Putukad 2013 hooajaks

Vasta
otu

Re: Putukad 2013 hooajaks

Postitus Postitas otu »

Sepa,kas keha piisavalt tume? :D Viskasin vähe karva ka vahele ... Kalkun kas liiga kõva või jäiga fiibriga tundub tiiva karvadele,jääb kuidagi ... eba,ei tea ... peaks hane proovima aga hetkel veel pole kohvris. Teine mallardi seljaga,jäi loomulikum,arenen-arenen ... aeglaselt rsk.
Manused
2013-11-27 13.21.22.jpg
2013-11-27 13.18.41.jpg
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

Ülemine on ikka päris hea. Alumine seo ka valgetiivalisena , eriti sellele õhtule kui kuu ennast näitab ;) Materjal tiivas .... kui kasutada pehmet sulge , mängib tiib ...kui kasutada jäika sulge , mängib putukas. Kumb see nüüd parem versioon on , ei tea keegi. Ja see liivapealne... Must keha ei lähe liivapealsetele hästi .... oliiv , kolla - punane , metallikkollane , kollane .
sepaonu
Kontakt:

Postitus Postitas sepaonu »

Mulle meeldib alumine, on piiiiisavalt tume :D
sihke meeldib ka mulle
http://www.perhokalastajat.net/keskuste ... p?id=53832
ja selle alusetta eelmise otu pildi üle arutledes märkasin seda
http://www.perhokalastajat.net/keskuste ... p?id=53707
pole ka vist midagi tiiva alla pandud.
Koristasin sidumiskeskuse ära, panin uue kilulinnareisilt saadud mandi kenasti konksude otsa.
Midagi ei seo paar päeva, jahvatan ise dubbingut ja mängin sellega.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
AndriPro

Sepp , seda sa märkasid , et tiiva alla pole midagi seotud , aga seda , et sel putukal on saba karvadest pean mina , vanainimene, sulle ütlema ...eh raske on . :lol: Kui otu seob saba karvadest , pole tiiva alla lisaks karvu vaja. Kuigi ... nt tippetit mõni karv võib olla.
Sepaga tuleb meil see aia ja aiaaugu jutt päris hästi välja....Mina räägin sellest , missugune putuk on kalale millalgi sobinud ja sepp räägib missugune putuk talle isiklikult meeldib.
Viimati muutis AndriPro, 27.11.2013, 23:34, muudetud 3 korda kokku.
AndriPro

Sellest liivapealsest veel ... nende liivade peal on õhtu videvikus , juulikuu lõpus olnud päris kõva tegija thunder&lihtning . Kuldse sabaaluse ja kuldse keermega. Ja kusjuures nii 2/0 konksul kui ka 4;6 konksul.
AndriPro

Juuli lõpu mõtteid veel.... Viimane juuli nädal on olnud mõnel aastal see grey- nädal. Ilusa ilmaga lemon grey ja sogasema vee /viletsamate oludega orange grey. Thunderile paariliseks dunkeld . Dunkeld siis ripub lipsu otsas niikaua kuni päikest paistab jõele . Ja targemad mehed räägivad , et dunkeldit tuleb heita valguse ja varju piirile , pidi kõige tegusam olema. Enda kogemusest jälle kui vari jookseb piku jõge , siis tahaks hirmsasti lipsu otsa midagi oranžiga ...ja mitte ainult juuli lõpus.
otu

Postitus Postitas otu »

jajah see dunkeld ... kui juuli kala vaadata siis on värvid küll sinna kanti või mis? no ok,on paras varblane aga toimis,kala 12,5 Nende värvidega linnuse august ja sügavalt.Kala keset päeva väga ereda päikesega ... niiiiiiii neljanda heitega vist ... läheb Su prognoosiga kokku küll!!!
Manused
2013-08-29 10.41.56.jpg
AndriPro

Mis seal juuli lõpus eksitav on....ma mõtlen just neid ööputukaid. Kust kohast see putuk jõuab meieni - netist. Võtame sellesama teno putuka ja juuli lõpu ja öö. Kõik nagu sobiks , et kasutada julgelt ka meil. Ja nüüd siis see AGA..... juuli lõpus öösel kell kolm võib teno ääres vabalt ajalehte lugeda , meil on aga sel ajal juba pime , ikka päris pime . Niipalju kui neid ööputukaid leotanud olen , ikka on nii , et teoorias peaks nagu toimima , aga kas ikka toimib saab teada ainult ühel viisil - mine aga kalale.
Teine moment on muidugi see , et aastad ei ole vennad. Eelpool mainitud grey`d . Kui on greyde aasta , kala tuleb nii mis hirmus , kui ei ole greyde aasta võid kasvõi vee vahule peksta , kala ikka ei saa.
AndriPro

Üht tandemit tahaks veel tutvustada sinna juuli lõpust ....kuni :roll: isegi septembrini. Ilusa ilma putukad, ülemine niikaua kuni päike jõe peale paistab ja alumine kohe peale seda , kasvõi hommikuni välja. Forellile on nad paras siduda #4 striimeri konksule.
Manused
PC010436.JPG
AndriPro

Ja jõuluaja alguse puhul silmailuks paar "päkapikku". :)
Manused
PC010431.JPG
Vasta