Kalalkäigud.
Re: Kalalkäigud.
Mitte lihtsalt mingi minni,vaid "Golden Minni"
Lõpetasin täna tööpäeva varem, et äkki läheks kalale aga ilm s.... ja vesi kõrge, niiet otsisin tubast tegevust... Tänu Andrile on mul ju tubaseks tegevuseks täitsa ritv olemas, 4 jalga ja kopikad Kuna testitud Vibe oli siiski natuke liiga pika heitepeaga siis otsisin ühe doonorinööri mida hakkasin parajaks lõikama. Viimased sentimeetrid lõikan siis maha kui vees ka olen saanud ära testida aga hetkel töötab juba väga hästi. Suurepärane vahend korteris harjutamiseks, kõigele lisaks on ka piisavalt takistusi mis simuleerivad niresid kus ma sellega püüdma kavatsen hakata (kulu pole ka veel kõige hullem, ainult 1 katkine tass ja viltune lambilühter) Väga hasartne tegevus on täpsusheited distantsilt 5-8 meetrit. Homme üritan ikka korraks "päris" kalale ka minna...
Käisin ritva ja nööri testimas, roosärgede vahelt sattus selline tegelane otsa
Äge. Rull tunub olevat Greys GX500, kuidas on?
Suhteliselt raske ja suhteliselt kole aga töötab Peamine eelis on vahetatavad poolid erinevate nööride jaoks, niiet tavaliselt on see rull mis esimesena käiku läheb kui mõni nöör juurde tekib.
Käisin õhtupoole jõe ääres . Sadas ja läks külmaks , käed külmetasid nagu talvel . Forellinolgid olid tammertinseli peale tigedad.
19-20.30 , käisid pinnas muideks täna esimest korda, püütud siiski nymfiga
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Voblad olemas.Vägev.
ZiiN käskis eile mingi "kolli"pilt panna aga minuarust olid kõik sellised "nunnud"