Jämmime või ?

Vasta
Birgit

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas Birgit »

ärge nüüd üleliia erutuge, pole need ju miskid reeglid ja tingimused, pakkusin teistmoodi tegemise võimalusi välja, kui ei sobi lükkame kõrvale
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

:roll: No kuda ei erutu ... no mõtle ise ... kujutasin vaimusilmas ette , et PPP Midge satub loosi tahtel mõne s4 mehe kätte . :roll: Ei saa öösel magadagi nii ...
sepaonu
Kontakt:

Postitus Postitas sepaonu »

pole mingit PPP-d vaja, ma ziini #3se ja ühe teise #3se hoidmisest käes sain niigi südarid mõlemal korral, kiire elutempoga inimesel pole aega oodata, kuni putukas aegluubis jalutab õhus, tegelege rsk sisuliste asjadega, näiteks reeglite selle punktiga, et kas kõik viidikad fileerib võitja või kaotaja :D
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Birgit

Postitus Postitas Birgit »

saan ennetustööna unetutele ja südamega meestele fondist rahustuseks palderjani eraldada :)
AndriPro

Mida küsimus , kes kala fileerib ? See on ju algusest peale selge , et kala fileerib kiire elutempoga mees , kes rauatöömehena on endale kindlasti teinud ka viimase peal fileerimise noa .... Ja ühtlasi teeb ka väikese kiirfileerimise kursuse metsast tulnud oskamatutele . :)
Palderjani ja muid medikamente ei tarvita , ei ole nii vana veel . Rahustan ennast kolme S-i seadusega : 1. Sportlik kalapüük 2. Saun 3. Se....seesamune :oops:
AndriPro

Ahjaa ... Jämmi Korralduskomitee esimehe käsul valisin täna jõe ääres välja püügisektorid . 1 pinnakasektor (püüda saab pinnakaga AINULT allavoolu ja kaks uppuva putuka sektorit , mõlemad "valel" pool jõge , heita saab vabalt tuubelspeyd või siis speyd üle vasaku õla . See siis nagu infoks , osalejad saavad heiteid harjutada. :)
T.H

Postitus Postitas T.H »

Alternatiivina Ahjale pakkus Birgit välja terve rea võimalusi Keila ja Vigala peal.Mis teised arvavad? Andke oma mõtetest teada ja Birgit räägib siis äkki lähemalt.
AndriPro

Keila minule tundmatu maa , Vigala sobib igal juhul . Väike hirm on selle ees kui nüüd jämm venib 5-7 päevaseks :) ... et ei tea kas mind siis enam koju tahetaksegi . :lol:
ZiiN

Postitus Postitas ZiiN »

Ära siis nädalaga veel jama... ole kuu küll siis otsima hakatakse ja koju veetakse!
Et asukoha valikut kergendada siis võiks mingid väiksed eelistused kirja panna millist mugavust oodatakse... Ma olen elu jooksul igasugustes mudaaukudes, lumes ja kanuus öid veetnud niiet mugavus on puhas luksus mitte vajadus. Sepaonu aga hoopis peab oluliseks, et autost üle vaevalise 14 meetri jõeni ei oleks :lol: niiet kindlasti ei ole omaette eesmärk raskeid ilmastikuolusid kannatada ja piinelda ;)
T.H

Postitus Postitas T.H »

Mis see kuu ikka ära ei ole.Siit edasine areng läheks vist nii,et näed vana sõpra - kuule,pole ammu näinud,mis teinud oled? Ah mis seal ikka,eelmise aasta olin jämmil :D
Vasta