PUTUKAD 2016

Vasta
Birgit

Re: PUTUKAD 2016

Postitus Postitas Birgit »

AndriPro kirjutas:
> :roll: Ah jaa , sellel fiibri kaupa sidumisel on veel üks eelis .
> Saab teada täpselt millal tiib on paras ... 20 fiibrit . :roll:
> Kahekümneni lugeda oskad ? :)
Kahtlus on, et fiibri kaupa sidumine on efektiivsem kui praegune sega+harja+säti x10 - ükshaaval fiibrite väljasikutamine.
20 jaoks peab vist ka varbad appi võtma :)
T.H

Postitus Postitas T.H »

Targutaks kah natuke 8-) Kõigepealt võtaks julguse Andri jutule lisada,et fiibrite arv võib kõikuda vastavalt konksu suurusele tiivas.Neid võib olla 15 ,20, 25 jne.Veel tahaks rääkida ühest asjast,nimelt igal asjal on mingi rusikareegel või selgroog,milleta ei saa.Näiteks, et keeta kohvi,on vaja vesi keema ajada.Ilma selleta ei saa.See,kas pärast lisada koort,piima,suhkrut,mett,jne-see on see mängumaa.Kui siduda SD siis põhilised värvid tiivas kollane, punane,sinine peaks olema tuntavad,muu tiivas on kerge mängumaa. Tahaks veiksile ka soovitada vollide olemusse süveneda.Need on liidsid ehk kaanid,neile on omane lintjas kuju ja laineline liikumine.Seda on võimalik saavutada olenemata konksu suurusest.Raske kuul ees on vaid teatud oludesse mõeldud element.Ja veel,et mu näide kohvi keetmisega segaseks ei jääks,siis klassikalise ülepea heite puhul on ilusa, pika jne heite eelduseks see, et tuleb lasta nööril tahaheitel sirgeneda,pidades vajaliku pikkusega pausi.See on see keev vesi, milleta ei saa.Kõik ülejäänu,parem või vasak jalg ees jne on see lisandite ehk isikliku mängumaa jagu.Veel seda,et isiklik arvamus on enamasti subjektiivne ja seda ei pea puhta kullana võtma aga selline on minu nägemus asjast.Mulle meeldib SD ga. sügisel toimetada ;)
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

:roll: See fiibrite arv...ma mõtlen lõheputukatel , see ei kõigu mitte niivõrd konksu suurusest kui sellest , kes on meister. 20 sidus Arvi Keranen , selle mehe putukatest sai alguse see lõhekatega forelli püüdmine minul. Ei leidnud seda uurimust netist , aga fiibrite arv kõikus 12-28 erinevatel sidujatel , Kerasel siis keskeltläbi 20.
Nendest liidsitest ... Jah , selle kuju ja mängu saavutab täiesti erinevate konksudega , peaga või ilma , jämedama kehaga või peenema kehaga . Erinevatel kaladel tundub maitse ka pisut erinev olema . Siin läti piiril tundub , et turb tahab niisugust lühemat , jämedamat junni , säinas saledamat , harjus veel lühemat saba . Hästi pika saba käivad haugipulgad uudistamas . Neid on karbis tavaliselt peaga ja ilma , tinaga veel raskemaks tehtuid ja kergemaid , hõbe ja muud keermed , suvel kindlasti ka üleni must , isegi keere on must kapronniit.
Kuna ise püüan põhiliselt turba - säinast liidsiga , siis mul nad ongi tavapärasemast vast lühemad ja jämedamad.
Birgit

No nüüd on küll tunne nagu oleks miskile nupule vajutanud... :) a pole hullu, elame kriitika üle, võtame nõu kuulda, teeme järeldusi ehk jõuab ka midagi peakolusse ja järgmine kord ehk ka parem tulemus... või kohvi ;) . Aitäh!
T.H

Postitus Postitas T.H »

Ega sa,Birgit ,nüüd midagi pahaks ju ei pane? Kriitikale saab ju alati vastu kritiseerida ja tõde ongi tihtilugu kusagil vahepeal aga ta on kindlasti olemas ;)
Birgit

[quote="T.H"]Ega sa,Birgit ,nüüd midagi pahaks ju ei pane? Kriitikale saab ju alati vastu kritiseerida ja tõde ongi tihtilugu kusagil vahepeal aga ta on kindlasti olemas ;)[/quote]

Ei, ei, jumala eest mitte, kriitika ikka asja eest, hullem on kui üldse mingit tagasisidet ei tule. Eks ma mõne kriitika puhul pigistan silma kinni, ei näe-ei kuule, mis tegelikult võib tähendada – ei saanud aru, mõne puhul natukene mossitan omaette, valus on ju :D , a mis siis, läheb kiirelt üle…

Aga selle kirjutaks küll kaebusteraamatusse või kritiseeriks, et TH-lt on viimasel ajal nõnnavähe putukapilte üles pandud.
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

Ma võtan kritiseerimisest nüüd väikese puhkuse ... :roll: no tundub , et olen ära teeninud.
Tahtsin wet flydest hirmsasti siduda Pink Ladyt , aga seda lady pinkki dubbingut polnud .... sain juba naise käest sõimata , et krt jälle sa oled mu lõngade korvis tuuseldand... Ja täna :D , täna saabus humanitaarabi Ingliste külast ... ja kõikse pealmine dubbingu kotike oli pink lady dubbing :D . Tänks.
:roll: T.H on ka puhkuse ära teeninud ...
Manused
Foto0006.jpg
ZiiN

Postitus Postitas ZiiN »

Mul ka täna mingi kahtlane pakk postiautomaati ilmus, võin hakata lõnga ketrama ja sokke kuduma :lol: Tänud Sepaonule!
T.H

Postitus Postitas T.H »

Kõik midagi saavad,käisin ka kastijuures uurimas,oli mullegi! Tänud sepale!
sepaonu
Kontakt:

Postitus Postitas sepaonu »

Ma vana peer käsitöövärgis, kõik joped tuttavad, paar korda olen vilditüdrukute heiet sobranud, uurinud, et kle kui tahaks, kas sa värviks mitteniikärtsu jms jutt , mis eriti pole kuhugi viinud, kõigil oma vastik argipäev. Nüüd mõned päevad tagasi naine võttis kraest kinni, vedas linna, et ühes poes värskendusremont, et ma kruvin plated maha jms, ühesõnaga selle jandi käigus jäi järsku silm peale, rsk, head värvid, noh segada kah omavahel vajadusel, tõmbasin fiibrit, normaalse pikkusega, isegi sõbrahinnaga tuli kõik mis laual näha metsik kirves, ütlesin kohe otse välja, et mina selliste summadega ei opereeri, ulme, lasin naisel maksta, viis jurtsu kogu unik. Kodus mõtlesin, et aeg areneda ja eelmise villa vigu vältida, korjavad igast stta külge, kohe minigrippi, siis muretu, kotil nurk kääridega maha ja olemas.
Värvid võivad mitte vastata, pildi klõpsasin lambi all, päris silmaga vaadates mu meelest ok. Saatsin sama hooga neile, kes meelde tulid, mõni võib veel saada. Kass oli kah abis.
[attachment=1]heie2.jpg[/attachment]
[attachment=0]heie1.jpg[/attachment]
Manused
heie1.jpg
heie2.jpg
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Vasta