Ridvad, rullid, nöörid...

Vasta
T.H

Re: Ridvad , rullid , nöörid...

Postitus Postitas T.H »

Ma ei tea, kui ''vana kala'' ma nüüd olen aga neid nööre olen kasutanud päris mitmetel hooaegadel. Loomulikult mitte kogu aeg sest eri aegadel ja olukordades on omad lemmikud ja neid nööre on kogunenud päris mehine hulk. Peamine mõte minu jutus on see, et kui ma oleksin päris roheline algaja ja tahaks osta lennukakomplekti siis lugedes kõikki neid; see ei sobi, see on jama, see on odav ja sellepärast on jama ja ei sobi jne, siis mida teha? Ma ei mõtlegi, et Dima peaks kusagil MM-il D-A-M-i nööriga vehkima :D Aga samas ei pea algaja ka selle komplekti eest autoraha välja käima. Need on täiesti toimivad asjad ja näiteks kestvuselt teeb DAM-i nöör nii mõnelegi kallimale pika puuga. Siin oli juttu ka vanade Scierrade kattematerjali poolt tingitud mäluga. Minu vanemad Scierra nöörid on 7-8 aastat vanad, see väike mälu ei häiri absoluutselt samas on nöörid välimuselt nagu uued (ilma mõradeta ). Ükski Visioni ega Rio nöör pole pooltki seda kestnud. Scierra DT-d on veel isegi ümber pööramata. Loomulikult on igal ühel omad eelistused ja ''vanadele püüdjatele'' pole mõtet seda kõike rääkidagi aga ei tahaks, et mõni uus huviline jätaks asja proovimata kuna niiöelda korraliku varustuse eest tuleb tohutult raha välja käia. Pole see asi nii hull midagi, saab korraliku varustuse ka normaalse hinnaga.
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

Loen seda siin.... Olen püüdnud DAM-i ridvaga , linea effe ridvaga ja mitte vähe . DAM-i nöörid , linea effe nöörid ja krt teab mis nöörid veel käigus olnud. On need pärlid ? Kas nüüd just pärlid , aga kui kasvõi natuke sobitada on need täiesti püütavad . Salmo ridvad ..... vot nende kohta võib vist isegi pärlid öelda. Sellel suvel käin lisaks bambustele kalal 30 eurose biltema komplektiga. 30 eurot ...ritv ,nöör , rull.( hinda võib Tarvo parandada). Mida veel lisada ? Kogemuse peab igaüks ise saama ja kogemuste üle ei ole mõtet vaielda .... kogemusi saab vahetada ka ilma vett sogaseks ajamatta.
AndriPro

Kolm üheosalist ritva said täna päris töökorda , kaks 6-jalast ja üks 5jalga 10 tolli. :D
Manused
P1160597.JPG
P1160598.JPG
Jarlo

Postitus Postitas Jarlo »

AndriPro kirjutas:Kolm üheosalist ritva said täna päris töökorda , kaks 6-jalast ja üks 5jalga 10 tolli. :D
Ilus laud taustaks, ritvadel pole ka viga :lol: . Aga kui nii edasi läheb ja üheosalised meeldima hakkavad, siis pead Sepalt bussi ära ärima....kahekäeline lühemasse ei mahu ;)
sepaonu
Kontakt:

Postitus Postitas sepaonu »

jah, naudin oma raudvankrit, 13´mahub ilusti sisse 8-)

Mõtlesin soojema aja peale ja nende kohtade peale, kuhu kavatsen uuel hooajal sattuda. Üldiselt minu tuurid looduses lühikesed ja katsun unematiajaks baaslaagrisse või auto juurde tulla, a mõned erandid on olnud ja mõned uued mõtted on tekkinud. Osad punktid nii kaugel, et ringi ilma magamatta pole võimalik ära teha. Üks suurem korralik telk, mis mul on, see ühele mehele pointless vedada kaalu poolest. Surfasin paar õhtut netis ja viisin ennast kurssi, et mida tänapäeval pakutakse solo matkajale. Nagu arvata võis on skaala lai ja hinnaskaala ka pikk. Silma jäid Terra Nova Zepyhors 1, Terra nova Laser seeria, Hubba, Hilleberg akto jne. Kuna raha pole, siis ostsin sellise vufli, mis on sisuliselt natuke raskem akto koopia.
Olemus
http://www.youtube.com/watch?v=hu3hn8UiFto
Ostsin siit
http://www.outdoorworlddirect.co.uk/rob ... -tent.html
103 jurtsu kojutooduna.
Äkki abiks kellelegi.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
AndriPro

Egas ma põhiliselt tahtsingi näidata , et kõik lauad mu majapidamises ei ole paksu sulekihi all.... :)
kalalt

Postitus Postitas kalalt »

http://www.ddhammocks.com/products/hammocks

Sellelt lingilt leiab ka ühe huvitava võimaluse ööbimiseks solo matkadel... Rippvoodi eeliseks see, et ei pea eraldi madratsit kaasa vedama. Kuidas seal ennast tunneb hommikul ei kujuta ette, endal kogemus puudub. Olen seda mõtet oma peas juba tükk aega keerutanud, ilmselt tuleb lihtsalt ära osta ja proovida. Kui enda selg seda välja ei kannata siis jääb lastele. :idea: Ilmselt ei pea mässama ka tellimisega kuigi kaugelt, kuna kodutiigis peaks esindus ka olema.
sepaonu
Kontakt:

Postitus Postitas sepaonu »

Ma olen aru saanud, et rippvoodit saab tuunida selliseks või osta selline, et suht horisontaalselt saad magada, matkafoorumit sobra, seal mingi rippvoodispetsialist jäi silma. Kindlasti on rippvoodil omad eelised, nagu see su mainitud pole matti vaja, seega pole ka mingeid maapinna niiskuse probleeme, arvavatavasti kokkuvõttes suht kerge keskmiselt toode kui selline. Miinuspoole pealt ma näen seda, et vihma puhul peab see voodi spetsiaalse kattega olema(niuke mudel) või eraldi tarpi tuleb kasutada, külmemal ajal ka lisavooderdust, vihma kartvat kola sinna ei mahu eriti, see tuleb eraldi katta ja minu jaoks kõige olisem puudus - sobivad puud peavad laagriplatsis olema, kuhu vahele see installida.
Sellega ma nõus, et kellelegi teatud olukorras see rippvoodi hea valik.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
kalalt

Postitus Postitas kalalt »

Ega jah, meie kliimas tuleks lisaks osta ka korraliku suurusega tarp. Samas, kui juba tarp on pea kohal, pole ju probleemi ka vihma kartvad asjad üles tõmmata...Ausalt öeldes eelistaksin hommikuse vihma korral ärgata ja näiteks riietuda tarpi all, kui nina välja pista kompaktsest solo telgist.
AndriPro

Leidsin maililt kirja , et juhtrõngad ja tipurõngad on postitatud.... Hakkas kiire . Niimoodi näevad välja moodsas keeles komposiitliited ennem lakkimist.

Et miks komposiitliited? Lõheridval läks metallliide katki , panin uue , uuesti katki ... siis tegin selle komposiidi , jäi pidama . Siis katsetasin mitu klassi raskemate nööridega , põhimõttega , et mingu või ritv.... jäi pidama. Bambusest castingritvadel on komposiitliited . Ja turul olevad komposiitliidetega ridvad on keskeltläbi neljandiku jagu kallimad. Miks , ei tea .
Manused
P1170598.JPG
Vasta