Uudised sidumispingist.....
Re: Uudised sidumispingist.....
No mis see elu nüüd nii raske ikka on ... Olen küll 61 -se aasta mudel , aga püsin veel päris hästi teel.
Kalajutuga on mõtet ikka tülitada . Alustuseks seome sidumispingis mõne putuka , siis valime ritvadeks bambustokid , läheme vaatame kuidas sinu merehaugiputukad suurejõehaugidele meeldivad . Lõunaks vaatame pannile midagi väiksemat ja magusamat ..... ja õhtu viimased tunnid seisame nullitades käreda peal , lootusega , et no nüüd hakkab rull plärisema ja küüned tuleb suruda ridva käepidemesse.
Kalajutuga on mõtet ikka tülitada . Alustuseks seome sidumispingis mõne putuka , siis valime ritvadeks bambustokid , läheme vaatame kuidas sinu merehaugiputukad suurejõehaugidele meeldivad . Lõunaks vaatame pannile midagi väiksemat ja magusamat ..... ja õhtu viimased tunnid seisame nullitades käreda peal , lootusega , et no nüüd hakkab rull plärisema ja küüned tuleb suruda ridva käepidemesse.
Lisaks üleküllastumisele on maakal vist ka igav, linnavurled peavad etteastega lõbustama tulema?
Ei noh igav nüüd küll ei ole . Hoian ikka käed ja jalad tööd täis . Ja pea on kah pulki täis .... ei , igav küll ei ole.
Birgit , aaaa mis sellesse etteastesse puutub .... Kas etteastumise kava on juba valmis ? Nädalavahetusel võib vaja minna
Nädalavahetuseks on parim koht loožis broneeritud ja hindan teiste etteasteid
Täna siis minu poolt etteaste kolme ridvaga .....
Lõunaks pakuti lõhevormi ja julgemad askeldasid viskipudeli kallal .
Lõunaks pakuti lõhevormi ja julgemad askeldasid viskipudeli kallal .
Uus platform vanale persele, veits tuunisin ühte nn karbitooli, et kannataks kõrgemalt istudes kauem kayakivannis püüda.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Sellel jõulukuul on loodus end siis sedaviisi ehtinud.Rahulikke pühi ka minu poolt kalastuskaaslastele,sõpradele ja headele inimestele.
Kala küllast jõulurahu minugi poolt teile kes mind tunnevad ja kes veel ei tunne!!!