Jämmime või ?
Re: Jämmime või ?
Mina sain jämmil jooksupoisi ameti , jooksin aga jõe ja autopagasniku vahet . Aga ette jõudsin ritvu kanda , ei ole nii vana midagi , jalad päris kärmed veel
Sellel viimasel bambuste vihistamise jämmil pistis Madis mulle pihku #4 DT nööri ,pidi mingi hullu kallis nöör olema . Proovisin seda siia ja sinna , midagist nagu puudu ... Pidasin paar päeva vahet , proovisin uuesti pisut tugevamate ritvadega . Para 14 , millele ma polnud head DT nööri veel leidnud sai endale DT . Ja Gillumiga heites venivad suunurgad kõrvade taha , krt , no võib mõni nöör ikka hea olla
Hommikul läksin ilma jopeta kalale , sain vihma selga , nüüd kütan kaminat ja proovin ära kuivada , õhtul tuleb uuele katsele minna .
Hommikul läksin ilma jopeta kalale , sain vihma selga , nüüd kütan kaminat ja proovin ära kuivada , õhtul tuleb uuele katsele minna .
Peaks ühe jämmi tegema .... kokkusaamine oleks sidumispingis
Kondikava siis selline . Kokkusaamine sidumispigis , kohv ja võileib , sigar .... seotakse putukas , aetakse tarka juttu . Sõit , umbes tund aega . Matk , umbes pool tundi . Ja siis on näha kas kalajumalad annavad midagi ...või ei. Õhtu lõpetamine kas lõkke ääres või minnakse laiali või magama. Jämmi toimumisest saan ette teatada max 2-3 päeva . Sellest tuleb hard rod halleluujah .
Ridvajämmidest ...Edaspidi on ridvajämmidega sihuke lugu . Kellel on huvi asja vastu , see teatab mulle . Kui tekib võimalus , või soov , või põhjus jämmimiseks võtan iga huvilisega ise ühendust ja teeme ära . Tavaliselt on jämmimine teema järgi , aga sobivad ka kõik muud põhjused . Kui keegi soovib näiteks võrdlust pinnaka , striimeri , nümfiridva toimest , nööridest jne, jne ... mida iganes.Mingeid rahvamasse ma enam kokku ajama ei hakka . Igal asjal on oma aeg , laadapidamise aeg on minu arust ümber saanud.
Algajad .... Algajad on ka oodatud , aga ainult need , kes ei häbene oma heiteoskust või odavat ritva või mida iganes... ühesõnaga need , kes tahavad asjaga tegeleda . Need , kes häbenevad või kellel mõni muu "takistus" ... ei ole mõtet raisata enda ja minu aega.
Praegu veerevad mõtted CCdeFrance jämmi ümber , järgmine jämm oleks " The 7-jalane ". Tegemisel on 4 seitsmejalast , 3 #5 ja 1 # 4 . Toimelt ja olemuselt väga erinevad , väga hea võimalus näha , mida millega jõe ääres teha annab.
Algajad .... Algajad on ka oodatud , aga ainult need , kes ei häbene oma heiteoskust või odavat ritva või mida iganes... ühesõnaga need , kes tahavad asjaga tegeleda . Need , kes häbenevad või kellel mõni muu "takistus" ... ei ole mõtet raisata enda ja minu aega.
Praegu veerevad mõtted CCdeFrance jämmi ümber , järgmine jämm oleks " The 7-jalane ". Tegemisel on 4 seitsmejalast , 3 #5 ja 1 # 4 . Toimelt ja olemuselt väga erinevad , väga hea võimalus näha , mida millega jõe ääres teha annab.
AndriPro kirjutas:
> Ridvajämmidest ...Edaspidi on ridvajämmidega sihuke lugu . Kellel on
> huvi asja vastu , see teatab mulle . Kui tekib võimalus , või soov
> , või põhjus jämmimiseks võtan iga huvilisega ise ühendust ja
> teeme ära . Tavaliselt on jämmimine teema järgi , aga sobivad ka
> kõik muud põhjused . Kui keegi soovib näiteks võrdlust pinnaka ,
> striimeri , nümfiridva toimest , nööridest jne, jne ... mida
> iganes.Mingeid rahvamasse ma enam kokku ajama ei hakka . Igal asjal
> on oma aeg , laadapidamise aeg on minu arust ümber saanud.
> Algajad .... Algajad on ka oodatud , aga ainult need , kes ei
> häbene oma heiteoskust või odavat ritva või mida iganes... ühesõnaga
> need , kes tahavad asjaga tegeleda . Need , kes häbenevad või
> kellel mõni muu "takistus" ... ei ole mõtet raisata enda
> ja minu aega.
Andri, miks mul on tunne, et kirjutad minust. Kuigi olen ju kohe jõeääres kui saabun. Tõsi, ma ei ole eriti lasknud end õpetada ega ole tihti kohal aga see ei olene minu soovist. Kui see oleneks minust siis oleksin ma teil pidevalt risti ja põiki jalus ja mitte ainult jämmide ajal. Ja ei ole ma oma olematud heite tehnikat kunagi häbenenud ja ridva odavus ei ole mind ka üritusest loobuma pannud. "Ridva odavus", kuidas seda mõista kas Andrilt saadud ritv on odav, mina sain selle praktiliselt sendi eest aga ega see tee veel seda ritva odavaks. Jah, ja kust teine teab kas need olnud jämmid on olnud ikka maha visatud aeg, vähemalt mitte minul kui mitte arvestada seda ühte. Ja aega olen ka teilt võtnud vähe või tahab keegi vastu vaielda. Ja jälle pean tunnistama, et olen ikka paar korda teise aega raisanud, Birgit vabandust!!!
> Ridvajämmidest ...Edaspidi on ridvajämmidega sihuke lugu . Kellel on
> huvi asja vastu , see teatab mulle . Kui tekib võimalus , või soov
> , või põhjus jämmimiseks võtan iga huvilisega ise ühendust ja
> teeme ära . Tavaliselt on jämmimine teema järgi , aga sobivad ka
> kõik muud põhjused . Kui keegi soovib näiteks võrdlust pinnaka ,
> striimeri , nümfiridva toimest , nööridest jne, jne ... mida
> iganes.Mingeid rahvamasse ma enam kokku ajama ei hakka . Igal asjal
> on oma aeg , laadapidamise aeg on minu arust ümber saanud.
> Algajad .... Algajad on ka oodatud , aga ainult need , kes ei
> häbene oma heiteoskust või odavat ritva või mida iganes... ühesõnaga
> need , kes tahavad asjaga tegeleda . Need , kes häbenevad või
> kellel mõni muu "takistus" ... ei ole mõtet raisata enda
> ja minu aega.
Andri, miks mul on tunne, et kirjutad minust. Kuigi olen ju kohe jõeääres kui saabun. Tõsi, ma ei ole eriti lasknud end õpetada ega ole tihti kohal aga see ei olene minu soovist. Kui see oleneks minust siis oleksin ma teil pidevalt risti ja põiki jalus ja mitte ainult jämmide ajal. Ja ei ole ma oma olematud heite tehnikat kunagi häbenenud ja ridva odavus ei ole mind ka üritusest loobuma pannud. "Ridva odavus", kuidas seda mõista kas Andrilt saadud ritv on odav, mina sain selle praktiliselt sendi eest aga ega see tee veel seda ritva odavaks. Jah, ja kust teine teab kas need olnud jämmid on olnud ikka maha visatud aeg, vähemalt mitte minul kui mitte arvestada seda ühte. Ja aega olen ka teilt võtnud vähe või tahab keegi vastu vaielda. Ja jälle pean tunnistama, et olen ikka paar korda teise aega raisanud, Birgit vabandust!!!
Vii, mul on väga hea mälu aga vahest väga lühike, mille pärast vabandad???
Birgit, oled ju minupärast pikema ringi teinud ja sõidutanud paar korda mind jämile. Mõnede arust oli see pealt näha kasutu sõidutamine minule aga mitte. Üleval kirjutasin ühest korast mis oli maha visatud aeg, aga ka selles oli õpetuse maik man (ära ürita vägisi midagi teha).
Sai eile jämmitud, #7sed tokid olid joonel, leidsime selliseid nööre, mis mitte mingit muljet ei avaldanud ja paar sellist kah, mis olid väga koostöövalmid tokkidega ja sirutusid kogu pikkuses, maha lapatud harakapesad kadusid imeväel õhku. Postikana toob mõne vidina juurde, pehmema ilmaga kordame vee ääres. Külmanud käsi sai tarka juttu ajades kohvilauas soojendada. Rahul.
[attachment=1]b1.jpg[/attachment]
[attachment=0]b2.jpg[/attachment]
[attachment=1]b1.jpg[/attachment]
[attachment=0]b2.jpg[/attachment]
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Pole enne tundnud, et nii lihtsalt lendab kogu harakapesa minema, veekatsed on veel tegemata aga ikka kummitab küsimus, miks niikaua ootasin aga iga asi omal ajal või natukene varem või natukene hiljem… lahe oli.
Aga muidu jämmidest, mu meelest võiks üks laadatamise üritus aastas ikka olla.
Küsimus ka rohkem-vähem algajatele, kuidas oleks ühe sidumise ABC'ga, kas pakub huvi?
Aga muidu jämmidest, mu meelest võiks üks laadatamise üritus aastas ikka olla.
Küsimus ka rohkem-vähem algajatele, kuidas oleks ühe sidumise ABC'ga, kas pakub huvi?