1. leht 2-st

Putukad.ee lendõngeputukate veebipood

Postitatud: 03.05.2017, 21:13
Postitas Vahur
Panime hobikorras kokku lendõngeputukatele pühendatud veebipoe www.putukad.ee. Kuna siin foorumis kõvad sidujad ja kirglikud lennukamehed, siis igasugune tagasiside putukatele, lehele endale või lehelt puuduolevale oodatud. Ette tänulik.

Re: Putukad.ee lendõngeputukate veebipood

Postitatud: 03.05.2017, 22:14
Postitas ZiiN
Link vist natuke vigane see ehk töötab www.putukad.ee Pood ise jäi juba mõned päevad tagasi silma. Väga kompaktne ja lihtne 5+
Ei ütle, et ise kasutama hakkan (kuna seon ise) aga alustavatele sõpradele kes ise ei seo viskan selle kindlasti ette! Facebooki lehele loodetavasti hakkavad ilmuma ka päevakohased pildid kus kalal hetkel aktuaalne putukas suus siis alustajatel lihtsam poest valida ;)
Igatahes edu!

Re: Putukad.ee lendõngeputukate veebipood

Postitatud: 04.05.2017, 14:31
Postitas Vahur
Tänud lingi paranduse ja kaasa mõtlemise eest, Ziin. Jah, kindlasti hakkame õige pea oma veebis ja Facebooki lehel jagama pilte nii söötadest, kui ka nendega saadud kaladest.

Re: Putukad.ee lendõngeputukate veebipood

Postitatud: 04.05.2017, 15:56
Postitas tamma
Väga tore initsiatiiv. Kas saan õigesti aru, et seote ise ja made in Estonia? Mina sidumispuudega algajana kavatsen igatahes küll tellida :)

Re: Putukad.ee lendõngeputukate veebipood

Postitatud: 04.05.2017, 20:34
Postitas AndriPro
Auk selle koha peal on küll , just nagu kohalikele oludele , putukatele . Sellel teemal on juttu isegi olnud vist. Igaljuhul edu.
:roll: Ise ei saa lubada , et kundeks hakkan.Harjutan seda putukasidumist , mõne kalagi olen saanud.....

Re: Putukad.ee lendõngeputukate veebipood

Postitatud: 04.05.2017, 23:31
Postitas Vahur
Tänud, Andri. Tamma, putukaid ise vajamineval hulgal siduda ei jõuaks. Laseme putukad enda retsepti ja meie poolt valitud materjalidest Eestist väljaspool siduda. Olen ise samadelt meestelt juba aastaid enda tarbeks tellinud ja olen pidanud tunnistama, et nn. professionaalsed sidujad suudavad putukaid kvaliteetsemalt ja kiiremini siduda, kui mina seda suudaks. Parem käin ise rohkem kalal ja lasen proffidel enda katsetuste ja tähelepanekute põhjal ilusad ja kvaliteetsed söödad kokku siduda.

Re: Putukad.ee lendõngeputukate veebipood

Postitatud: 06.05.2017, 13:32
Postitas Koljat
Tere!
Kiidan tegijaid. Eile sai tellitud ca 20 putukat, ja täna hommikul sain kätte. Poel lihtne ülesehitus, mugav tellida kuna igal putukal ka asjalik kommentaar juures, mis on algajale vägagi abiks. Ja otseloomulikult kiire tarne. Võrreldes teiste Eestis müüdavate poe putukatega kvaliteet silmnähtavalt parem.
Homme proovin ka kalaõnne.

Veelkord kiidan tegijaid!

Re: Putukad.ee lendõngeputukate veebipood

Postitatud: 06.05.2017, 16:12
Postitas T.H
Kiidan samuti kodumaiseid asju ja ettevõtmisi.Andriga täitsa nõus,et kodustesse oludesse ja kaladele mõeldud putukatest on kindlasti paljudele abi.Ja loomulikult see vahva jutt iga putuka puhul on suureks abiks.Kuna putukate puhul pole sidumise kvaliteet sugugi vähetähtis,siis ilmselt sellega on tõesti kõik korras,kui ka väiksema kogemusega püüdjad näevad,et võrreldes nende putukatega on teiste poolt pakutavatel kvaliteedi probleemid.Üritan samuti ise pusida ja ei tea, kas must klienti saab aga meie oludele ja kaladele disainitud kvaliteetputukaid soovitan ikka.

Re: Putukad.ee lendõngeputukate veebipood

Postitatud: 07.05.2017, 10:49
Postitas sepaonu
T.H kirjutas: 06.05.2017, 16:12 kui ka väiksema kogemusega püüdjad näevad,et võrreldes nende putukatega on teiste poolt pakutavatel kvaliteedi probleemid
Ma ostan sisuliselt kõik asjad omale netist ja mingite asjade puhul on teiste ostjate arvamus mulle vajalik, näiteks kui paljud arvavad, et saapad vastavad numbrile või kuidas mingi asi vastu peab. Nende lugemiste käigus olen loomulikult lugenud suurt mõtetut jutuvorsti omajagu, nagu asjad käes, kiire tarne, jube rahul, homme proovima.
Putukas pole ka selline asi, et esimese lagunemise peale tarbijakaitsesse pöörduda, putuka lagunemine ja kulumine ja kinnijäämine jne on kalapüügi osa. Ma ostsin esimesel aastal putukaid. Kvaliteedi koht ostuputukal on see, et kas kered tulevad lahti või mitte ja kas hackleid puruneb normaalsel hulgal või liiga palju.Enamus jamasi selgub ikka peale putuka veeskäimist.

Re: Putukad.ee lendõngeputukate veebipood

Postitatud: 08.05.2017, 09:23
Postitas Vahur
Koljat ja T.H, tänud heade sõnade eest.

Sepaonu - täitsa nõus, et kvaliteet selgub alles püügi käigus. Kalamehena hindangi eelkõige just seda, mida putukas vees teeb - kas püüab kala ning peab ka vastu. Ilus disain ja välimus kalamehe jaoks on lihtsalt tore boonus. Nendest põhimõtetest olemegi tegelikult püüdnud nende putukate sidumisel lähtuda.