Ridvad, rullid, nöörid...

Vasta
sepaonu
Kontakt:

Re: Ridvad , rullid , nöörid...

Postitus Postitas sepaonu »

see kõndimise trikk vaba otsa poole on jäikade tamiilide puhul kõige paremaks osutunud, libistad ju kätt piki tamiili, vaba ots saab vabalt keeru välja keerduda ja teisel pool kätt jäigalt kinnitatud otsa pool toimub sirgenenud tamiili venitus/väsitus, et ole nüüd sirge ja jää sirgeks. Selle pöörlatrikiga on ju olukord selline, et sul näiteks mingi arv keerde ümber telje meetrite kohta, näiteks 2 keerdu 6m kohta, tõmbad pingesse ja nii ta ongi.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

Mina olen nii teinud , nagu sepp kirjeldas . Muru peale nöör sirgeks ja siis lasen näppude vahelt korra-kaks läbi , isegi kolm korda. Ja kui sõrmede vahelt läbi lastud , tundub et pune enam-vähem väljas , siis venitan . Küllalt jäigad nöörid on ses suhtes nagu nuhtluseks , aga suuremat /raskemat putukat heita jälle head ja talvistes oludes üpriski head.Igasugu uppuvaid liidreid hea heita.
Madis
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

Tuleb meelde, et esimene käik selle nööriga vee ääres sai korduvalt murul sõrmede vahelt nöör läbi lastud. Aga tolku ei tundunud olevat, või ei osanud seda erinevust lihtsalt hinnata. Ilm on külm ja nöör oli suht jäik ka.
Ah lumetaat lubas, et saan terves pikkuses nööri tema juures rippu lasta, see peaks kindlalt mõjuma, vähemalt keerdude osas.
AndriPro

Täna tiir Tartu ja peale seda töökotta . Kolm viimast pilbast sai mõõtu hööveldatud , kohvitatud sai ja magusat tubakat nauditud..... :roll: Nüüd tuleb pilbastele nädalane kaalulangetuskuur , kui kaal hea , siis liimin kokku ja uuesti kaalulangetusse. Kas saab sellest Youngi Para 17-st mulle Koiva ritv seda saab nähtavasti umbes kuu aja pärast teada.
Manused
Foto0332.jpg
AndriPro

Täna hommikuks oli julgust niipalju kogutud , et võtsin ette D6611-ne . Nüüd õhtuks on tüveosa mõõtu hööveldatud , aga tipuga ..... vot selle tipuga ... läheb aega , palju aega. Sellega võib isegi nii palju aega minna , et pärast ei raatsi selle ridvaga kalale minna . Ripub kusagil seina peal , käid aeg-ajalt silitamas ..... ok rõõm seegi. :)
Manused
Foto0334.jpg
sepaonu
Kontakt:

Postitus Postitas sepaonu »

kaks vaibanuga, mh, tundub provokatsioonina
Head inter leadrit soovitage, mul njärvud läbi, kaks airflo viiejalast mul, pakend ütleb 5,4kg, rõngaga jätkan 0,2 strofti otsa ja kui kuskil ramba taga kinni, siis läheb poly sõlme tagant puruks, midagi muud tahaks, mis kannataks ka 0,25 välja. No tegelikult vist üle 0,22 ei pane.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
AndriPro

Vaibanoaga lõikan teibid läbi ja jätan pilpad teibi külge , hea ja mugav majandada.
Mul on mingid , päris head on 0,25 lipsu kisub puruks . Aga vot mis nad on , seda ei oska öelda . Variandid ... ostsin Andreilt , ostsin Speyclavest , ostsin Jyvaskylast . Tugevama saad nii ka kui ostad 9-jalase , lõikad 5-jalaseks , kisud selle naha polü pealt maha nii palju , et saad rõnga seotud.
AndriPro

Hommikune 3 tundi hööveldatud.... Hööveldamise ajal mõtlesin mina-mina-andurile ühe suurepärase "sigaduse" välja :) Nii et , andur , ole hea ja kirjuta mulle siia või mailile , vaatame mis asjast saab.
AndriPro

Kuna see 6611 võttis võhma välja , ridva olemusest aru ei saa , närvid p.....s .... võtsin mõtlemisaega . Krt , midagi seal ju peab olema , midagi mille eest turul küsitakse 16 ja pool tuhhi taala. Võib ju juhtuda (kasvõi teoreetiliselt ) , et ka mulle jõuab see "midagi" kohale.

Mõtlemisaja sisustasin sellega , et hööveldasin valmis 8015-ne , ka Dickerson . Olemuselt lihtne ja selge haugiritv , ei peaks kartma tuult ega pisut suuremaid putukaid . Vööni vees kahlates peaks see veel eriti selgelt tunda olema . Ideaalne ritv Sigulda võistlusteks :) Panen selle 8015-ne nädalaks kaalu langetama ja ise hakkan mõtlema .... just , mõtlema.
Manused
Foto0338.jpg
Madis
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

Kas nende ülikallite käsitööritvade hinnad pole valmistajast või omanikust tulenevad? Ja nagu öeldakse, letihind võib mis iganes olla, tegelik hind on see millega ära müüd.
Vasta