Uudised sidumispingist.....

Vasta
AndriPro

Re: Uudised sidumispingist.....

Postitus Postitas AndriPro »

Loen uudiseid...
Jaanuaris sajab meil maha OOTAMATULT lumi....
Alla -20 külma lubatakse ... KATASTROOF....
Soome U-20 tuli jäähoki maailmameistriks ... TÕELINE DRAAMA...
Tuli meelde , et Ansip soovitas kunagi fooliumist mütsikesi kanda , need uudistekirjutajad võiksid -20 -ga seda vabalt teha. :)
tarvo
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas tarvo »

Oleneb tõesti kust uudiseid lugeda. Paar aastat tagasi, juunikuus, kirjutas SL Paanikaleht, et tulemas on kuumalaine, kui lubati napilt üle 20 kraadi sooja...
AndriPro

Minu Gunstikogu täienes ühe Bridgega. Seotud aastatel 1970...midagi. :D
Manused
Foto0003.jpg
AndriPro

:roll: Homme hommikul kell 6.00 äratus, tass kohvi ja sidumispingis kaminasse tuli .
Kell 7.00 hakkan võistlema , esmalt Rossipets ja siis march brown .... või vastupidi.. :)
AndriPro

Eile õhtul langes temperatuur -23 peale , istusin töökojas ja tegin ritvadele liiteid . Ja siis tuli pähe mõte , mida ei saa kohe välja ütlemata jätta .
On olemas siin ilmas klassikalised lõheputukad , mõni hoiab neid raamis ja klaasi all , kusagil seina peal , mõni võistleb nende sidumisel , on isegi neid kes nendega kalal käivad. Aga suurema osa kalast püüavad igasugused muud sule-sega-karvatiivalised . Nende toime on pikalt üle klassikast , need on püügiputukad....
Ja hämmastavalt sarnane on kondikava ka bambusritvadel. On klassikaliselt tehtud ridvad , õpetusi kuidas teha juutub täis . Ja on ridvad , mis teevad ära reaalse püügi. Õpetusi kuidas teha liigub vaevaliselt , suuremad saladused tuleb välja kangutada . Need pole nii lakutud , nad on kergemad , kiiremad , tihtipeale ka vastupidavamad . Käsitööna nende omadused võimenduvad . Klassikaliselt tehtud ritv ei saa iial nendega võisteldud. Ei ole maitseasja , vaid on reaalsed tööriistad , mis mõeldud erinevatesse oludesse , erinevatele putukatele , erinevatele heidetele.
Sel kevadel hakkan kalal käima 25 erineva bambusega , pluss muidugi nautimiseks puust ridvad (mõni). Ja need "hiina makaronivabrikud" võib minu pärast põlema panna.
Vabandan mölapidamatuse pärast. :)
sepaonu
Kontakt:

Postitus Postitas sepaonu »

Panin praegu just neljast marabu sule rootsust käkerdatud kerest niidiga üle tulles paar fiibrit Hemingway's peacock dubbingu fiibrit, kadusid koos niidiga marabu sisse, nagu suits sepikoja kommi korstnasse, mina tean, et neist on jubedalt kasu, kala ei tea muidugi, a ma ütlen talle, mille õnge ta läks :D
Tõde on muidugi kuskil olemas.
[attachment=1]puhatode.jpg[/attachment]
[attachment=0]puhatode2.jpg[/attachment]
Manused
puhatode2.jpg
puhatode.jpg
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
AndriPro

Kui hommikul on ikka -23 ... tuleb talve nautida . Käisin jõge vaatamas , esimene 0-i lähedane temperatuur ja ma seisan ridvaga seal kaldal nagu nipsti .Möödaminnes sai ostetud lätikeelsete pakenditega piima ja leiba ja suhkrukringlit... ja pisut teistsorti kohvi . Õlut ei ostnud , tegin hinnasiltidest pildi ainult.
Mille ohvriks langeb kala .... või mille ohvriks langeme meie ise ... Suhkrut kohvi sees näha pole , aga kui meeldib ja see suhkur sinna pandud on ... oledki ohver.
Manused
Foto0009.jpg
Foto0007.jpg
T.H

Postitus Postitas T.H »

Kui võrrelda midagi klassikalist ja tänapäevast,siis on variandid midagi väga ära rikkuda,või uue nurga alt midagi tõsiselt head lisada.See kehtib kõigil aladel,Siit minuarust väga võimas töötlus Simon And Garfunkel-i minuarust parimast palast.Ja see pole paha,see pole minuarust kohe sugugi paha.Äkki meeldib veel kellelegi? https://www.youtube.com/watch?v=u9Dg-g7t2l4
AndriPro

:roll: No nüüd on vaja arvamusi kuulda...
Bambuseridvale liiteid pannes öeldakse ikka , et pane emane pool alla ja isane pool peale on kõigil hea....
Le Marvelil oli alguses plaan teha tipp lühem , aga liiteid tehes lõi pähe , et kui panna isane alla ja emane peale jäävad osad ühepikkused , muidu ka kuidagi sobis ja jube hea klaasfiiber oli...
Aga kui ma nüüd sellega jõe äärde lähen .... vaadatakse , et näe , emane pool on peale pandud.... :roll: Et äkki hakatakse mingiks vähemuseks pidama .... Või ei hakata ? No muiatakse võib - olla ... et näe vana mees juba , aga emane pool on peale poole trehvanud..... :lol:
T.H

Postitus Postitas T.H »

Andri,kui hakkad muret tundma,et mida, millega ja kuidas jõeääres toimetada ja mida teised arvavad,siis oled omadega p..... !
Vasta