praegu siblib see igal pool mööda järve-jõge ringi ja pole sügavamasse ennast ära peitnud ja kohalikud tuttavad saatsid pilte, kuidas põõsaste vahelt ilusat forelli saab :)
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

Ma just vaatasin neid karpe .... mõtlesin , et suurvett jagub veel . Koju tulles kirjutage siis , mis sorti riis kõige maitsvam on. :lol:
sepaonu
Kontakt:

Mikk läheb ka rootsi poole peale või soome-norra ?
ZiiN

Postitus Postitas ZiiN »

Andri võtan sinu seotud lõhekate karbi ka kaasa... kui seal ka õiget pole siis läheb riis käiku!
riis.jpg
Meil luurekoordinaator on Birgit, niiet Marsruut on Soome, Rootsi ja ka Norras Narviku kandis tahaks ära käia. Kui sa Sepp sealkandis mõnda head kohta tead kust kaldalt ookeanipüüki saaks teha siis ma võin vastutasuks pool päeva tuimalt kummijalga leotada ;)
Vasta