Andri- kuidas need aastad Sul niikiirelt lähevad? Mäletan, et eelmise aasta varakevadel, ennem seda kirjutist, mille alla kopisin, pakkusid mulle, et ehk ma aitaks taastada Su ostetud kasutatud ritvu.... Ütlesin siis, et Sina saaksid ka ise hakkama, et see on mõnus tegevus. Sama kõne ajal kirjeldasin bambuse liike jne. ja millega ma tegelen. Sa vahetasid rõngaid ja muud remondid. Võib-olla sain mina valesti aru...
Andri- SA läksid üle piiri!!!! Ja oma naljasoont ära ettekäändeks too. See pole sama mis Läti piir , seal võid teha mida tahad. Suhtluspiirid on teised teemad.
Lisasin alla koopia Su enda kirjutisest- palun loe
....................................................................................
idvad , rullid , nöörid...
PostitusPostitas AndriPro » 19.04.2012, 20:02
Olen nähtavasti jõudnud sellesse ikka , kus peab enda eest hoolt kandma ja dieeti pidama....... Lendõngitsejad ütlevad , et bambusedieet.....
Seoses sellega on Hans Pöögelmanni nim. Kahro Lauawabrik (aadress -minu tagahoovis)lisaks palkhoonetele ja saematerjalidele hakanud tasapisi tegelema ka puust lendõnge ritvadega.
Esimene ritv perfomance-sarjast Sision on kokku liimitud , ootab testimist ja lakkimist.
Teine ritv on ka testimisel #5 Wulff . Õigemini , räägitakse , et
algupärand on ikkagi Sharpes of Aberdeeni Midge.
Kolmanda , #8 Golden Compac`i koopia, pilt on seal putukate osas , tapetud forelli all.
PostitusPostitas AndriPro » Reede Apr 20, 2012 8:52 am
Sellest perfomance - Sisionist pikemalt. Lugesin kusagilt teooriat , et õige pinnakabambus on 9`6" pikk. Tekkiski mõte , et ok , proovin järgi.
Muretsesin turult Sharpes`i "Scottie" plangud (armetus olukorras) , rõngad, käepide , rullisadul on Lefti Kreh`i vabrikust.Nüüd on saanud jupp aega mässata , tulemus hakkab juba paistma. Käepidet venitasin natu pikemaks , see peaks andma võimaluse kasutada veidi kergemat rulli. Normaalne ridva - rulli kaalusuhe bambusel on 1 : 1,5.Kuna ritv kaalub 230 grammi oleks vaja kergemat rulli. Selle käepideme venitusega olen saanud nii kaugele , et võib kasutada ridvaga üherasket rulli.
Kui testitud saab , eks siis kirjutan , kuidas tunne oli.
Andri esimesed lõhestatud bambuse liistud
PostitusPostitas AndriPro » Kolmapäev Okt 24, 2012 10:29 pm
2013 a. hooaeg on ju kohe käes..... Seekord algas see niimoodi....
MANUSED
PA240014.JPG
PA240014.JPG (82.6 KB) Vaadatud 211 korda
AndriPro
flyfishing.ee-forum: AndriPro
sõnumeid: 525
sõnumpostitatud: 17:57, 22.05.11 postituse pealkiri: Madis , aeeeee........
Mul lemmikridval ( GT four #6 8-jalane) korgist käepide peaaegu lahti . On seda võimalik parandada või asendada ? Kunagi jäi silma , et sa käepideme meisterdasid.
...........................................................................
kes ajalugu ei mäleta, elab tulevikuta...