Kalalkäigud.

Vasta
Kimps

Re: Kalalkäigud.

Postitus Postitas Kimps »

T.H. - see on kaua õpitud ja väga haruldane 9jalga-miinus-1/4 stiil :D
T.H

Postitus Postitas T.H »

Ja mulle väikest koolitust ei raatsinud teha? Kohe näha, et vanad sõbrad. ;)
vii

Postitus Postitas vii »

Andri, eelmine kord ei taibanud küsida, et kas neile sinu komplekti putikutele käib must liider ka või tuleb teisi tavalise koonusnööriga ujutada
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

:roll: Vii , sa ikka oskad kohe küsida :lol: Kas panna must liider või tavaline , selle saad teada kui vett vaatad , mitte putukat :lol: Madalamal tavaline , sügavamal / kiiremas voolus võib uppuvat proovida . T.H oma rikkalikule kogemusele toetudes arvas et kõikseparem liider oleks roosa. :lol: :lol: :lol:
vii

Postitus Postitas vii »

AndriPro kirjutas::roll: Vii , sa ikka oskad kohe küsida :lol: Kas panna must liider või tavaline , selle saad teada kui vett vaatad , mitte putukat :lol: Madalamal tavaline , sügavamal / kiiremas voolus võib uppuvat proovida . T.H oma rikkalikule kogemusele toetudes arvas et kõikseparem liider oleks roosa. :lol: :lol: :lol:
Vabanda, eks üks loll oskab ikka küsida kui sada tarka vastata. Rumal oleks ju südatalvel ujuvaid putukaid kasutada. Tahtsi ju teada kas pean pinnalähedale, keskele või põhja peale putuka saama olemata kui sügav vesi
AndriPro

Putuk peab ikka seal olema kus kala . Olenemata missugune see vesi on püüab kõikse paremini 20-30 cm põhjast. Sinna selle putuka saama pead.
ZiiN

Postitus Postitas ZiiN »

Selle südantsoojendava pildiga tervitan T.H-d, Andrit ja teisi kes on ilusal suvepäeval Võhandul turba püüdnud ja vastanud iga 5 minuti tagant küsimusele "kuidas võtab?".
kanuu.jpg
AndriPro

:roll: Vist olen selle loo juba kunagi kirjutanud ... Olin läti piiri peal kalal ja neid kanuusid seal vooris , ikka , et kuidas võtab ja mida püüad... Üks julge blondiin , kellele meeldis ilmselt see vihisev nöör sõitis kanuuga päris ligi ja vaatas seda püüdmist , küsis ka , et mida püüad . Vastasin , et põhiliselt blondiine , aga ei näkka enam hästi .... näed , habemes halli juba...
Arvas , et hea vastus ja naeratas ilusti. :)
AndriPro

Täna viisin jõe äärde kahekäelise "suuresärje" ridva ja lõpuni tegemata "Traun"-i . Särjeridva heitmisega jäin rahule , speynöör lendab , võib hakata heitepead tegema . Traun on "minu ritv" , # 7 rio gold lendab paganama ilusti ja kergelt :D . Pildil siis esimene "Traun"-i forell 8-) . Nüüd võib kirjad ridvale peale kirjutada ja viimase kaltsulaki peale kanda. :D Kala oli täna nigelapoolse võtmisega , aga kaks putukat toimisid , üks neist väga hästi.
Manused
Foto0725.jpg
T.H

Postitus Postitas T.H »

Ka pildike, et "pildil" püsida 8-)
Manused
IMG_2577.jpgm.jpg
Vasta