Ridvad, rullid, nöörid...

Vasta
Mikk

Re: Ridvad , rullid , nöörid...

Postitus Postitas Mikk »

Ja kuidas võib lõhepüügil minna ;) https://www.youtube.com/watch?v=xreZfeo ... r_embedded
Mikk

Postitus Postitas Mikk »

Läks vähe valesse teemasse. :) Andestust!
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

Ridva peale tuleb kiri : Põltsamaa Kuldne 8` 5-6 wt. :lol: :lol: :lol:
Manused
PA130316.JPG
tarvo
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas tarvo »

tundmatuseni muutunud...kas puidust käepidemega, uue rullisadulaga ka toime muutus?
k6mm

Postitus Postitas k6mm »

Vabandage, et segan teemat. Nimelt küsiksin ega kellelgi pole üle 7 või 8 klassi ritva pikkusega 10 jalga, sobiks ka 9'6".
[email protected]
AndriPro

Puidust käepide ja uus rullisadul vaevalt nüüd toimet muudavad..... aga keskmist osa lihvisin , selgroog sai imegrammikene pehmem....Uus rullisadul annab võimaluse ritv deepi rulliga täpselt enda maitse järele kaalu ajada. Ja muidugi , enne kui hakkasin ritva tuunima , vihistasin rio trouti mingi paar tunnikest. Kui kõik liimid , lakid kuivanud ilusti , siis näeb seda tulemust täpselt.
tuutu

Postitus Postitas tuutu »

Ranel, mul üks Sage SP on. See on 7klass ja 9,6 pikk. Toru sellele pole. Kui on huvi endiselt olemas, siis nr on 5053200
Erinevatest kalastustehnikatest loodan enim õnnele...
AndriPro

Täna oli töökojas tehnoülevaatuse päev ... Kas terad korras ja piisavalt teravad ja timmitud õieti....
Manused
Foto0284.jpg
AndriPro

Ja mõtted läksid juba järgmise aasta peale.... Ikka seesamune juba vana lugu ....palju on ritvu vaja , et kalal saaks käidud , ühelt poolt ja palju on ritvu vaja , et oleks piisavalt põnev kalal käia , mängida ühesõnaga. Jõudsin valemini 10 + 5 + X = peaaegu rahulolu.... muidugi juhul kui midagi ootamatult "pähe ei löö" 10 siis seekord kuuekandilised bambused , 5 klaasfiibrid ja X-i alla mahuvad pihutäis neljakandilisi , mõned süsinikfiibrid ja mine sa tea ....äkki ka kohalikust puust midagi. Ja kui veel viitsiks siidinööridega jännata , võiks ju proovida.... Ja kuidagi peab rulli saama 50 grammi kergemaks.... Ühesõnaga põnevust on ilma kalal käimatagi juba nii palju , et vabalt võib selle kõige kõrvalt ka kalal käia. :lol:
AndriPro

Heitmisest....

Kõigil , kes nööri heidavad , on heitmisel oma rütm.... Kui ritv ei sobi selle rütmiga ... on see halb ritv. Aga see halb ritv on teatud olukordades ainuke , mis suudab nööri heita ja viia sööda sinna kuhu vaja. Kas peaks siis kalastades punnitama endale meeldiva ridvaga .....või muutma oma rütmi ja heitma selle halva ridvaga ...vabalt ja kergelt ?

Selline mõte ...heitsin tipp-toimega klaasfiibriga ...loop oli nii kitsas , et võinuks läbi nõela silma lennata......See tipp-toime ei ole tegelikult üldse minu maitse. Aga püksirihmani vees ja kõvas tuules........ :roll: :roll: :roll:
Vasta