Ühe video vaatamine ei muuda mitte midagi tõepoolest. Aga täna sünnitakse ekraanitaha ja ainult ekraani vahitaksegi. Aga eks arutame seda kunagi õlleklaasi taga, kalakäiguteemasse väga vist ei sobiT.H kirjutas:No maitea , millest ma siis mõtlesin või rääkisin? Veelkord, ühegi video vaatamine üldjuhul ei pane kedagi kuhugipoole muutuma. Heal juhul annab mõneks sekundiks mõtlemisainet (kuid vaevalt, et sedagi) Ja mis peamine, kõigile võib jahuda mida iganes, aga ennast petta pole võimalik. Aeg-ajalt oleks hea vaadata peeglisse ja ka end ümbritsevatele näkku. Juhul kui see maapeale tagasi toob või mõtlema paneb, pole kõik veel kadunud.
Kalalkäigud.
Re: Kalalkäigud.
Kui saaks kuidagi need ilusad sõnad - terve mõistus, vastutustunne ja hoolivus ümbritseva keskkonna suhtes - meil reaalses elus toimima panna siis, Birgit, oleks maailm päästetud. Aga ega lootus pole kadunud, imesid juhtub.Ja küll me, Madis, arutame neid asju
Ma nõustun loomulikult andri ja toomase juttudega, algava kevadise jooksuaja prääksatus pole mul mingi maania. Naine viib homme kalale mind, rahunen maha, prääksun vähem.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Proovi homme kindlasti neid Viile seotud salajase retsepti putukaid,peaksid toimima
Pakkisin peale lõunat tööasjad kokku ja läksin jõeäärde. Üllatuslikult oli vesi nii kõrgeks tõusnud, et püügist midagi head välja ei tulnud... ega midagi, leidsin veel ühe eksinud kalamehe ja läksime siis kraavipüügiga tegelema:
Seal oli palju lõbusam
Sellist profffesssionaaalsust kohtab harva.Mehel pole ridval isegi käepidet tarvis
Tegelt on kõik hoopis lihtsam... ise sa selle kaika talle saatsid, juhendi jätsid niikuinii enda kätte. Poiss siiamaani nuputab kuidas see kokku käib Aga profffesssionaalsus on täitsa olemas, vaatasin kadedusega kuidas püütakse kohtades kus mina ainult 4 jalasest klaasfiibrist unistasin
a kuhu jäävad kommentaarid, et mis pahasti ja mida veel siduda, mh? Andri muidugi ütles mulle kursi telefonis, no igaks juhuks kaevasin ennast foorumi ajalookihist läbi, uurisin kõik tupsukeste versioonid läbi, a no ma ei suutnud ikka natuke omamoodi tegemist vältida, valisin konkreetse juhisevärvi asemel ühe vilditüdrukute antud oranzi vildiheie, katkusin lühemateks ja panin ühele seda ja teisele toda slf-i juurdeT.H kirjutas:Proovi homme kindlasti neid Viile seotud salajase retsepti putukaid,peaksid toimima
Homme ujutan, kõik mittepüüdjad saadan Leole.
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Selle putuka võtmesõna on "London" aga muidu täitsa ok, mida ei võta, see sõpradele
Ja kommentaarid stiilis mis pahasti, jäävad ära. Eile oli neid küll ja veel ja näed mis tagajärg - sõber Madis ei räägigi enam minuga .Kas me sellist foorumit tahtsimegi
Viimati muutis T.H, 27.02.2015, 21:02, muudetud 1 kord kokku.