Eks muidugi võib mitmeid asju teha veel , nagu räägitud ja nagu rääkimata jäänud, siia liimi, sinna lakki, keegi läheb mingist materjalist
veelkord niidiga üle, keegi mitte. Siukesed tipetitupsukesed on minutiputukad, põhimõtteliselt seon korralikult, kõik on kinnitatud, kuskilt midagi järgi ei anna, a minutikärbse tagi ma nüüd lakkida küll ei viitsi, samamoodi ei viitsi ujuma minna või jõge ületada putuka pärast, olulisem vastupidavusest on mul võimalus neid kiirelt ennem minekut juurde treida, kuskil keere mitteperfektselt ühtlane, miski niidijupp pea juures ripakil, üks karv pundis pikem jms on ebaolulised, marabou kulub ära ka, kui vatti ikka saab.Paljud putukad kuluvad ära, kui rohkem püügiaega saavad.
Täiesti selgelt on mul meeles sidumisest tulenevat lagunemist, keel võib ju suunurgast väljas olla ja võid sisendada endale, et jajah, olen ju jube püüdlik aga kui kered või tiivad pärast lahti peale esimest kala, järgmise putukaga peale viiendat kala, siis paras aeg peeglisse vaadata ja mõttesse jääda, head mõtet ei tule, siis küsida. Kodukandis pole see väga tähtis asi, püüad ükskõikmillega oma püügipäeva lõpuni, oluliselt paremini jõuab asi kohale, kui sa oled 1000+ km kodust eemal ja 50+km autost eemal, kogu oma paanikakärbsevarudest leidsid tegija ja neid on näiteks kolm ja kolm püügipäeva ees kah
Vahelduseks valget