kalal käitumisest

Vasta
sepaonu
Kontakt:

kalal käitumisest

Postitus Postitas sepaonu »

Mikk kirjutas: 02.01.2019, 11:43 Vahet ei ole, mis jõest ja kust kaldalt see harjus püütud, aga no kas tõesti on sellist pilti vaja? Oli ju isegi Ralfi poolt koolitus, kuidas ja mida võiks pildistada. Väike harjus lumepaneeringus vist ei olnud see parim valik?? Arusaadavalt emotsioon vajab nn kaardistamist, aga mõned püüdjad võiks ju teistele ikkagi eeskujuks olla? Või olen ma ainuke "imelik" siin?
Möödaminnes mainin, et see andri pilt oli lihtsalt järjekordne ridvapilt ja nuga või sigarillot asendas see harjusekonn. 8-)

See teemaalgatuse mõte tekkis jah sellest Miku kommentaarist ja mõtlesin, et igaüks võiks siis oma parimatest valikutest pajatada, kuidas tema käitub, mida õigeks peab ja mida valeks peab ükskõik millises kalapüügi osas, olgu see siis kalade püük, teistega arvestamine, kalade käsitlemine, piltide eksponeerimine või mis iganes pähe tuleb või mis asi kipitab.
Kunagi sai kasutajale Toomas üsna teravalt öeldud, kuna selle * Ise püüan aastaid ainult kidata konksuga nii Eestis kui mujal. Kindlasti teeb seda ka Sepaonu!* peale tundsin ennast ahistatuna ja "normidele mittevastavana" ja mul on oma normid ja oma koodeks ja ma ise otsustan, mis hetkel on sobiv kida maha vajutada näpadega, siis selliste ja muude sarnaste tervusteni viivate vältimiseks soovitan siin käitumise teemas lähtuda sellest põhimõttest, mida kasutatakse kuldvillakus - kes on hõrnas? - jõeforell - PÄÄÄP, vale - kes on jõeforell - õige ehk teisendades - tuleb teha nii - PÄÄP - mina arvan, et tuleb teha nii, mina teen nii jne ja järgmine kommenteerija räägib oma nägemusest. Mul omal on igas asjas oma nägemus olemas, kuidas mina (omaarust) kõike õigesti teen.
Pakuks esimesena sõna Mikule, et mis seal lumepaneeringus ja halvas valikus häiris ja mis muud südamel kripeldab ?
kõnnin kivirägus, prääksun flyclub.ee
Vasta