Ma ei ole öelnud, et Rio Gold oleks hea tuule või tulistamise profiiliga! Tegemist on "allrounderiga" (mille taha võib ka küsimärgi panna vist), mis ei tee mitte midagi väga suurepäraselt, nagu kõik universaalsed asjad ikka. Ma tean, et selleks on hoopis teistsugused spetsiaalsed profiilid olemas. See on vale väide, et ma pole viitsinud teksti edasi lugeda.
Minu jutt oli võrreldes nendega mille püügikogemus mul olemas on, Lineaffe, DAM ja mingi tundmatu WF. Muude nööridega mul võrdlusmoment puudub. Saan väga hästi aru milleks erinevad profiilid on ja kuidas need profiilid nööri käitumist muudavad. Pole neid ise lihtsalt katsuda saanud, prooviks nagu algusest alustada. Ju jäi see asi ebaselgeks, et võrdlen olemasolevatega, üritan ennast siinkohal parandada.
Nagu õpetaja mulle kunagi ütles, kõige tüütumad on need õpilased kes kõike teada tahavad. Ma ei saa ju T.H-le või Sulle iga küsimuse peale helistama hakata. Ja eestikeelset materjali on sigavähe, millest enamus on ka internetis. Ja järgmine koht kust küsimustele vastuseid saada ongi välismaine foorum, netileht jms. Kõike mis netis/raamatus kirjas pasaks pidada oleks veider, asub ju ka see foorum inernetis.
Arvestades seda vestlust siis tundub, et Andri või keegi teine võiks eestikeelse raamatu välja andmisega tegelema hakata

Muidu ajamegi siin ju lihtsalt netijuttu.
Ma arvan, et pole tarvis ka mingeid silte üksteisele peale kleepida.