Jämmime või ?

Vasta
sepaonu
Kontakt:

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas sepaonu »

Kõige jubedam kala, keda ma tean, minu hellitusnimed sellele kalale on krditoksija, karjaröövlid, Fiidikas jms, ühtlasi tänan vanajumalat, et mõnda jõkke pole loonud seda piraajat. Kasari harudes teda ikka on, mõned väikse särje suurused, fuihh. Siinkandis on mai alguses selline aeg, et ühekorraga onn kärestikes kolm kala, vimb, viidikas, haug.
Kas see tuleb mingi teraapiatüüpi jämm ? Tõendeid kah kirjutatakse välja? Viidikaviharavi ? :lol:
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
T.H

Postitus Postitas T.H »

Just,sepaonu.Viimane aeg oma hirmudest lahti saada ja ega neid pea kohe kätte võtma - võib algul kaugemalt piiluda, näiteks teisi kalu püüdes.Niimoodi tasapisi harjutades ja harjudes teed päevalõpuks kindlasti edusamme :lol:
otu

Postitus Postitas otu »

Kui toredad inimesed kokku tulevad saab juhtuda ainult palju head! :D Igal juhul proovin kohale tulla kui miskid kuupäevad välja hüütakse. 4-7Juuni püüan lätlaste maal võistu karpi välja ja üritan auhindu kodu tuua. 8-) A kui teistele need kuupäevad sobivad ei tohi püha üritust kindlasti edasi lükata.
Viimati muutis otu, 22.04.2015, 12:54, muudetud 1 kord kokku.
vii

Postitus Postitas vii »

Sepp, sinu vihatud kala on tegeld vaesemehe angerjas. Jube rasvane kala.
Birgit

Postitus Postitas Birgit »

Oi, viidikapüük on väga lahe ja viidikas maitseb hästi! Viidikakose ümbruses (+-10km) on seda kala ülemõistusepalju aga lõuna jõgedes ujuvad ju lausa viidikakollid ringi. Kui vähegi sobib siis kindlasti kohal.
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

:roll: Sepa viha viidikate vastu vajab " tõeliste oma ala spetsialistide " abi :lol:
T.H

Postitus Postitas T.H »

Otule ei sobi 4-7,aega on veel küllaga.Kui kellelegi veel mõni kuupäev raudselt ei sobi,oleks hea teada saada.Tahaks leida ikka sellise nädalavahetuse,mis enamusele sobiks.
T.H

Postitus Postitas T.H »

Arutasime Andriga,et äkki teeks kahepäevase ürituse.Istuks õhtul lõkkeääres jne.Kas selline asi pakub huvi?
sepaonu
Kontakt:

Postitus Postitas sepaonu »

Lõkke ääres peab ju kala sööma, selle peale ei tasu lootma jääda, et miskit veest kätte saadakse, poest tuleb vist ikka vägaväga surnud näoga kala osta 8-) , viidikas on septembris rasvane, ma neid vaglaga püüdnud küll söögiks. Kahepäevane sobib, niikuinii ma üheks päevaks kuhugi ei sõida, peale viidikahullust võib ju kalapüügipäeva ka teha. 8-) Ma nädalapäevad foorumist eemal, asjatan põdras.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
otu

Postitus Postitas otu »

Üks päev on hea, kaks päeva on veel parem! Lõkke ääres röstitud viidikat krõbistada võtab lõua värisema ... Toetan ööbimist. Sepal muidugi peale põdras möllamist viidikad nõrk väljakutse. :lol:
Vasta