Jämmime või ?

Vasta
AndriPro

Re: Jämmime või ?

Postitus Postitas AndriPro »

Just , laske tulla kommentaaridel .... siis " õunte pealt vaatame " , mis jämmiga saab.
veiks

Postitus Postitas veiks »

Mis sa siin ikka oskad kommenteerida, ei mõista mille järgi hinnatagi.
Birgit

Postitus Postitas Birgit »

Veiks, mis siin rasket on, nagu õpetajad, hindad 5'ga - kõik sinu meelest ilus ja korras, hindad 4, 3 jne - midagi häiris, ei meeldinud, no kasvõi kehva veini kork, valet värvi taust, õigekirja vead retseptis vms :)
veiks

Õpetajatel lihtne-hindavad oma eriala.Mina ei tea aga sidumisest midagi,et kui palju tiib sabast üle või vastupidi,mis värvi kombinatsioonid jne...
pildi kvaliteeti ja tausta võiks ju aga selle järgi hinnata suht leige
Birgit

Postitus Postitas Birgit »

No ära nüüd nii sõna-sõnalt ka võta :), pigem oli mõeldud, et kes 5'st vähem hindab, seda miski putukas või mujal häirib ja selle arvamuse ka välja ütleb. Õiged hindajad on niikuinii suht vagusi vees.
AndriPro

Nonii , algajate jämmil siis teeme väikese tutvustuse veini valikutest sidumise juurde , selleks , et saada see õige kork . Teiseks tuleb tõsimeelne arutelu teemal taustavärvid , päeva lõpuks väike loeng õigekirjast ja enim levinud kirjavigadest retseptis . Mis sellesse putukasse ... ja selle sidumisse puutub , selle vaatab juutuubist igaüks ISE.
veiks

Ega ma nii tähenärija ei olegi, mul kõht täis ja mingid punktid põhjusmõtteliselt antud,aga kommida ei mõista.
T.H

Postitus Postitas T.H »

Kui asi juba nii peeneks ajada, siis pakuks välja veel ühe punkti - nimelt pagulaste lõimumise ehk sidumise ühiskonda.Materjalide ja konksuvalik igaühe vabal valikul. ;)
T.H

Postitus Postitas T.H »

Nii.nalja on siin nüüd küll ja veel visatud,võiks asjast ka arutada.Mind huvitaks,et milliste ootustega jämmile tullakse.Kui jutt on päris algusest,et millest üldse alustada ja mis milleks jne siis venib jutt kindlasti suht pikaks ja aega suurt millegi sidumiseks ei pruugi jäädagi.Teine variant,et tahetakse kohe näiteks ühepäevikuid siduma hakata,kindlasti on veel palju erinevaid soove aga üritused oleksid siis ka erineva sisu ja suunaga.Usun,et Birgitil korraldajana oleks ka sellest teadmisest abi.Pilt üllatusest,mis loodusel täna pakkuda oli.Kohe lendavad väljas liblikad.
Manused
IMG_2965z.jpg
AndriPro

:roll: T.H ... et kuidas see teooria oli ? Päris alguses ollakse ju nii loll , et ei osata küsidagi midagi .... järelikult ei osata ka loota . Või siis ... peab kloun hea olema ... hea etenduse andma . Jääb võib-olla mõni lihtsam asi meelde alguseks. Agaramad muidugi ootavad väga lihtsalt seotavat putukat , millega kohe järgmisel päeval parandada isiklikku rekordit .... neid on ka ju aja jooksul korduvalt nähtud. Kas on see kord seltskonnas see üksik erand , kes on huvitatud putukatest ja nende sidumisest ? :roll: Kui teaks , et on , tekiks ka etendust andval klounil mõningane stiimul rääkida asjast.
Või teisest otsast vaadatuna ... T.H , küsin sinult otse , kui mina küsin sinu käest midagi putuka kohta ja sina vastad mida asjast arvad .... kas siis on veel keegi , kes aru saab , millest me räägime?
Viimati muutis AndriPro, 06.02.2016, 07:28, muudetud 1 kord kokku.
Vasta