PUTUKAD 2015

Vasta
sepaonu
Kontakt:

Re: PUTUKAD 2015

Postitus Postitas sepaonu »

Birgit kirjutas:Sepa, mis juhtunud on? Usku vahetanud? Mäletan Vigala jämmilt sellist lauset „minaeiusukirbusitamõõtuputukatesse“ ja nüüd teed vabatahtlikult ise… :)
Hirm on see, mis mehe araks teeb. Eks ma ikka kardan ka. Mõtlen, et kas võtta pinki tundrasse kaasa, ma arvan, et ma jooksen kokku selle koha peal, et agamidamulsiispole/agamidamulvajaoleks, kui teaks, siis oleks vastuküsimus, et miks ma seda siis ei sidunud. Ainuke asi, et kui mingi juhuslik üksik toimiks taudina, siis ketraks seda juurde. Ma ei näe hästi, mul jamad hakkavad #19 sarnase kirbusitaga juba tipeti läbiajamisega. Siiani pole sellist tunnet peale tulnud, et jube väikest vaja, a kuna hirm ikka on, siis pistan nad eraldi karpi ja seljakotipõhja.
102Y #17
väikemust.jpg
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Birgit

Postitus Postitas Birgit »

Ma tellisin eelmine aasta mingis meeltesegaduse hoos, või oli see hirm, #22 suuruses konksu. Kodus vaatasin, sain veel ilma luubita hakkama, midagi ei osanud sellega esiotsa teha, no lõpuks panin lihtsalt pisikese tuusti cdc peale. Probleem selles, et isegi karbis on seda raske näha, mitu korda olen tahtnud prahi pähe minema puhuda aga seljakoti põhja ehk mahub, vähemalt võtab vähe ruumi ja on kerge :D
sepaonu
Kontakt:

B160#12 koibadegacaddis
allround.jpg
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

Sepal asjalik caddis . :roll: Kui nüüd nagu midagi parandaks ... :roll: esimeseks asjaks oleks ikka seesamune , et õhk hakkab putukast ära kaduma. Õhku , ikka õhku , see ei maksa midagi. Teiseks ... igasugu vidinad putukate küljes (sarved , jalad , midaiganes) on putukal lähtuvalt sellest kui palju lisaks kontrasti . Kui ilm ilus , vesi jahe , kehaks hall (dun) jalad pisut tumedamad hallid . Kui ilm ilus , vesi soe juba , kehaks oliiv , jalad pruun või must . Kui ilm jama , vesi külm kehaks tume oliiv ja jalad :roll: roosaks. Või helehall tiib , keha must , jalad :roll: roosaks. Vesi sogane või soopruun , jalad oranžiks . Variante katsetamiseks on pea-et lõpmatuseni. Kõige lihtsam katsetada on sellesama caddise või mõne kuulpea nümfiga . Caddisele või nümfile seod sabaks ainult ühe sulefiibri või sünteetilise niidijupi , sellest piisab . Üks fläsakarv sabaks võib toimida niimiskole.
sepaonu
Kontakt:

Ma ikka mõtlen nende daddy longlegide peale, kes järvedel ulbivad ja mitte keegi neid ei napsa, äkki tuleb kunagi selline kord ka, et tilpnevad koivad on võlusõna, kuigi rohkem, kui paar kala nende koibade elueaks ei julgeks ennustada. Hakkasin põhjareisiks karpi kokku laduma, suure tõenäosusega on 90% ballast karbis, igaks juhuks, mängimiseks, proovimiseks.
Üks harrastuslinnukasvataja tõi tuttavale jahimehele, see kuivatas ja andis edasi mulle, äkki kellegil jubedalt vaja.
sul2.jpg
sul3.jpg
sul1.jpg
AndriPro

:roll: See daddy longleg on putuk , millest pole veel nagu õieti aru saanud. Mõne olen sidunud , kala olen saanud . Toiminud on vääääga imelikes värvides .See annaks nagu mingi aluse , et putuk peaks toimima sügisepoole :roll: või krt seda teab. Stimulaator on sügisepoole ka küll mingi pervooranži kerega , või potisinise kerega ja püüab.
ZiiN

Postitus Postitas ZiiN »

Ega siin forellipüügiga enam pikka pidu pole... vaja hakata hoopis haugipüügiks valmistuma. Algatuseks siis üks pinnakas "tuumahiir". Kas habe ära ajada ja jalad lühemaks lõigata vaatan peale esimesi veekatseid :roll:
nh.jpg
Birgit

Postitus Postitas Birgit »

Seni kui Ziin valmistub, käisin mina kohalikus karjääris haugi narrimas, vahet polnud kas putukal habe, vuntsid või jalad, vihma eel rabati putukat juba enne vette jõudmist :) pärast vihma pidi putuka juba märjaks tegema.
AndriPro

:roll: Hakkasin ka sügiseseks haugipüügiks valmistuma... :lol:
See putuk püüdis talvel ja kevadel ja suvel , ilusa ilmaga ja mitte nii ilusa ilmaga , eestis ja rootsis ja lätis. :roll: Küll sügisel ka püüab :)
Manused
Sepa  koer , roosa  p-ga  ja  oranž-musta  kurguga.
Sepa koer , roosa p-ga ja oranž-musta kurguga.
AndriPro

Hommikul sidusin paar putukat . :roll: Ja õhtul võiks minna jõe äärde rohutirtsu leotama...
Manused
Foto0007.jpg
Vasta