PUTUKAD 2017

Vasta
sepaonu
Kontakt:

Re: PUTUKAD 2017

Postitus Postitas sepaonu »

Usk on pimedam, kui must värv, mul sõber püüab oranzi peaga iga ilmaga, sama putukas. Proovisin eelmine aasta oranzi ja tuumapõrsaroosat kuuli, mitte midagi head ega halba meelde ei jäänud, üksikuid kalu saab ükskõikmillega. Mõtlemiskoht on see, et kui ühe putukaga said rohkem, kui teisega, siis kummas järjekorras, samas või erinevas lõigus, erinevad ajad jms tõestamatu teoreem, isegi kahte putukat korraga ujutades jääb see võimalus, et närib esimest või tagumist.
Ma saan asjad segaseks ka ise teha, midagi panen rohkem, kui vaja, midagi jätan ära, mõne asja panen valesti kogematta ja mõne meelega, osad seon valesti igavusest ja osad lollusest. Selle putuka must lihtsalt vedeles lambi alusel, kasutasin ära 8-) jube kole ja karvane sai küll. Tegelt on see hia nipp, seo ainult sellest, mis laual vedeleb.
a2.jpg
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
kalalt

Postitus Postitas kalalt »

See putuka sabalune tinsel ja ka siid...selle eluiga saab pikendada lakiga, sama asi ju nagu putukapea viimistlus.
AndriPro

Postitus Postitas AndriPro »

Selle putuka elueaga on erinevates kultuurides erinev lugu.... Põhjas seotakse lõheputukas laki ja liimi sisse , pea tõrvatakse ja see käib külakorda.... kui keegi saab kala annab ta putuka naabrile , naaber saab kala annab edasi , jne , jne.Teine sort kalamehi saavad kala ja siis see putukas läheb kas kaabu servale või osadel on tehtud seina peale tahvlid kuhu kogutakse kala saanud putukad.Kellele kuidas meeldib.Endale ma neid sabaaluseid ei laki , kui olen sidunud kellelegi olen mõnedel lakkinud.
AndriPro

Nende kõikvõimalike värviliste peade kasutamine sai alguse sellest kui vikrid toodi põhjamaadesse , sealhulgas ka meile .Siis läksid kõik vikerkaare värvid käiku.
Materjalidega mängimise kohta ütles mulle üks tuntud lõheputukasiduja soomest nii......Meil (st. soomes) mängib iga aasta materjalidega umbes kümme tuhat sidujat , putukaid , mis toimivad , mis saavad kuulsaks , mida seotakse aastaid hiljem ja saadakse kala tekib iga kümne aasta peale üks.Nii , et võib küll putukaid siduda põhimõttel .... ükskord ma võidan .
sepaonu
Kontakt:

Eks muidugi võib mitmeid asju teha veel , nagu räägitud ja nagu rääkimata jäänud, siia liimi, sinna lakki, keegi läheb mingist materjalist veelkord niidiga üle, keegi mitte. Siukesed tipetitupsukesed on minutiputukad, põhimõtteliselt seon korralikult, kõik on kinnitatud, kuskilt midagi järgi ei anna, a minutikärbse tagi ma nüüd lakkida küll ei viitsi, samamoodi ei viitsi ujuma minna või jõge ületada putuka pärast, olulisem vastupidavusest on mul võimalus neid kiirelt ennem minekut juurde treida, kuskil keere mitteperfektselt ühtlane, miski niidijupp pea juures ripakil, üks karv pundis pikem jms on ebaolulised, marabou kulub ära ka, kui vatti ikka saab.Paljud putukad kuluvad ära, kui rohkem püügiaega saavad.
Täiesti selgelt on mul meeles sidumisest tulenevat lagunemist, keel võib ju suunurgast väljas olla ja võid sisendada endale, et jajah, olen ju jube püüdlik aga kui kered või tiivad pärast lahti peale esimest kala, järgmise putukaga peale viiendat kala, siis paras aeg peeglisse vaadata ja mõttesse jääda, head mõtet ei tule, siis küsida. Kodukandis pole see väga tähtis asi, püüad ükskõikmillega oma püügipäeva lõpuni, oluliselt paremini jõuab asi kohale, kui sa oled 1000+ km kodust eemal ja 50+km autost eemal, kogu oma paanikakärbsevarudest leidsid tegija ja neid on näiteks kolm ja kolm püügipäeva ees kah 8-)
Vahelduseks valget
a3.jpg
AndriPro

Eelmisel aastal sidusin , toimis , sel aastal hakkas kala kella pealt võtma.... Nüüd vaja välja mõelda sama variant mis toimiks peale ühepäevikut.
Manused
Foto0006.jpg
kalalt

Postitus Postitas kalalt »

Konks nr.6 ja keere kuld ve?
AndriPro

Konks on 6 ja keere on kuld.... ja dubbingu all on peidus 5-7 keerdu tina.
sepaonu
Kontakt:

Ma panen karvastele uppuvatele ka tina ja muidugi kuulen ju sõpradelt, et kle panen paar keerdu, kle eieiei, mul ikka täispikkus tina pandud, mul 1/3 kerest jms aga mõtlemiskoht on ka tina jämedus koos keerdude arvuga. Teine asi see, et mul eelmine aasta tuli raskemakujulisem hülge vaimustus peale, no mulle lihtsalt meeldib see materjal aga märkasin ka seda, et võrreldes jänese või villaga tahab hüljes ka natuke rohkem tina saada ja ennem esimest ujutamist ka natuke rohkem solgutamist, pärast läbimärgunud, siis olulist vahet pole.
AndriPro

Kui putuka juures on märge tina...., siis voolavas vees võiks see putuk olla seal põhja pool ja seisvas vees stripates oleks liikumine üles-alla.Missugust tina ja kuipalju keegi paneb ... see on individuaalne....põhimõtteliselt palju keegi kannab :lol:
Vasta