Ridvad, rullid, nöörid...

Vasta
vii

Re: Ridvad , rullid , nöörid...

Postitus Postitas vii »

Ei, ainult 89EUR-i, nii palju kui tellitud asi maksis. Mina selliseid raamatuid ei loe nii et ei mingeid tellimise nupu vajutusi.
Madis
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

vii kirjutas:Ei, ainult 89EUR-i, nii palju kui tellitud asi maksis. Mina selliseid raamatuid ei loe nii et ei mingeid tellimise nupu vajutusi.

Segane värk.
Tegin vähe matemaatikat. flyfising.ee-st 3 lisapooli komale 12x3= 36. Lisaks saatekulud 2.50 ja kokku 38.5EUR ainult poolid. Samas Koma täislaksu saan UK-st 48 euriga. Krt ostan vist ühe samasuguse veel :D
vii

Postitus Postitas vii »

Madis kirjutas:
vii kirjutas:Ei, ainult 89EUR-i, nii palju kui tellitud asi maksis. Mina selliseid raamatuid ei loe nii et ei mingeid tellimise nupu vajutusi.

Segane värk.
Tegin vähe matemaatikat. flyfising.ee-st 3 lisapooli komale 12x3= 36. Lisaks saatekulud 2.50 ja kokku 38.5EUR ainult poolid. Samas Koma täislaksu saan UK-st 48 euriga. Krt ostan vist ühe samasuguse veel :D
Madis, kui jäme see täislaks on. Minul vaja # 10 vibale ja arvan et rull peaks olema #10/11. Vaata kas UK-is nii suurt rulli on.
Madis
Kontakt:

7-8 on see minul käsil olev rull. Seda on netis saada küll, osad panevad 45 naela eest veel visioni nööri kaasa. Jube kiusatus on üks veel võtta.
9-10-11 saadavus on null. Mahutavuse vahe on neil suur, väiksem on 106cm3 suurem 160cm3, seega väiksem jääb üpris kindlalt väheseks. Peale selle on jube sitt püüda, kui liiga kerge rull peal. Vähemalt minuarust.
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

Madis
Kontakt:

Kas keegi WYCHWOOD SLA CASSETTE rulli on kasutanud?
vii

Postitus Postitas vii »

Madis kirjutas:Kas keegi WYCHWOOD SLA CASSETTE rulli on kasutanud?
Madis, sa käid sama rada kui mina. Mulle on ka see ketas silma jäänud. Proovime ära, eks pärast asutame neti poe kui asi ei kõlba. :oops:
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

:) Nööride vihistamisest sai küll , kirjad peale ..... Nüüd veel veidi iluravi , 1-2 lakikihti vastavalt vajadusele .
Manused
P2260328.JPG
Madis
Kontakt:

vii kirjutas:
Madis kirjutas:Kas keegi WYCHWOOD SLA CASSETTE rulli on kasutanud?
Madis, sa käid sama rada kui mina. Mulle on ka see ketas silma jäänud. Proovime ära, eks pärast asutame neti poe kui asi ei kõlba. :oops:
Mõtlesin, et vist teist koma juurde kahmama ei hakka, prooviks midagi muud ka. Tahaks natuke kergemat lühemale latile ja see jäi silma. Netist otsisin infot, pidi täitsa hea olema.
andur

Postitus Postitas andur »

Wychwood Truefly SLA 5/6 maandus kaks tundi tagasi minu kätte. Olin just eelmine nädal tellinud. Esmapilgul väga vinge asi! Noh, mul ei ole küll võrdlusmomenti, ei ole liiga mitut rulli käes hoidnud. Äkki peaks siia korraliku ülevaatesissekande tegema, piltidega ja puha?
Viimati muutis andur, 27.02.2014, 16:59, muudetud 1 kord kokku.
Vasta