Uudised sidumispingist.....

Vasta
AndriPro

Re: Uudised sidumispingist.....

Postitus Postitas AndriPro »

Kalapüügieeskirjades see osa , mis puudutab lõhet on meie seadustes ja Soome seadustes pea üks ja sama....Kuupäevad pisut erinevad..... Tahaks nüüd meie paadunud lõhekaitsjatelt küsida , miks siis Soomes teeb rahvas Läänemere lõhet müüvatele poodidele boikotti . Lõhe hind poes on seal langenud alla 4 € /kg. Kutselistel kaluritel , nendel "rannakultuuri edendajatel " on nutuvõru ümber suu , varsti ei osta nende püütud lõhet isegi rebasekasvandused. Kas ikka on need eeskirjad siis head ja lõhet kaitsvad nagu väidetakse? Või ei ole lõhe kaitsmisega neil midagi pistmist ? On lihtsalt ära märgitud kes tohib lõhet tappa ja kes peab pealt vaatama seda pulli .
AndriPro

Nonii , kohe, kohe hakatakse valima MTÜ Kalastajate Koda liikmeid....... Kihlveo kontorid juba töötavad..... Ainult ei ole nagu aru saanud , kes hakkab esindama lendõngitsejate huvisid ? Tegelikult , jah , lendõng ei sobi ju siia eestimaale...... vaja veel esindada.... tüliks ainult tõsistele kalastajatele....
AndriPro

Nupuklubi ütles välja , mida asjast arvatakse.... Krt küll , müts maha , on ikkagi klubisid , kes selle tantsuga kaasa ei lähe..... Kui aus olla siis sai hea meel kohe.....
AndriPro

Katsun hommikuse kofeiini ja nikotiini manustamisega pilti ette saada...... Proovisin lugeda delfi uudiseid...... Psühholoogid räägivad , et kel ei ole face kontot , see võib olla psühhopaat.......Nonäed saingi teada kuhu poole kaldun :shock: ...... Tätte poja pulmas ei olnud Matveret ..... Hmm , siit saaks ju üle miljoni uudise veel , kui ükshaaval kõik eestimaalased üles lugeda.... :lol: :lol: :lol:

Selveris kala müügil polnud ........ aga Prismas , hmmm........ :D
tuutu

Postitus Postitas tuutu »

Vaatsin siin mingeid numbreid...( 89-61-91), et mis see on? Pikkus, vanus, kaal? :DDD
Erinevatest kalastustehnikatest loodan enim õnnele...
AndriPro

Ööpäevane veeväljasurve...... :lol: :lol: :lol:
AndriPro

www.luossa.fi . Kel soome keel arusaadav , saab lugeda lõhepüügist Teno jõel.
AndriPro

Olen ikka seda Sindi paisu teemat jälginud..... Paisu lammutamise pooldajate eeskõnelejad kutsuvad üles andma häält "helgema tuleviku " eest. Hmm .... olen nii vana mees juba , seda helgema tuleviku eest hääleandmist olen elus juba näinud ........ ainult otsa sai see helge tulevik ..... ja taas oleme reaalsuses , kus inimene püüab ikka ja jälle saada kõige rikkamaks surnuks surnuaias...... Teine eeskõneleja lubab Maalehes hulgalist kalade istutamist ja kalastajate paradiisi..... ei tea , kas on kuu pealt kukkunud või ? Igas tahes ei tea ta mitte muhvigi , kuidas asjad siin riigis käivad ja kes otsustavad , mida ühel või teisel jõel tehakse......... Aga noh , mis loodust puudutab , siis võib igasugu paska suust välja ajada ....... oma sõnade eest nagunii vastutama ei pea ..... nii lihtne see ongi.
vii

Postitus Postitas vii »

Andri, mina olen seda elget tulevikku näinud, enam ei mäleta mis juhtus Sindi tammiga aga sellist kala valikut ei ole ma enne näinud ja kala oli palju, jätkus teisi paariks aastaks siis valik vähenes. Ma ei tea kuidas kala Jändja paisust üles sai aga kohal ta oli. See oli muidugi sügaval nõuka ajal.
AndriPro

Vaata , vii , kõige parem oleks , kui neid paise ( nii Sindi kui Jändja ) poleks kunagi olnudki . Veidi viletsam versioon oleks , kui nendest paisudest vabanetaks looduse kaitsmise eesmärgil ja kõige sitem versioon oleks kui nendest paisudest vabanemine muutuks tsirkuseks , kõikvõimalikud huvitatud (nii isikud , kui huvigrupid ) teeksid aastate viisi tsirkust looduse kaitsmise sildi all. Meie riigis on kahjuks ainuke toimiv versioon see viimane . Looduse kaitsmise sildi all tehakse igasugu tsirkust ja kusjuures tundub asjaosalistele , et nii ongi ainuõige. Kui võeti ette , et Sindi pais tuleks lammutada , siis võiks ette võtta ka selle , et asjast rääkida rahvale nii , nagu on , aga mitte hämada . Kui hämamiseks läheb on ju selge , et looduse kaitsmisega asja juures järjekordselt pistmist ei ole.
Vasta