Uudised sidumispingist.....

Vasta
AndriPro

Re: Uudised sidumispingist.....

Postitus Postitas AndriPro »

Harjus ja augusti täiskuu.... Sõitsin läti piirile , harjuseparve leidsin kohe ... pinnas käivad laisalt. Krt , mütsi võin ära süüa , et harjus. .Vesi kõrge , vest jääb kaldale , püksid kisub nii kõrgele kui saab , põrnikas lipsu otsa .... ja... ei võta . Ok , tibutab , valge tiivaga red tag.... ei võta.Must march brown ... ei võta .Ronin kaldale , ... ei tea kas hakaks mütsi kohe kuivalt närima või laseks kodus õlist läbi ? No ok , ei võta , ei ole harjus. Saab olla teib . Teiva imeväike musta kuuliga kuulpea otsa ... esimese heitega võtab ... harjus . Sikutasin neid rõõmuga hulgi , kõik harjused .... pannikalagi sain . Ja mütsi söömine lükkus edasi.
Manused
Foto0013.jpg
AndriPro

Kepijuttu vahelduseks... Mis asi on ritv ? Tööriist . Iga töö või operatsiooni tegemiseks pead teadma missuguse tööriistaga seda tehakse ja kuidas seda tööriista kasutatakse. Kui see on enam-vähem selge hakkavad tulema igasugu nüansid ja nipid.
Kui konkreetselt mina räägin ritvadest , siis räägin umbes 200 ridva kasutamise kogemusest.( 130 makaroni + 70 bambust.)
Kui konkreetselt mina räägin heite kaugusest , siis see on 1-2 tahaheidet või 1-2 stoppi vees pluss heide.Heide ei ole "saagimine".
Päris kindlasti on olemas niisugune sõna nagu meeldimine. Ka minule meeldivad ühed ridvad rohkem , teised vähem , aga ridva valikul lähtun alati sellest mis "töö" ootab.
Pildil on need mis meeldivad ja õnneks saab meie jõgedes kasutada neid aasta ringi.
Manused
"Colorado" on neist kõige rohkem vatti näinud.Võib öelda , et see "Colorado" on mind väga paljus õpetanud.
"Colorado" on neist kõige rohkem vatti näinud.Võib öelda , et see "Colorado" on mind väga paljus õpetanud.
AndriPro

Eile oli jutuks , et keda mis huvitab lendõngitsemises. Mõnele on see lihtsalt ajaviide , võimalus suhelda loodusega , mõnele võimalus väljendada ennast kilogrammides ja grammides , mõnele võimalus ennast väljendada meetrites ja sentimeetrites , jne , jne .... Jäin mõtlema , et mis mind selle asja juures huvitab ?
Nähtavasti kõik see , mida ei saa väljendada kilogrammides , grammides , meetrites , sentimeetrites , mida on arvatavasti võimatu pildile saada .
Manused
Nümfiridvad , Para 15 , Garrison 209E , Para 14. Parimaks peetakse Para 15-t , teiseks  Para 14 -t ja siis Garrison 209E.Miks nii , ei tea. Enda eelistus sõltub sellest kuhu kalale lähen.
Nümfiridvad , Para 15 , Garrison 209E , Para 14. Parimaks peetakse Para 15-t , teiseks Para 14 -t ja siis Garrison 209E.Miks nii , ei tea. Enda eelistus sõltub sellest kuhu kalale lähen.
AndriPro

Eelmisele postitusele jätkuks ....
Nüüd siis ... ja edaspidi on flyfisheri foorum kõikidele , kes vähegi seotud lendõngega , normaalseks suhtlemiseks . Kes oma IQ taseme , iseloomu eripära või mingil põhjusel veel ei ole võimeline kõikidega normaalselt suhtlema .... see peab lihtsalt valima... Ja eriti meeldiv oleks kui ei mina , ega keegi teine seda teist korda meelde tuletama ei peaks.
AndriPro

Konksud ....
Pildil on #6-d , ülevalt alla klassikaline wet , klassikaline wet 2X , klassikaline lõhekonks 3X ja striimerikonks 4X. #6 seon siis nendele. Praegune kogemus ütleb , et talvine putukas kuni ühepäevikuni on parim selle klassikalise 2X peal.Lõhekonks on ka tegija , aga need wet flyd millega olen viimasel ajal tegelenud toimivad paremini wet konksudel , kui lõhekonkse kasutan , siis seon ka lõheputuka.
Manused
Foto0008.jpg
AndriPro

Ja sidusin muidugi Parmahne Belle ...
Manused
Foto0012.jpg
AndriPro

Ja siis sidusin mitte nii väga Parmahne Belle .... Seda versiooni olen sidunud nii wet , lõhe , kui ka karbikonksule , suletiivalisena ja bucktaili. Kaldale olen saanud nii forelli , merikat kui ka lõhet. Karbikonksule sidudes sabaks kuldne fläsa.
Manused
Foto0015.jpg
AndriPro

Täna hommikul , lõppudelõppudelõppudelõpuks , said kõik minul olemasolevad putukad postiga minema saadetud . Jäid ainult mõned lõheputukad mille retsepti ma ei tohi anda , ega putukat kellelegi siduda. :) Paar päeva kalale ei saa , seon juba uusi endale.
AndriPro

Kui hommikul veel mõned "särjemustad" siduda .... võib homme peaaegu et kalale minna. :)
Manused
Foto0003.jpg
AndriPro

:roll: Ridvategemise hooaeg on kätte jõudnud juba... :roll: varavõitu sel aastal.
Eile sai sel teemal pisut heietatud. Ritvu on tehtud paarsada aastat , meistreid on olnud tuhandeid. Keegi teeb ridva , tegemisest video , riputab selle netti .... ja järgmisel hetkel võetakse seda juba tõe pähe. Pidage meeles , tõde pole olemas.Netivideod on tehnikast kuidas toodavad ritvu "tehased".Kui teed endale ritva kulub aega 5x rohkem .Kõik kuumtöötlus on nn. kiirmenetlus. Materjal tapetakse kuumaga , mitte ei kuivatata , Lakkimine uputusmeetodil tapab ridva. Jne , jne...Iga liigutus ilu heaks võib saada ridvale saatuslikuks.
Sõber lasi endale kamina teha ... nii viimase peal kui veel saab , tõesti ilus . Ainult üks viga on .... ei tõmba. :roll: Ritvadel tükib see viga kiiresti tulema.
Vasta