Uudised sidumispingist.....
Re: Uudised sidumispingist.....
Ohoo, seda oleks taht ise ka näha DDD
Kuuledsa, mees. Kunagi oli juttu, sind huvitas minu valduses olev System2 rull. Püüdsin sulle täna mõne pildi saata, aga massin ei võtt vastu, ütles, et pilt liiga suur. Ja tahtsin üht streamerit ka panna, sedagi ei hammustanud läbi. Las itimees muudab, see peaks olema kerge. Vähemalt minu lehel oli see nigu näpuvile...
Aga rull selline: http://buy.scientificanglers.com/system ... -1213.html
Minu oma nii hea välja ei näe, on kasutusjälgi tublisti. Võib-olla on see vaffa, võib-olla ei. Eks ise ütled. On ka varupool. Kui sind peaks huvitama, siis raha ma muide ei küsiks...
Kuuledsa, mees. Kunagi oli juttu, sind huvitas minu valduses olev System2 rull. Püüdsin sulle täna mõne pildi saata, aga massin ei võtt vastu, ütles, et pilt liiga suur. Ja tahtsin üht streamerit ka panna, sedagi ei hammustanud läbi. Las itimees muudab, see peaks olema kerge. Vähemalt minu lehel oli see nigu näpuvile...
Aga rull selline: http://buy.scientificanglers.com/system ... -1213.html
Minu oma nii hea välja ei näe, on kasutusjälgi tublisti. Võib-olla on see vaffa, võib-olla ei. Eks ise ütled. On ka varupool. Kui sind peaks huvitama, siis raha ma muide ei küsiks...
Erinevatest kalastustehnikatest loodan enim õnnele...
Rulli tahan ma muidugi , olgugi , et andmete järgi on paganama kerge (122 gr.) Aga kui muud ei aita , siis teen spets ridva 122 grammisele rullile.
Mina teen ise pildid väiksemaks arvutis on niisugune programm nagu Paint.
Mina teen ise pildid väiksemaks arvutis on niisugune programm nagu Paint.
Kui mulle sellist toitu pakutaks olen ma nõus igalajal dieedist loobuma ja see on ka ainus viis kuidas seda "punast" kõlbab nosida.AndriPro kirjutas:Tänasega võib selle kuu aega kestnud dieedi ära lõpetada .....
Soolakala retsept on minul küllalt lihtne - paned kala soola , rohkem ei midagi. Kohvi kõrvale läheb saia peale ja siis lisan pipra , tee kõrvale läheb kala leiva peale ,samamoodi lisan pipra . Ja üks tähtis moment veel , mida vanaema mulle õpetas , seda kala peab leiva /saia peal nii palju olema , et hambaid vastu leiba/saia ära ei löö. Nii on seda söödud ,ärasöödud kogust võiks vist arvestada juba tonnidega
Minul sama lugu, kuid minul läheb pipar soolaga koos ja lisan sutsu suhkrut kah. Ega teisiti oleks see kala raiskamine. Pead, jalad lähevad külma ja siis kui juba rohkem kogub tuleb nendest supimoodi asi välja.
Kuna see on mu esimene kommentaar, siis ütlen kõigile kõva häälega tere ja teen kraapsu ka.
Ei ole küll sidumispingi osa aga haakub teemaga, tegin ise dubbingu vurri, umbes kümme minti läks aega, tean jah, et enamus kaheharulisi kasutab, a mu meelest vahet pole.
Laadisin nagu pildi üles, a kuskilt ei selgu, kas sellega on ok, panen lingi ka
http://sepikoda.ee/sisu/NSwxMzgsMTYyNiwx/vurr/
Mis suurusega pilte see foorum vastu võtab?
Ei ole küll sidumispingi osa aga haakub teemaga, tegin ise dubbingu vurri, umbes kümme minti läks aega, tean jah, et enamus kaheharulisi kasutab, a mu meelest vahet pole.
Laadisin nagu pildi üles, a kuskilt ei selgu, kas sellega on ok, panen lingi ka
http://sepikoda.ee/sisu/NSwxMzgsMTYyNiwx/vurr/
Mis suurusega pilte see foorum vastu võtab?
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
256KB oli see maksimumsuurus pildile. Aga minu poolt tervitused sepaonule ka selles foorumis. Enamus jah kaheharulisi kasutab, aga tõesti, ega vahet pole. Ja vurr on vahva.
Asjaliku juta vahele ka natuke itijuttu. Kel seni on siia foorumisse piltide (ja tegelt ka muude failide) üleslaadimisel raskusi olnud, siis seda seetõttu, et seni oli üleslaaditava faili suuruse piiranguks 256KB. Tõstsin selle nüüd 2MB'ni (= 4096KB). Samuti saab nüüd ühte postitust illustreerida 3 manuse asemel kokku 5'ga. Kui selliste seadetega peaks veel probleeme esinema, andke märku!
Jee, tänud! Nüüd ei pea eraldi töötlema hakkama. See on suur asi.
Tervised sepaonule... Minul isiklikult on dubbingu vurriga suhted halvad. Vedeleb kusagil , ei kasuta. Et miks ? Kuna putukasidumises on mul "haiglane" huvi lõheputukate vastu ja nende sidumise vastu , siis mõni aasta tagasi jäi Soome poole peal silma , et vurri ei kasutata. Põhjus? Põhjus on nähtavasti selles , et sama tähtis lõheputuka juures kui välimine väljanägemine on see , millest see putuk koosneb. Mis on siidi all , mis on dubbingu all. Kas mingi kindlat värvi niit , hõbe-või kuldne tinsel jne... Neid "vigureid" on hulgim. Nt. hiina punasele käib reeglina alla valge niit.Valge niidi peale seod dubbingu ja õige tooni kättesaamiseks annad hambaharjale valu , no umbes nii , et "lihvid" hambaharjaga ülearuse dubbingu maha. Neid kõikvõimalikke teste ja katsetusi on tehtud tuhandeid ja isegi olen vast juba mõne tuhande teinud. Ja mõne putuka juures ongi see "nipp" kõige tähtsam , ülejäänud võib olla nii ja naa.
Aga see käsitöine vurr on muidugi viimase peal....
Aga see käsitöine vurr on muidugi viimase peal....